merhaba arkadaşlar BAzı arkadaşlar ne söylediğinin varkında değil galiba paralar iyi yere gidiyor.günümüz havacılık teknolojisinden geri kalmayıp,dünyada yüzde 90 uzay teknolojisinde at koştururken, merak etmesin bu para boşa gidecek diye. niye??? geri kalalım . Trust-me arkadaşa bir soru türkiyede uzayla ve uydu ile ilgilenen kurum kuruluşlarını saymasını isterim? ve ayrıca dünyada neredeyiz sorusuna cevap versin ??? evde bilgisayarla oyun veya başka işlerle oynamaa benzemez. söz meclisten dışarı!!!!!
Bende o kadar para olsa gidip bitane ARABA ALIRDIM.
Silahlı kuvvetlerin huyudur. Öncelikli ihtiyaçlarını belirlemekte pek iyi oldukları söylenemez. Pentium 75 PC'ler barındıran bir Network için 50bin dolarlık gigabit switchlerden çifter çifter alırlar. (Bu konuda başka yorum yapmayacam. Herhangi bir şekilde bilgi istemeyiniz. Tartışmayı farklı boyutlara çekmeyiniz. Ayrıca silahlı kuvvetlere saygımız büyüktür.)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by idris</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by coolwave</i> <br />merhaba kardeşler ben caddenin eniştesiyim istemiş olduğunuz bilgileri bana da sorabilirsiniz.herkese bol şanslar!!!! bakmayın benim er olduğuma ben yüzbaşıyım hv.k.k da[[^]^] arkadaşlar bana en teknoloji kapasitesi yüksek 3-d boyutlu çizim özelliklerine sahip workstation'a ihtiyacım var para önemli değil''''[afro] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Bakmayın benim binbaşı olduuma.[^] Bende askerde en son teğmen olduydum.[bandt] Şimdi hürgeneralim[krl].
İsteklerinize gelince biraz Silicon Graphics 'in sayfalarında turalayın derim. Bu tarz bir destek istiyorsanız profesyonellere danışın. En azından gidin TET ile konuşun.[bgstr] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
<font size='2'>+1 bu tür işler için SGI ürünleri en uygun çözümdür. ayrıca ek bilgi Hv.k.k 'nın elinde tonla SGI server ve workstation var.</font id='size2'>
pek ses YOK arkadaşımızdan galiba
Topicin başlığı komiğime gitti workstation kurup overclock mu yapmayı düşünüyorsun?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Arthur</i> <br />Bende o kadar para olsa gidip bitane ARABA ALIRDIM. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ne yani, Hava Kuvvetleri bilgisayar yerine araba mı alsın??? [arindr]
O da faydalı bişey tabii, binip biyerden biyere gidebiliyosun, neoööle simülasyon falan, ne gereği var [evlol]
Ayrıca içimden bir ses bu iş 30-40bin dolardan çok daha ucuza çıkar diyor..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>pek ses YOK arkadaşımızdan galiba<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
anladı tabii yazış bir topic açtığını... ;)
Arkadaşlar valla gülüyorum size hala oyun diyenler varya saçma sapan cevaplar ya size neyin nereye gideceğinimi sorduk. Helede Can gibi editörlerin yazılarına bakarmısınız ya harbiden çok seviyesizsiniz.Neyse sözümüz meclisten dışarı diyelim ve ilgisiz kişileri bu topicte görmek istemiyorum ilgisiz yere bişeyler yazmayın ya istemiyorum benim topicte. ***goke arkadaş önerin için sağol bana bunlar lazım diğerleri değil.
ya git saçmalama allha aşkına kafayımı yedin zaten seni gerekli mercilere verdim ya bu forumdan harbi çıkacam ya. zaten rezil ettiniz beni senin gibi çocuklar yüzünden.
Sen bu forumdan defalarca çıkarıldın zaten saygısızlıkların,küfürlerin yüzünden.Çocuk neye göre çocukluk yaş mı? İstersen bir anket yap kafandan can mı daha çocuk ben mi diye? Arkadaşlar workstation kuracam desen eyvallah (overclockla uzaktan yakından ilgisi yok)overclockçular yardım diyorsun ve bu topici ilk overclocka açtın daha sonra Babudil kaldırdı diye bir itiraz topici açtın.Bundanda sonuç alamayınca benim bir soruma alevlendin.Bu forumda kaç kişi seni ciddiye alıyor cadde hiç sordunmu kendi kendine?
ya ne küfür manyakmısın sen neyin peşindesin olm sanene kim beni ciddiye alıyor almıyor ben topicin başka yerlere kaldırılınca ilgisiz kişilerin damlıcağını biliyordum zaten tüm tanıdıklarım orda rica etmiştim zaten topic kaydırılmasın diye.
ya ne küfür manyakmısın sen neyin peşindesin olm sanene kim beni ciddiye alıyor almıyor ben topicin başka yerlere kaldırılınca ilgisiz kişilerin damlıcağını biliyordum zaten tüm tanıdıklarım orda rica etmiştim zaten topic kaydırılmasın diye.
Adam gibi konuş cadde ben senin şahsına manyak v.s gibi kelimeler kullanmıyorum!
Arakadaşlar gene benim son önerim kavgaları bi kenara bırakalım sonuç olarak grafik ve simüle işlemlerinde SGI dünyanın tartışılmaz en iyi düzey sistemleridir.Ve bu sistemleri satışını ve bakımını yapıyorum (O2 ve indy) eğer düşünürseniz böyle büyük bi simületer veya uçak tasarımnda size SGI Onyx2 INfiniteReality Dual Rack veya daha az maliyetli Onyx2 MXI modelin öneriyorum Bunların önebllekleri ve Ram kapasiteleri çok yüksek direk GPU processors chipsetin içinde ve buffer tamponlamaları çok yüksek değerlerde. Eğer düşünüyorsanız size yardimci olabilir veya yönlendirebilirim.
ayrıca bana balon istek diyen Anaxarxes kendi imzanda beim sistmimle hemen hemen aynı imiş ''AMD Opteron 242 MSI K1-1000S 4096MB Corsair Registered DDR3500 CL2.5 256MB Quadro FX3000 Adaptec 39320 Hardware Controlled SCSI 4*160GB 15000rpm Seagate Cheetah SCSI Disk RAID1+5 Titanium ya da Thermaltake Server kasa 2x550W Dual Power Supply ( Enermax )'' senin imzan biz bu tar istek yapıncamı yalan oluyor ozaman senin imzanda palavra yoksa 8 işlemci takacağım içinmi üzüldün yok sadece fark sendeki çift işlemcili ya. allahım nelerle uğraşıyorum yine.Yoksa dikkatmi çekmek istiyor imzama bakın diye.
Bu tartışmaya son noktayı yine ben koymak zorunda kalıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme