arkadaşlar oc yapmak için bios ayarlarıyla oynadım. xp kullanıyorum açılışta problem çıktı sistem ciddi bir hatadan....vs bende biosu eski haline getirdim ancak bilgisayar şimdi açılıyor ama windows başlamıyor sadece siyah bir ekran hiçbir uyarı yada ibare de yok nedir anlamadım, lütfen yardım edin. pili çıkarıp taktım yine değişmedi
baska bir ekran kartı tak onunla ac makinayı sonra kendi ekran kartını takarsın...
mogutcu dostum fazla yuklenmissin..pili cikar bekle 5 dk felan default olsun sonra ac eger acarsa tmmdir. acmazsa iste o zaman ee o zamann b.ku yedin eheheh
açar aça<r sen takma pc yi f<zla ama açmazsa cidden poku yedin :)) ehahahehıehahaha
anakart ın üzerinde bios u sıfırlayacak 3 pini bulunan cmos jumper ı olması lazım. jumper ikisine takılı.ortadaki sabit kalacak diğer pinle birleşecek şekiiilde yer değiştir.bilgisayarı aç-kapa. sonra jumper ı eski konumuna getir ve bilgisayarı aç.
beyler size bir şeyler... benim pc'nin fsb sini uçurmaya yeltenince (orjinal fanlarla) bir yerden sonra yemiyor eğer abartırsam fsb ve çarpanı iyice windows xp açılırken yüklenme ekranı sapıtıyor ve kalıyor, en fazla pinleri değiştiriyorum (1-2'den 2-3'e, sonra tekrar eski haline, burdaki 1-2-3- de bios pilinin çok yakınında olan bi 3'lü pindir) fakat eski haline dönmesine rağmen Windows XP ye gelirkenki sorun tekrar ediyor - eski ayarlarla baştan windows kuuuuuuuuuuuuuuuuur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme