arkadaşlar o/c için..POWER S-480 THERMALTAKE iyimidir...?önümde fazla seçenek yok..önceki topiclerde pek iyi olmadığını okumuştum ancak , kötüyse niye kötü bilgi verirseniz sevinirim....
sahsen kullaniyorum cok rahat bi sekildede o/c bindiriyorum hem islemci hem vga.. kotu degil ama 12v konusunda 18A biraz yetersiz gibi gozukuyor olay o... bide bi kac kisinin patlatabilmesi dısında bi kotulugu yok....
deildir.
Kesinlikle önermiyorum...
TT psu dedim mi kaçıcaksın
peki ya AOPEN 400 WATT NASILDIR, TT480 'DEN dahamı iyidir....?
onuda önermem 12v raili düşük çünkü Fsp 500 blue fsplerde ideal..Ancak ben sana Enermaxları öneririm...
thermaltake iyi de enermax özellikleri ile daha ön plana çıkıyor..yakından inceleme fırsatım olduğu için enermax'ı çok beğendim.thermaltake inceletmediler hiç mağazalar ama teknik verilere bakılırsa enermax
OC istiyorsan Thermaltake PSU lardan uzak duracaksın Kaç kişi patlattı bu forumda o psuları Antec True Control Serisine de göz atabilirsin
TAGAN kullanıyom 480W tavsiye ederim
+3,3v 28A +5v 48A +12v 28A
max. değerleri biraz daha fazla hatta.
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
TAGAN kullanıyom 480W tavsiye ederim
+3,3v 28A +5v 48A +12v 28A
max. değerleri biraz daha fazla hatta.
Nasıl daha fazla?? ...Bunlar max değerleri..Peak değeri dersen ayrı ancak peak değeri sadece 1 dak. için geçerli..buda benim 480w lık enermax..Her ikside max continous değerleri...
+3.3v 32A +5v 32A +12v 18-18:total 32A...
özür dilerim. PEAK değerleri diycektim daha fazla olanlar
benim oraya yazdıklarım MAX. değerlerdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme