Şimdi Ara

O değilde Riera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu rieranın Galatasarayda hala ne işi var? Adamın oyunla alakası yok.Aynı şekilde chedjou ve burak yılmaz

• https://vine.co/v/hlITuAXQFXp

Adam cirkef rakibine saygısı yok psikolojisi bozuk kötü oynuyor şuna benzer en az 6 hareket yaptı maçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KASAP

Telles'e yer acmak icin gonderilecek kisi Riera olmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • versinler parasını göndersinler.Takıma zararı var
  • her maç bi kırmızıyı hak eden hareket yapıyor.. rakibe saygısı yok giydiği formaya saygısı yok.. kısacası gereksiz.. elemanın kazandırdığı değerlerden biri kendi gibi oyuncuları doldurmuş takıma...

• Sözleşmesi var. 20 maç oynarsa tekrarlanacak bir sözleşme hemde. Gönderilmemesinin sebebi ise göndermek için vereceğimiz parayla bu sezonu bitirmesi için ödeyeceğimiz maaşının eşit olması. Aslında koşuyor ediyor. Baya iyi maçı da oldu. Ama kişilik olarak bende sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notbad_notbad

https://vine.co/v/hlITuAXQFXp

Adam cirkef rakibine saygısı yok psikolojisi bozuk kötü oynuyor şuna benzer en az 6 hareket yaptı maçta

defolup gitsin yahu , ciddi ciddi beni takımdan gönderin diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamıyorum sizi ya bir maç iyi oynadığında "Riera çok teknik sırf tekniği için kalmalı" "Riera takımdaki herkesten 10 kat daha teknik" "Sol bek oynadığı için performans gösteremedi bak kanatta nasıl yardırıyor" yazdınız şimdi gönderilsin diyorsunuz.
  • antalya maçındaki hareketlerinden sonra bir dakika durmaması lazım takımda bir de eşek yükü ile para alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: notbad_notbad

https://vine.co/v/hlITuAXQFXp

defolup gitsin yahu , ciddi ciddi beni takımdan gönderin diyor.

Öyle hocam da kulüp göndermek istiyor kendisi sorun çıkarıyor oynadığı zaman böyle yapıyor.

• 3milyonluk sözleşme yaparsan sülük gibi yapışır gitmez.
    çirkefin dikalası ama kurnaz çaktırmadan yapıyor çoğunu.
  • bu adam çok teknik bir oyuncu tek sorun maaşı ve sol bek'e alıştırılması

liverpool'da ispanya milli takımında maçlarını izlemiştim torres'e asistleri o yapardı kanat bile değildi yamulmuyorsam ofansif kanattı lan adam
  • futbolu kafasında bitirmiş güreşe geçmek ister gibi bir hali var bekte.sneijderde saçma sapan bir hareket yapmıştı o maçta sanırım o da gözümden düştü.
  • o değilde Dany yerine Chedjouyu yollasalar daha mı iyi olur acaba , kötünün iyisi misali

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

her maç bi kırmızıyı hak eden hareket yapıyor.. rakibe saygısı yok giydiği formaya saygısı yok.. kısacası gereksiz.. elemanın kazandırdığı değerlerden biri kendi gibi oyuncuları doldurmuş takıma...

Çok boş bir yorum. Adam shaqiri yi istedi almadılar. Arda takımda kalcam diyip son dk gidince, son gun transferi riera oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamin sorunu sol bekte oynatilmasi falan degil. geldiginde sol kanat oynadi da ne oldu? beklenem performansi verememisti. balik hafizaliyiz heralde.

• tekniği batsın ben daha hızlıyım bu adamdan. telles varken kalması çok saçma.
  • Birde 25 maçı geçerse sözleşmesi uzayacak öyle bi durum da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

her maç bi kırmızıyı hak eden hareket yapıyor.. rakibe saygısı yok giydiği formaya saygısı yok.. kısacası gereksiz.. elemanın kazandırdığı değerlerden biri kendi gibi oyuncuları doldurmuş takıma...

Çok boş bir yorum. Adam shaqiri yi istedi almadılar. Arda takımda kalcam diyip son dk gidince, son gun transferi riera oldu.

Dolusu size gelmiyor zaten o yuzden. amrabat dany riera yigit chedjou gibi adamlari da brn getirdik dimi takima?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.