kewell biraz şerefli olsaydı Galatasaraya gelmezdi zaten
bu ne demek
Senin eski takımının taraftarı Galatasarayın sahasında öldürülse sonra sen buraya gel.Düşün Galatasaray Liverpoolla maç yapsa Türk öldürülse Arda oraya gitse ne olur bu ülke yıkılır
taraftar rahat durmuyorsa adamın suçu ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: Brothers of Metal
quote:
Orijinalden alıntı: Shabani Nonda 20
quote:
bu ne demek
Senin eski takımının taraftarı Galatasarayın sahasında öldürülse sonra sen buraya gel.Düşün Galatasaray Liverpoolla maç yapsa Türk öldürülse Arda oraya gitse ne olur bu ülke yıkılır
taraftar rahat durmuyorsa adamın suçu ne ?
Eminim aynı şey bizim başımıza gelsede böyle dersin(!)
Kewell sezon sonu giderse o zaman hak veririm.
kimse kimseyi kandırmasın. son günlerde ilk 11 oynadığı her maçta dökülüyordu. ayağında top bile tutamaz o topu yanındaki arkadaşına aktaramaz haldeydi. gören de gol makinesini satmışız zanneder. ben bu kadar kötü bir forvet görmemiştim o son maçlarında. orta sahada ki vasat bir mehmet güvenden peterdi. gelmiş şimdi burda öyle bir anlatıyosunuz ki sanki her maç ordan oraya koşular yapıp vurduklarını çatala takan golcü sanırsınız.
tamam ilk geldiğinde çok katkıları oldu ama bu sezon başında satılması lazımken takımda tutuldu bence en büyük hata buydu.
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
kimse kimseyi kandırmasın. son günlerde ilk 11 oynadığı her maçta dökülüyordu. ayağında top bile tutamaz o topu yanındaki arkadaşına aktaramaz haldeydi. gören de gol makinesini satmışız zanneder. ben bu kadar kötü bir forvet görmemiştim o son maçlarında. orta sahada ki vasat bir mehmet güvenden peterdi. gelmiş şimdi burda öyle bir anlatıyosunuz ki sanki her maç ordan oraya koşular yapıp vurduklarını çatala takan golcü sanırsınız.
tamam ilk geldiğinde çok katkıları oldu ama bu sezon başında satılması lazımken takımda tutuldu bence en büyük hata buydu.
Ondan dolayı daha Nondayı geçen olmadı takımımızda anlattığına göre bir adam takımımızın en golcüsüyse vay halimize
quote:
Orijinalden alıntı: hanamichi
quote:
Orijinalden alıntı: Shabani Nonda 20
quote:
bu ne demek
Arda degil de Emre Bel. giderdi bu arada sahanin ortasinda adam felan ödürülmedi duyanda kurban bayraminda bi ingilizi samiyenin ortasina cime yatirip bogazladik sanacak
Onu sallla zaten emreyi
keşke bizde bıraksaydı fakat mecburduk yollamaya
çevremde bir tek ben severdim nondayı çok kişiyle tartıştım nonda konusu yüzünden.
ADNAN BAŞKAN ÇOK BİLİYOR BU İŞİ GÜYA 3 KUPAYA TALİPTİK NE OLDU BABAYA KALDIK.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme