Şimdi Ara

O gideli günler heçti aylar oldu ama hala onu geçen yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bahsettiğimiz kişi Galatasarayın 2.5 sene 20 Numaralı formasını terleten Shabani Nonda.Nonda ilk geldiğini duyduğum sokağa çıkarak haykırdım idolüm olan kişi oydu.Ve benim takımımda oynayacaktı bundan başka büyük sevinç olabilir miydi?Çocuklar gibi seviniyordum.Arkadaşlar arasında adım Nondacıya çıktı.Herkes beni zenci sempatizanı olarak gördü ama ben Nondanın futboluna hayrandım.Nonda derken golleri sıralıyordu.Nonda attıkça ben mutlu oluyordum.Nonda bazen atamıyorduda bu mu senin Nondan gördük Nondayı diyorlardı.Sizi fazla sıkmak istemiyorum.Devre arası Jo denen alemci bir adam getirdi Rijkaard efendi.Gördük Jo yuda 3 gol atabildi yarım sezonda katkısı 0.Giovanni geldi Rüzgarın oğlu diyerek attığı gol sayısı 0.Ama Nonda 25 maçta 16 gol attı.Birazdan bazı arkadaşlar gelecek boş beleş goller attı diyecekler.Bu arkadaşlar o golleri Baros atsaydı adam nerde duracağını biliyor olum diyeceklerdi.O Nondaki Galatasarayla maça çıkmadan önce saatlerce buz tedavisi yapıyordu.Tek amacı aldığı parayı haketmek ama noldu Nondayı kişiliği 5 para etmez Jo ve Gioya tercih edildi.Nonda gitti ama sadece giden Nonda olmadı Keitanın ve Ardanın en yakın arkadaşı gitti.Sonra Gio ya pas atmazlar.Laf edersiniz.Nondanın varlığı bile yeterdi.Ama Galatasaray yönetimin başında olan elaman çok bildiği için Nondayı gönderdi.Total futbol uğruna yazıklar olsun sizin gibi takıma...

Nonda için hazırladığımız klip

• [/F]
  • Somak merak etme, Nonda sevdasını ısrarla devam ettiren ender kişilerden biriyim. Yine çizileceksin ama üzülme sakın, ben olduğum sürece kobralar yuvasız kalmaz dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocobongo

[/F]

Nondanın taraftarlarıyla olan diyalogunu en güzel olarak gösteren bir klip bunu başka hangi yabancı yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Shabani Nonda 20

Nondanın taraftarlarıyla olan diyalogunu en güzel olarak gösteren bir klip bunu başka hangi yabancı yapar

Alıntıları Göster
    arkadasim manyak gibi bu konuyu acmak icin yeni bir acc almissin ama nonda iyiydi guzeldi ancak hem cok buyuk sakatlik(lar) gecirmisti hem de ilerleyen yasi nedeniyle fiziksel ozelliklerinde cok buyuk bir eksilme oldu.

bu nedenle gonderilmesi anormal degildi ama eger kewell bu donemin sonunda yollanirsa birisinin gercekten nondanin gonderilmesinin sebebi aciklamasi lazim. yok sakatligi su kadar surecekti ama su kadar surdu gibi komik argumanlar kullanarakta degil.

ilerleyen yasina ragmen turkiye super ligi icin tas gibi bir yedek forvetti. kewell in bize ikinci yari verdiginden cok cok daha fazla verim alicaktik. atletiko macinda en azindan bir forvetimiz olucakti sahada.

bunlarinda disinda belki jo nun karakteri biraz large ya da rahat diyelim pek kazanma hirsi yok gibi ama potansiyel olarak turkiye liginde ki en iyi forvet keske satin alsak.

suda bir gercekki jo nun da basarili olmasi icin lucescu gibi bir baba figuru veya fatih terim gibi motivasyon ve disiplin ustasi veyahutta RIJKAARD gibi dunya capinda bir teknik direktor olmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: leop

arkadasim manyak gibi bu konuyu acmak icin yeni bir acc almissin ama nonda iyiydi guzeldi ancak hem cok buyuk sakatlik(lar) gecirmisti hem de ilerleyen yasi nedeniyle fiziksel ozelliklerinde cok buyuk bir eksilme oldu.

bu nedenle gonderilmesi anormal degildi ama eger kewell bu donemin sonunda yollanirsa birisinin gercekten nondanin gonderilmesinin sebebi aciklamasi lazim. yok sakatligi su kadar surecekti ama su kadar surdu gibi komik argumanlar kullanarakta degil.

ilerleyen yasina ragmen turkiye super ligi icin tas gibi bir yedek forvetti. kewell in bize ikinci yari verdiginden cok cok daha fazla verim alicaktik. atletiko macinda en azindan bir forvetimiz olucakti sahada.

bunlarinda disinda belki jo nun karakteri biraz large ya da rahat diyelim pek kazanma hirsi yok gibi ama potansiyel olarak turkiye liginde ki en iyi forvet keske satin alsak.

suda bir gercekki jo nun da basarili olmasi icin lucescu gibi bir baba figuru veya fatih terim gibi motivasyon ve disiplin ustasi veyahutta RIJKAARD gibi dunya capinda bir teknik direktor olmasi lazim.

Alıntıları Göster
    Kewell türbünlere oynuyor biraz şerefli olsaydı Galatasaraya gelmezdi zaten karaktersizin teki

• quote:

Kewell türbünlere oynuyor biraz şerefli olsaydı Galatasaraya gelmezdi zaten karaktersizin teki

Alıntıları Göster
    abartma istersen sence suc burda kewell da mi yoksa kulubun SAGLIK OCAGINDA mi ?
  • quote:

abartma istersen sence suc burda kewell da mi yoksa kulubun SAGLIK OCAGINDA mi ?

Kulüpten aldığım duyumlara göre Kewella sözleşmeni donduralım.Sezon sonu Nondayı yollarız geri gelirsin demişler Kewell efendi ortalığı yıkmış.Kewell biliyor kendisi yollanırsa taraftarın ortalığı yıkacağını Galatasaray yönetimide taraftarı karşısına alamadı ve Nondayı yolladı.Nondanın ahı tuttu sonra Kewell 1.5 ay geç döndü
  • quote:

quote:

Kulüpten aldığım duyumlara göre Kewella sözleşmeni donduralım.Sezon sonu Nondayı yollarız geri gelirsin demişler Kewell efendi ortalığı yıkmış.Kewell biliyor kendisi yollanırsa taraftarın ortalığı yıkacağını Galatasaray yönetimide taraftarı karşısına alamadı ve Nondayı yolladı.Nondanın ahı tuttu sonra Kewell 1.5 ay geç döndü

Tamam Nonda'yı bende beğeniyordum . En azından Jo ya gerek yoktu . Ama bunun için neden bir fake açtın onu anlamadım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

quote:

quote:

Tamam Nonda'yı bende beğeniyordum . En azından Jo ya gerek yoktu . Ama bunun için neden bir fake açtın onu anlamadım .

Alıntıları Göster
    Biraz saçma tespitlerde bulunmuşsun hocam herşeyi gole falan bağlamışsın. Sen de iyi futbolcu = gol diyenlerden olma

• quote:

Orijinalden alıntı: Curly

Biraz saçma tespitlerde bulunmuşsun hocam herşeyi gole falan bağlamışsın. Sen de iyi futbolcu = gol diyenlerden olma

Alıntıları Göster
    Nonda'ların soyu tükenmez, biri gider biri gelir rahat ol sen somak...
  • quote:

Bisikleti sürenin durum sakat.

• quote:

Biraz sinirle yazdım ondan olabilir
  • quote:

quote:

Biraz sinirle yazdım ondan olabilir

Alıntıları Göster
    Nonda cumhurbaşkanı olsun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Nonda cumhurbaşkanı olsun mu ?

Alıntıları Göster
    kewell biraz şerefli olsaydı Galatasaraya gelmezdi zaten

bu ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

bu ne demek

Off imzaya bittim kazı var

Nonda iyi çocuktu hoş çocuktu. Goller istatistikler mini etek gibidir. Herkes gol atabilir ama işlevi önemlidir. Durupta gol atmak var , bol bol çalışıp atamamak var.

• quote:

nonda ilk geldiğini duyduğum sokağa çıkarak haykırdım

gerisini okumaya gerek duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

quote:

nonda ilk geldiğini duyduğum sokağa çıkarak haykırdım

gerisini okumaya gerek duymadım
    okkalı bir küfür etsem kaç gün ceza alırım
  • quote:

bu ne demek

Senin eski takımının taraftarı Galatasarayın sahasında öldürülse sonra sen buraya gel.Düşün Galatasaray Liverpoolla maç yapsa Türk öldürülse Arda oraya gitse ne olur bu ülke yıkılır
  • quote:

quote:

bu ne demek

Senin eski takımının taraftarı Galatasarayın sahasında öldürülse sonra sen buraya gel.Düşün Galatasaray Liverpoolla maç yapsa Türk öldürülse Arda oraya gitse ne olur bu ülke yıkılır

Arda degil de Emre Bel. giderdi
    bu arada sahanin ortasinda adam felan ödürülmedi
    duyanda kurban bayraminda bi ingilizi samiyenin ortasina cime yatirip bogazladik sanacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.