Şimdi Ara

O Gitti Gideli Hayatınızda Ne değişti??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wardak

bir iki tanede ben yazayım.

Bahsetmek istediğim ilk "o" kişiyi hayatımda bir kere gördüm. bir öğrenci evinde istenen arkadaşları toplayamamamızdan dolayı başbaşa kalıp muhabbet ettiğim ve hiç tanımadığım biriydi. bütün gece muhabbet ettik, gitar çalıp şarkı söyledi ve hayatımda duydugum en güzel sese sahipti. ne var ki sevgilisi vardı ve sevmediği halde çocuk onu sevdiği için ayrılamıyordu. inanılmaz bir hayat hikayesi vardı. hani yazsa kitap olacak kadar etkileyici ve sürükleyici... o gece birlike yattık ( cinsel içerik gelmesin aklınıza) ertesi gün akşama kadar birlikte yemek yaptık birlikte yedik birlike evi temizledik. akşamda ben gidiyorum artık dedi ve gitti. telefon numarasını bile alamadım unuttum. ortak bir arkadaşımız vardı 2 gun sonra ondan istedim numarasını ama kızın sevgilisi yuzunden tartısmıs ve konuşmuyorlarmış silmiş. face'den baktım erkek arkadaşı face'ini dondurtmuş. hiç bir şekilde ulaşamadım bir daha. o kısacık zamandan sonra cekip gittiginde oyle bir boşluk kaldı ki içimde. sanki yıllardır onu aramışım gibi. bir gün içinde öyle birini tanıdım ve kaybettim. derdim sevgilim olması değildi ama hayatımda, etrafımda olmasını isterdim. sanki hayal kahramanı gibi 24 saat var oldu ve birden yok oldu.

ikinci "o" kişi ise gerçekten tanıyıp sevdiğim tek insandı. onunla olamayacağımı, bana kazık atabileceğini anladığımda kendisine onu sevdiğimi ve ondan uzak durmak istediğimi beni bir daha aramamasını söyledim. 5 yıl ondan uzak durdum. o bana ulaşmak için herşeyi yaptı ben tersledim kaçtım. sonra birgün bir kafede gördüm ve hiç birşey olmamış gibi gidip yanına konuştum. herşey iyi gelişti, 5 yıl geçmişti aradan ikimizde olgunlaşmıştık. aradan bir ay geçti ve bana hayatımda hiç yemediğim kadar büyük bir kazık attı. sonrada bunun kendisine zehir ettiğim 5 yılın intikamı olduğunu söyledi ve çekti gitti. "o" nun gidişinden sonra ilk basta üzüldüm. sonra da gittiği için mutlu olduğumu anladım. 5 senedir aklımın bi yerindeydi hep ama artık hayatımda yeri olmadığı netleşti. çok acı ve çok fazla kayıp verdiğim bir tecrübeydi ama bana çok fazla şey kattı.

Vay beeee. Şaşırdım okuyunca

• O hep yanıbaşımdaydı.Ama ben geç kaldım.
  • Boka batıyor insan resmen.
  • hmm daha gitmedi bakalım yaza inşallah askere gidicek erkek arkadaşım bu kezde erteletmesse yazarım bakalım neler değişicek
  • 2 yıllık ilişkimi yaklaşık 2-3 ay önce bitirdim.Bir konu hakkındaki düşüncesi yüzünden.En hassas olduğum noktaydı. Bitti... Ne değişti dersek bir şey değişmedi çünkü sevgisi çok da doğru türden değildi .

Fakat şimdi bir kız buldum tam bana göre bana öncekileri unutturacak türden bir kız... Çok da seviyorum. O benim her şeyim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f(x) -- 24 Mayıs 2012; 13:36:53 >
  • Uyandım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Güzin ablalalık yapıyo ya ne kadar iticisin

Olum sen niye her konuda fırlamalık yapıyon lan 1 haftadır dikkatimi çektin acayip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Güzin ablalalık yapıyo ya ne kadar iticisin

Olum sen niye her konuda fırlamalık yapıyon lan 1 haftadır dikkatimi çektin acayip

oyle ya bende farkindayim.1 haftada sayisiz dusman edindim, gıcık oluo herkez artk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç aşık olmadım. :s Doğal olarak giden kişi ben oldum hep.
    Herhalde ağlıyorlardır hala arkamdan.

• mesajım bulunsun
  • Bir iki ay SIKILIRSIN. Sonra gorsen gunahini vermezsin. Ya da sumugunu atmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baska bır forumda yıne boyle bır konu vardı orda bır ıletı hosuma gıtmısdı

- o gittikden sonra hayatınızdaki ilk değişiklik nedir?
    -- pc nin dns ayarları xhamster :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mone

Hiç aşık olmadım. :s Doğal olarak giden kişi ben oldum hep.

İyi yapıyorsun valla. Aşık olmak iyi değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Şunu dışarda kendime itiraf edemiyorum bari burda sanaldan itiraf edeyim.Kadın gibi duygusalım arkadaş şu huyumdan bir kurtulamadım hep daha düşünceli taraf olmaktan sıkıldım.

Bu çok güzel birşey, utanmamalısın. Erkeğin odunundan çok var, senin gibisi çok az. Kıymetli yani

Ben de çok hassasım, çok ince düşünceliyim, bunun acısını zaman zaman çektim, çok eminim ki süründürsem, üzsem, kendime bagladıktan sonra umursamaz olsam benden kralı yoktu, ama bu güne kadar ince düşünceli oluşum karşı tarafı sadece şımarttı, başka da bişey olmadı...

Çogunuz kıymet bilmiyor gerçekten...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

O kadar süre beraber olunca insan özlüyor tabi ara ara da olsa ama işte CoD'a yeniden başladım ve Diablo 3 te çıktı bakalım asosyallik günleri geri döndü.

Erkeklerdeki şu oyun merakını anlamış değilim. Ben hiç sevmem yaa

Sevgililerin beraber oynadıgı çok tatlı oyunlar var, mesela "Little Big Planet" resmen arayı ısıtıyor
  • quote:

Ego patlamasından başka ne geçti eline? Yazık degil mi? Marifet gibi paylaştıgın mevzuya bak, kötü niyetli biri izlenimi veriyosun, + itici görünüyor baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

O kadar süre beraber olunca insan özlüyor tabi ara ara da olsa ama işte CoD'a yeniden başladım ve Diablo 3 te çıktı bakalım asosyallik günleri geri döndü.

Erkeklerdeki şu oyun merakını anlamış değilim. Ben hiç sevmem yaa

Sevgililerin beraber oynadıgı çok tatlı oyunlar var, mesela "Little Big Planet" resmen arayı ısıtıyor

Aman ben istemem yaaa

• quote:

quote:

İyi yapıyorsun valla. Aşık olmak iyi değil zaten.

Aşktan daha güzel bir şey var mı şu hayatta. Çok istiyorum birini sevmeyi, onu görünce heyecanlanmayı, yüzüne bakmaya doyamamayı, sohbetiyle kendime bir şeyler katıp huzur bulmayı. Ama yok malesef.

• Ben O'nu kaybetmedim.O beni kaybetti.
  • quote:

böyle yaparak insanların kalbini kırıyorsun, ve forumda kahkaha atıyorsun, çok ayıp burcu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.