Şimdi Ara

o kadar jeep arasında okula yürüyerek gidip gelmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Y.A.

ankarada beysukentte yaşıyorum jeeplerde komşuların oluyorrr

Haklısın. Yani insanda biraz vicdan olur.
    Ama şu da var devir kötü...
    Dedikodular çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 6 Ocak 2009; 18:11:04 >
  • 7Tepe' o kadar lüx araba ve motoru bir arada görünce psikolojik bunalıma girip MBA kaydımı yapmaktan vazgeçtim.
  • beysukentteki evi eryamana taşıyın, 1 jip parası çıkar...
  • sende beysukentte oturuyorsan jip çok büyük bir takıntı olmamalı. bu arada o gördüğün jipler beysukentte oturanların jipleri hacettepede okuyanların değil.nerden biliyorsun dersen bende hacettepede okudum ve öyle envayi çeşit jip yok abartılacak bir durum yok bilkente görmedin sen heralde
  • Valla çayyolundayım ben komşuda audi r8,audo s8,land rover spor,jaguar var sadece onu görünce kafay yiyorum.Onun dışında x6,q7 ferrariler crit atıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

hiç kasma bizim okuldada var öyle tipler içimden gülüyorum valla tipe bak arabaya

sanki Photo shop yapılmış....

• saolun arkadaşlar bu konuya yoğun bir ilgi gösterdiğiniz için herkes için iyi geyik olduuu herkese saygılar
  • dünyanın en zengin adamı olduğunu biliyor muydun??

hönk!!!!???? nasıl yani? dediğini duyar gibiyim.

2 bacağına karşılık sana bütün dünyayı verseler kabul eder miydin??

tabi ki etmezdin. o zaman sen zaten zenginsin. üzülme şükret...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 6 Ocak 2009; 20:55:51 >
  • çok saol arkadaşım bende zaten halimen şikayetçi değilim sadece ekonomik eşitlikten bahsedelim istedim o kadar tekrar herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.