Şimdi Ara

o kadar jeep arasında okula yürüyerek gidip gelmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yok be kardeşim her gün 3 saat gidiş 3 saat dönüş okula otobüsle gidip gelmek çok daha zor. ama buna da şükür.
  • Nice adamlar gördüm üzerinde pahalı ceketle
    Nice ceketler gördüm yokdu bir kul içinde
  • 7 tepe mi:)
  • yedi değil hacettepe
  • işin daha kotusu ben de bunlara sahip olucam diyip iyice gaza gelip dersler de çoşunca okul bitince bir s . . değişmiyor.
  • herkesde de jeep yok ya..hep elde olmayanları görmemek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol ya valla çok moral werdinnnnn:(:(:(: çalış çalış olmuyor kardeşimmmmm
  • Olmayınca olmuyo ne yapcan bazıları doguştan 1-0 galip başlıyo hayata bazıları ise 3-0 yenik.. Elden ne gelir ki..
  • bilkent desen neyse de hacettepe de pek fazla koymaması lazım..
  • hacettepe bu konuda bilkenti yakında sollar diye düşünüyorum neyse o zamana bizimde bie arabamız olur umarım
  • Çal.
  • nedense insanlar sahip olduklarını değil sahip olmadıklarını düşünerek kendilerini kahrediyolar neden sahip olduğun birçok şey varken kendi sahip olmadığın şeyler için üzüyosunki bizim araba vardıda ne oldu daha kötü bişey benzin parası bakım parası her ay bi masraf çıkarır uğraşdur şimdi elin kolun tutuyo şükret diye faaz vermicem nasıl olsa jeep yok diye üzülmeye devam ediceksin ben nedense rahat biriyimdir sevdiğim birine yada bir eşyaya zarar gelmedikçe yada zarar gelmesinden korkmadıkça kolay kolay üzülmem hayatta maddi veya manevi istediğim veya isteyebileceğim herşeye sahibim vede sahip olucam tabikide hayatımda kötü giden bir çok şey var örneğin dersler çok zor bazı derslerim zayıf canım mecbur olmama rağmen ders çalışmak istemiyo zorluyorum biraz ama nereye kadar gider gider bilmem sevdiğim kız beni istemedi başksının kollarında mutluluğu yakaladı yeni telefon alıcam paraya ihtiyacım var babam laptopumu götürdü masaüstü pc çok yavaş deliricem sinir oluyorum vs vs vs sorunlar bitmez önemli olan mutlu olmayı bilmektir hayatta sadece mutlu olmayı bilenler ve elindekinin kıymetişni bilenler mutlu olur onun dışındakiler insan sıfatlı hiç olur

• Bizim hoca Q7 ile geliyo biz otobuslerde maymun gibi ordan oraya atlıyoruz
  • vay anasını ne hocası bu q7 ile gelio :D buarada size bi 7tepe efsanesini anlatıyım öğrencilerden biri okula kırmızı bir murat 131 ile geliyormuş arabanın arkasındada aynı renkten ferrarim var yazıyomuş herkes bu kardeşle dalga geçiyormuş o sene bitmiş bir üst sınıfa geçmişler bi bakmışlar okulda yeni dönemde kırmızı bir ferrari arabanın arkasındada aynı renkten murat 131im var yazıyomuş . . .
  • Y.A. birazda konuyu açsana...
    nerde yaşıyon, kimin jeepleri bunlar vs.
  • ankarada beysukentte yaşıyorum jeeplerde komşuların oluyorrr
  • hiç kasma bizim okuldada var öyle tipler içimden gülüyorum valla tipe bak arabaya

sanki Photo shop yapılmış....

• 4 senede beytepe ye gidip gelirken envayi çeşit, lüks otomobil görmek insanın psikolojisini bozabiliyor (girşin önündeki kavşak da dolmuş kırmızı da durduğu zaman, bütün heybetleriyle görmek mümkün, beysukent den çıkan "arabaları"(not: onlar arabaysa bizimkiler ne) Neyse kimsenin jeep in de gözümüz yok, Allah artırsın diyelim)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.