Şimdi Ara

O kucumsediginiz AMD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bugun overlock hakında geziniyordum amdnin intele koskoca bir fark atıgını gordum

EVET KONUMUZUN ANA OGELERİ
    AMD’nin 8 çekirdekli FX işlemcisi FİYATI:307 TL olan bir islemci
    INTEL Core i7990X 6 cekirdek FİYATI:2.705 TL lira olan islemci

intel'in güncel ürün gamındaki en güçlü işlemcisi olan 6 çekirdekli Core i7-990X Extreme Edition hız aşırtma ile 7GHz'in üzerine çıkartıldı. Mad222 kod adlı ünlü hız aşırtma profesyoneli tarafından ekstrem koşullar ( LN2 yani Sıvı Azot kullanılması gibi) altında gerçekleştirilen çalışmada anakart olarak Gigabyte X58A-OC kullanılmış

amd de ise İşlemci için özel olarak tasarlanan kasa ve sıvı nitrojen kullanan Brian Mchlachlan and Sami Maekinen, AMD FX işlemciyi tam 8.429GHz frekansa ulaşarak 8.308 GHz olan önceki rekoru kırmayı başardılar.

AMD:8,429GHZ
    İntelin : 6 cekirdekli islemcisi 7GHZ ye cıkartılıyor

Evet Fiyat Farkı
    2.705tl
    307tl
    -_______
    2398tl

Peki Cekirdek sayısı cok olunca overlock ta zor olur Ozaman intel daha kolay overlock olur

İntel piyasada daha cok hakim ama Mesala oyun bilgisayarı kurcaksınız overlock yapcaksınız 2705 liralik intel islemcisini
    307 tl lik amd islemcisi geciyosa amd acık ara fark atmıs intele İntel ivy diktir hakiri gibi Si*tiri boktan teknoloji cıkarmayı planlıyor amd ekran kartlı islemci cıkartıyor
    Amd inteli gecmis tamam normalde amd GHZ olarak az ama intele o parayı verceginize amd islemci alıp onu kullanmak daha mantıklı bana gore İntel amdye gore daha pahlı AMD intele gore daha ucuz ve daha guzel yorumlarınızı esirgemeyin

• Olay yalnizca oc den ibaret degil. Fiyatlar konusunda hakli olabilirsin. Ozetle bana cok tarafli gorundu konu. IYI FORUMLAR..
  • Taraflı degil forumda gezinirken amdye camur atanlar cok ondan bende amdden yana cıkıyorum
  • sana katılıyorum fiyatı pahalı ama 8 ghz de iken test yapın intel amd testte 2 ye katlar amd sadece ghz var başka birşey yok
  • İsterse 15 Ghz olsun intel hayda hayda 8 e katlıyor o amd yi :)) yeni fx denen adi seriyi tabii :))
  • Olay OC 'dan ibaret değil fakat intelin AMD'yi 8 katladığı bir test koyunda bizde görelim kafadan atıp tutmakla hayatında ne fx ne sandy görmemiş insanların yorumlara hasta oluyor çok komik oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 24 Nisan 2012; 0:46:06 >
  • Kimsenin bir şeyi küçümseme hakkı yok birkaç fanboy şöyle dedi böyle dedi diye celallenip yanlış garip başlıklar açmaya da gerek yok.Amacınıza cüzdanınıza keyfinize ne uygunsa onunla devam edin gidin ve " islemcisi geciyosa amd acık ara fark atmıs intele İntel ivy diktir hakiri gibi Si*tiri boktan teknoloji" gibi garip ifadelerle ancak dalga konusu olacağınızı da bilin.
  • güzel bir noktaya değinmişsin ama bunu herkez anlamıyor işte...

Yazından biraz (Ç)alındı yaptım bilgin olsun arkadaşım...
  • AMD kullananlar gene iş başında ...

hayırdır birader zimbabwedemi oturuyorsun fx 8150-8120ler orada 300tl galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColoRed_007 -- 24 Nisan 2012; 22:42:34 >
  • hasta oluyorum intelci yorumlarına , ben 8-10 sendir intel kulanırdım bu sen amd almaya karar verdım ve fx serisi aldım bayada araştırdım formdaki intel fanboylarında yorumlarına karşın biri bir test sunmus formda fx serisini kjötülemek için fx6100 2.7ghz olarak göstermiş gülmekten öldüm, neyse amd aldım şuan red scorpions gibi dandik bir soğutucuyla 5ghz hızda hatasız kulanmaktayım , yıllardır intele verdiğim paraya acıdım bundan böyle amd ile yola devam , ha fan boy falan değilim onuda söyleyeyim
  • bu arada intelci olarak yorum yapıyoruz diye amd kullanmıyor değiliz. belirteyim evimde iki sistem bulunduruyorum . birinci sistemim 1055t + 16 gb ddr3 + 6870 diğeri 2600k + 12gb ddr3 + 6970

ben amd'den de memnunum 4.02 ghz kullanıyorum amd sistemi buda fotosu

O kucumsediginiz AMD

O kucumsediginiz AMD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColoRed_007 -- 25 Nisan 2012; 20:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dany1234

Evet arkadaslar bugun overlock hakında geziniyordum amdnin intele koskoca bir fark atıgını gordum

EVET KONUMUZUN ANA OGELERİ
    AMD’nin 8 çekirdekli FX işlemcisi FİYATI:307 TL olan bir islemci
    INTEL Core i7990X 6 cekirdek FİYATI:2.705 TL lira olan islemci

intel'in güncel ürün gamındaki en güçlü işlemcisi olan 6 çekirdekli Core i7-990X Extreme Edition hız aşırtma ile 7GHz'in üzerine çıkartıldı. Mad222 kod adlı ünlü hız aşırtma profesyoneli tarafından ekstrem koşullar ( LN2 yani Sıvı Azot kullanılması gibi) altında gerçekleştirilen çalışmada anakart olarak Gigabyte X58A-OC kullanılmış

amd de ise İşlemci için özel olarak tasarlanan kasa ve sıvı nitrojen kullanan Brian Mchlachlan and Sami Maekinen, AMD FX işlemciyi tam 8.429GHz frekansa ulaşarak 8.308 GHz olan önceki rekoru kırmayı başardılar.

AMD:8,429GHZ
    İntelin : 6 cekirdekli islemcisi 7GHZ ye cıkartılıyor

Evet Fiyat Farkı
    2.705tl
    307tl
    -_______
    2398tl

Peki Cekirdek sayısı cok olunca overlock ta zor olur Ozaman intel daha kolay overlock olur

İntel piyasada daha cok hakim ama Mesala oyun bilgisayarı kurcaksınız overlock yapcaksınız 2705 liralik intel islemcisini
    307 tl lik amd islemcisi geciyosa amd acık ara fark atmıs intele İntel ivy diktir hakiri gibi Si*tiri boktan teknoloji cıkarmayı planlıyor amd ekran kartlı islemci cıkartıyor
    Amd inteli gecmis tamam normalde amd GHZ olarak az ama intele o parayı verceginize amd islemci alıp onu kullanmak daha mantıklı bana gore İntel amdye gore daha pahlı AMD intele gore daha ucuz ve daha guzel yorumlarınızı esirgemeyin

Bence Fiyat / Performans olarak tabiki AMD önde.

Ancak Intel'in kendisine çeken bir gücü var. Belkide kalitesi gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.