Şimdi Ara

O Maun Sandık Var Ya O Maun Sandık!.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
8.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinalden alıntı: Grfld

Orjinalden alıntı: Doppelganger

Orjinalden alıntı: LastDestruction

Orjinalden alıntı: Grfld

"Çift kale maçmı yapacaan lan?"

"Balon yapıp atıyo"

"Devam et"

"Senin artistiğin kime"

"Buraya odaklan... vıck vıck vıck ne bu?"

"Oramakomaburamako"

İlk kelimeyi nerde diyo hatırlayamadım. "Buraya odaklan... vıck vıck vıck ne bu?" hele ordaki yaptığı tükürük hareketinde koptum

Markette enayinin teki tahin/pekmez ve şapka alırken diyodu

Tam olarak diyalog neydi hocam biraz açar mısınız?

r.i : tahin yehmez ımmm vay gochum benim...
    kasa : dıt
    r.i : motex love . vaayy gochum benimmm.. akşama güreşmi var layn akşama çift kale maçmı yapacaan, kaçak etmi sokacaan
    m : ne kaçak eti?
    r.i : bide extar large almış bu sana büyük değilmi olm benim bildiğim sana bamya derler
    m : ben artık paramı ödeyeyim
    r.i : 10,70 senden 20,70 alıyomm
    ri : unuta pancar motoru gibipatatda kütede patada kütede

İlk kısmı gördüğümde hangi kısım olduğunu anlamıştım, kondom fln deseydiniz anlardım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 1 Mart 2009; 22:11:55 >

• film güzel hoş da oyuncular çok amatör ya Şahan'la,ali ekrem(ismi tam hatırlamıyorum buna yardım eden çocuk),nine bunların haricindekiler çok amatör.hakan ve bir de bunun uçakta bi tane hostes arkadaşı vardı ya vallaha onların oynadığı yerlerde sinemadan çıkasım geldi..biraz daha iyi oyuncular olsa ne güzel film olacak..

ama bunlara rağmen güzeldi 1.sinden çıktığımda şahana küfür etmiştim,bunda hiç olmazsa memnun ayrıldım sinemadan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gm7pro

film güzel hoş da oyuncular çok amatör ya Şahan'la,ali ekrem(ismi tam hatırlamıyorum buna yardım eden çocuk),nine bunların haricindekiler çok amatör.hakan ve bir de bunun uçakta bi tane hostes arkadaşı vardı ya vallaha onların oynadığı yerlerde sinemadan çıkasım geldi..biraz daha iyi oyuncular olsa ne güzel film olacak..

ama bunlara rağmen güzeldi 1.sinden çıktığımda şahana küfür etmiştim,bunda hiç olmazsa memnun ayrıldım sinemadan..

Bence oyuncular hiç de kötü falan değildi tamam amatör olabilirler fakat senin anlattığın kadar da kötü değildi.
  • otur şurayada sana bi pes koyıyım

belli olmaz kimin kime koycağı

ben çifter çifter koyıyım sen teker teker topla
  • Ben en çok markette çalışırken o prezervatif alan adamlı kısma güldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

otur şurayada sana bi pes koyıyım

belli olmaz kimin kime koycağı

ben çifter çifter koyıyım sen teker teker topla

Haıyr öyle değildi tam olarak sonu *Belki ben sana iki tane koyarım sen tekte kalırsın gibi birşeydi bu da tam olarak böyle olmayabilir fakat daha yakın.

quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

Ben en çok markette çalışırken o prezervatif alan adamlı kısma güldüm

İzlesen kimbilir nolcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 1 Mart 2009; 23:31:06 >

• Vay be konu tutmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Vay be konu tutmuş

Tabi abi koskoca Recep İvedik 2 boru değil.
  • quote:

quote:

quote:

"Balon yapıp atıyo"

"Devam et"

"Senin artistiğin kime"

"Oramakomaburamako"

İlk kelimeyi nerde diyo hatırlayamadım. "Buraya odaklan... vıck vıck vıck ne bu?" hele ordaki yaptığı tükürük hareketinde koptum

Sağlıkçı kılığında eczaneci olarak söylüyordu.Bir kilolu karıya fitil veriyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: byibrahim

quote:

quote:

quote:

"Balon yapıp atıyo"

"Devam et"

"Senin artistiğin kime"

"Oramakomaburamako"

Sağlıkçı kılığında eczaneci olarak söylüyordu.Bir kilolu karıya fitil veriyordu.

*Ben senin yüzündeki genel aurayı çözdüm al (bişeyimi diyordu artık neyse üniformamı diyelim) üniformamı bu fitili koyarım istifamı da veririm ulan diyodu sesinin gıcık tonunda. Hani boğazınız gıcık olur ya o tonlara yakın tonda.

• SPOİLER

Ekinler dize kadar
    Azcık gel bize kadar
    Sana birşey göstersem kasıktan dize kadar

buda süperdi
  • full hd lcd tv lerde at yarışı gösterilecek deyip ana felsefemizde "at gibi olacaz" diyordu. karnıma ağrılar girdi yaws. bide oynamaya başladı falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraykasap22

full hd lcd tv lerde at yarışı gösterilecek deyip ana felsefemizde "at gibi olacaz" diyordu. karnıma ağrılar girdi yaws. bide oynamaya başladı falan

*Vücudunuz at gibi olabilir yanlız iş hayatı acımasızdır, iş hayatınızda da at gibi olacaksınız debriyaj bilmem ne debriyaj.
  • yoga sahnesi çok çok komikti hele birde adnan şenses espirisi vardı onun dışında ağırlıklı olarak güldüğüm çin lokantası , marketteki prezervatif sahnesi bide starbucks sahnesi baya komikti ha birde pizza ve eczane sahneleri vardı

''anaam bu nasıl bir camış''

''karı varmı desen yookk geçen şişirip çocuklara balon yapıyormuş ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 2 Mart 2009; 16:11:28 >
  • uçakta türbülans olunca kaptan pilotu çıkarıp fırçaladı bide şey diyo "dümdüz yol, ak git ya ak git. çukur yok bişey yok" reklam ajansındada tjk tv açık olacak dedikten sonra, devinim sinerji diyerek oynamaya başladı
  • Ekinler dize kadar acuk gel bize kadar , sana bişey göstersem
  • Ali Kerem : Bunun için önce nickname bulmamız lazım.
    Recep : Nickney?
    Ali Kerem : Nickname.
    Recep : Nickney?
    Ali Kerem : Nickname, yani lakap.
    Recep : Hee lakap.
    Ali Kerem : Var mı aklınızda birşey?
    Recep : Olmaz mı ya.Dedemin ve benim ortak lakabım Ayıboğan.
    Ali Kerem : Ayıboğan biraz sert kaçmaz mı Recep Bey?
    Recep : Lan dedemin lakabına sert felan deme.Beni kabul eden böyle kabul etsin arkadaş.
    Vitrinime değil iklimime gelsin karılar.Kusuruma bakma.Eninde sonunda tanışınca görecek Ayıboğanı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 2 Mart 2009; 16:35:18 >

• kızlara fal bakması:

sana gabaran bişey var

diğer kıza:

sana bişey gabarmış. aynı şey olabilir ikinize de gabaran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü Budun -- 2 Mart 2009; 16:42:42 >
  • pancar motoru gibi olacaz. tak tak tak

bide 2 kişi çalışan kızdan birini bürositten fırlatıyo, ötekine dönüp "bak kızım performansını artırmaya yönelik bir hareket yaptım" diyodu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.