Şimdi Ara

O Maun Sandık Var Ya O Maun Sandık!.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
8.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Börü Budun

kızlara fal bakması:

sana gabaran bişey var

diğer kıza:

sana bişey gabarmış. aynı şey olabilir ikinize de gabaran

O gabarma kısmını tam anlayamadım ama yoksam gabaran.
    Bi de Recep İvedik kuzeniyle konuşurken adam ne kadar para istediğini soruyor. Aslında sormaması gerekir patron yarısı sonuçta sen ne kadar kazanıyorsan yarısını ona vermen gerekir. O da diyo küresel kriz var 3 kişilik bi ailenin aylık gelir ihtiyacı 800 TL olduğuna göre ve ben de tek kişilik bir aile olduğuma göre 200 TL istiyom +(bişey aküsümü ne diyodu orasını tam anlamadım) ama full haa metroylan gidip gelecem diyodu muahaha.

• hayatımda böyle salak film görmedim ben zorlama espiriler falan.şahan türkiyenin cim kerisi olmaya çalışıyor sanırım.bir yoga bölümü vardı güldüğüm o kadar...
    3 küsür milyon kişi izlemiş 7-10 günde. 1 lira kazansa adam başı 3 milyon eder ve hiçbirşey yapmadan.
    neyse..hey güxel allahım vardır senin bir bildiğin hikmetinden sual etmeyelim şimdi, durduk yere günaha girmeyelim...
  • Evladım o maun sandık var ya...

Senin dıııııııııııııttttttt girsin
  • +rep ini verdim
  • * Senin falında bir Kabarıklık var ! Hemde bir sürü kabarıklık

* Seninde falında bak kabarıklık var

Kabarıklık : Malum şey :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26birkan

+rep ini verdim

Bu forumda rep sistemi mi var ya saçma sapan yorumlar yapmayın.
  • -NE O LA KAÇAK ETMİ KESECEN AKSAMA HE
    -ooooo hisset :)
    -hadi bakalım hadi
    sırta vurulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 3 Mart 2009; 14:39:43 >
  • benim ninem ilk uçan kadınlarıdan safiye soyman
  • karınca ile ağustos böceğinin hikayesi hayattan koptuğum andır.birde pancar motoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 5 Mart 2009; 4:05:52 >
  • kızın tekini bürositle birlikte fırlatıyo. sonra masadaki diğer kıza dönüp "bak kızım performansını yükseltmeye yönelik bir hareket yaptım" dediği sahnede müthişti
  • Şişman,bencil,paylaşımcılıksızlık Bu nasıl bir cümledir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

...200 TL istiyom +(bişey aküsümü ne diyodu orasını tam anlamadım) ama full haa metroylan gidip gelecem diyodu muahaha

Orada dedigi 200TL maas + Sodexho (lokantalarda gecen yemek fisi) + full Akbil (metroya binebilmek icin).

--
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramgen

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

...200 TL istiyom +(bişey aküsümü ne diyodu orasını tam anlamadım) ama full haa metroylan gidip gelecem diyodu muahaha

Orada dedigi 200TL maas + Sodexho (lokantalarda gecen yemek fisi) + full Akbil (metroya binebilmek icin).

--

Tmm işte 200TL Maaş + Sodexho + full Akbil, kelimelerini anlayamadığım için aklımda akü diye kalmış.

• sadece uçak sahnesine güldüm'' siz burada demalın filan dediğine bakmayın uçak düşünce %80-%90 ölücek
    o
  • Aklıma gelen çok güldüğüm sahneler
    1.Zaten biz uzakdoğudan gelmeyiz Kars'lıyız diyor.Çocukta Abi Kars Uzakdoğumu diyor.Recep te yakın batımı PİSLiK PİSLİK Türkiye'nin en uzakdoğusu Kars diyoya.
    2.Pilota fırça atması . Saçın başın bir dağınık ben CİNGİZ pilotum ben iyi pilotum.Hava yaaa ak git ak git.
    3.Birde şu pizza yı getirmesi.Tamını sana getirdim PromaAasyonunu kendim yedim diyorya.

Aslında genelde çok çok komikti hiç bukadar beklemiyordum açıkcası 2 kere sinemada izledim.2 sindede daha önce hiçbir filmde gülmediğim kadar güldüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARNİNG

-NE O LA KAÇAK ETMİ KESECEN AKSAMA HE
    -ooooo hisset :)
    -hadi bakalım hadi
    sırta vurulur...

Hanimişim benim tırtılım hanimiş benim sincabımyarıldım bu sahnesinde...bide diyo pancar motoru gibi olcan takatakatak takk....

• Benim en çok güldüğüm tabiri caizse koptuğum sahne karınca ve ağustos böceği hikayesiydiSanırım en çok ben gülmüşümdür salonda
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

"İnsan hiç kuzenine dayar mı?"

• Sandığı açtığı sahnede koptum Ölürkende lafı koydu gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearLessHeroS

quote:

Orjinalden alıntı: head

"İnsan hiç kuzenine dayar mı?"

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.