Şimdi Ara

O nasıl bir arka diz mesafesidir öyle (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam dediğim gibi ufak bir hata yaptım ama hem siz, hem forum ahalisi o kadar büyüttünüz ki, kendimden emin olamadım.

Eğer anti Toyotacı olsaydım, VAG Grubuna ait Skoda SuperB ile karşılaştırabilirdim mesela. Ya da ne bileyim yani rakibi ile karşılaştırırdım.
    Bilerek elma ile armutu karşılaştırdım. Aslında hiç karşılaştırmadan sadece konu açacaktım ama, aklıma Avensis'in arka diz mesafesinin az olduğu geldi. Öyle kalmış aklımda, yazdım google'a. Ne bileyim çıkan resmin Yaris olduğunu?

Özüre gerek yok, sadece arabalardan çok çok iyi anlamıyorum, yani motorlarını, yürüyen aksamlarını bilirim ama armasını saklarsanız Toyota Yaris ile Kia Ceed'i ayırt edemeyebilirim.

Biliyorum böyle bir forumda böyle bir konu açmamam gerekiyordu. Ama ben zaten böyle şeyleri yapıyordum ufak ufak. Stonewall ile açtığımız konuda Polo ile -sözde- BMW tokatladığımızı anlatıyorduk. SS li diyerek. Sonra şaka olduğunu açıkladık. Ama aldığımız tepki yine kırıcıydı. Bu 2. konu bana ders oldu. Bundan sonra pasif olarak takip ederim forumu. Anca işte konu okurum falan. Başka türlü olmayacak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 2 Ocak 2014; 18:05:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

şimdi bunu konu diye açtınız öylemi, yazık valla çok yazık forum ne hallere düştü...

Kesinlikle superb nin arka koltuğunu tek geçerim katılıyorum.

O paraya o araçta olması gereken o.

D sınıfında arka koltuğu hayal kırıklığı olan araç ise Accord bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.