Ara tara derdime çare bulamadım. Atom'u notebook ile senkronize edemiyorum.
Aranızda sorunu yaşamış ve çözmüş birileri var mı ?
1- Activesync 4.1- 4.2 beta ile denedim 2- Firewalları kaldırdım 3- Local area connection'da gereken herşey işaretli 4- Virüs programlarını bile kapattım 5- Registry'de önerilen bir sürü değişikliği yaptım vs vs vs vs
Ve sonuç hala başarısız !!!
Selamlar,
fluxus_by .... atom mağduru ...
Bana da olmuştu cihaza hard reset attım düzeldi. Dene istersen
hard reset 2 kere atmıştım, birinde olmadı ikincide herşeyi göze alıp rom update yaptım alet bir kere senkronize oldu ama ondan sonra tekrar kaput !!
bu arada olayın detaylı sebebi aşağıdaki gibi açıklanabilir, aynı şirketten arkadaşımın sorunu kısmen çözülmek üzere :
Alet network'e bağlantı kurmaya çalışıyor, şirket networkü buna tabiki izin vermiyor, Outlook önemli bir engel. Outlooku silip , Activesync yükleyip sonra Outlook yüklendikten ve senkronize oluyor. Yanlız bir problem var network kablosu takılıyken yada wi-fi açıkken sistem yine çalışmıyor. IP alamadı hatası veriyor. Bu demekki TCP/IP almaya çalışıyor network'ten vs vs ...
olaki benzer sorun yaşayan olur denesin ... sıradan ...
bir arkadasından rica et,
onun bilgisayarına activesync yukle,
telefonu bağlamaya calış ona bağlanırsa ====>
kendi bilgisayarındaki guvenlik ayarlarını vs. herseyi arkadaşınınki ile aynı yap
bu da bir yol
aklıma geldi yazayım dedim
saygılarımla,
Ben bunu yaptım oldu. Evdeki laptop'ta sorun olmuyor ama şirketteki laptop ayarlarını değiştiremiyorum. Bir önceki activesync3.8 hem evde hemde işyerinde sorunsuz çalışıyordu. Sorun activesync4.1-WM5.0 arasında yaşanıyor bence. Outlook'unda bu ilişkide önemli bir rolü var. Hala çözemedim..dolayısıyla işte kullandığım lapto'ta sorun devam ediyor..çözen varsa ve yardımcı olursa çok sevineceğim.. selamlar
O2 singapur servis merkezi ile görüşmeler devam ediyor bir ihtimal çözüm bulmuş olabilirim ama tam emin değilim.
Sorun çözülürse tekrar mesaj atacağım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme