Şimdi Ara

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlayamadığım senin sesinmi gitmiyordu gelen sesimi duymuyorsun? Bende gelen sesi duyuyorum fakat benim sesim gitmiyor.Kendi orjinal kulaklığı dışında başka bir kulaklık hiç kullanmadım. Nokia Bluetooth Kulaklık kullanıyorum ama ondan olabilirmi? (İngilizcem yok yardımcı olursan sevinirim dostum
  • Connection menüsünden

GPRS

Turkcell GPRS
    Modem...... Turkcell TR GPRS
    Cellular (GPRS)
    APN........ internet

MMS

Turkcell MMS
    Modem...... Turkcell TR GPRS
    Cellular (GPRS)
    APN........ mms
    Username... mms
    Password... turkcell

Start-Message-MMS-MMS Options

New
    Turkcell MMS
    Gateway.... 212.252.169.217
    Port....... 9201
    Server.....http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms
  • Arkadaslar ikinci el bi atom buldum ve almayı düşünüyorum cihaz temiz fakat çok büyük bir problem var oda konusma esnasında inanılmaz bir yankı yapıyor ses aslında cok net ama yankı dinleyeni inanılmaz derecede rahatsız ediyor bunun bi cözümü varmıdır cok acil olarak ilgienirseniz bende aranıza katılabilirim(pm please).
  • Selam Arkadaslar,
    benim o2 atom Exec in screen deki tam orta kısım (hani screen alligment edince ilk cıkan + işareti nin oldugu 5mm karelik alan) tap lara cevap vermez oldu. Sanırım screen in ustundeki tapları hissededen kısmın baglantısında bir sorun var yada o bolge çalışmıyor..ilk hard resetten den sonra artık alet çalışmaz olcak cunku bu screen alligment i gecemezseniz alet açılmıyor.
    bu sebeple içini açip bir kontrol etmem gerekiyor.
    hic karsınıza bu aletin içinin nasıl açildigini anlatan bir teknik dokuman, manual cıktımı?
    yada birilerinde varsa paylaşırsa cok memnun olurum.

herkese paylaşımları için teşekkur ederim..
  • selam arkadaşlar yeni üye oldum bu sohbet için

ben bir tane o2 atom buldum tel kilidi istiyor tahminimce turistindi (çalmadım) tel kilidi istiyor ben tel kilidini kırdırabilirmiyim acaba ve kırdırınca direkt kullanabilirmiyim görüşlerinizi bekliyorum
  • kilidi kendin kırman zor .. sirkeci doğubank veya kadıköy de bu işi yapan dükkanlar var onlarla hallet.. onu halledince de 2 problem olan tk ya kayıt işi çıkacak.. turkcell extralara (veya vodafone vs) götürüp bi şansını dene ..
  • O2 xda atom için en güncel rom hangisi acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duro29 -- 28 Ağustos 2007; 14:09:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: duro29

O2 xda atom için en güncel rom hangisi acaba???

benim o2 XDA ATOM EXEC Rom bilgileri sudur:
    Version:

ExtROM:EX0033
    Radio:R06080822_MN2ARC_RS00013
    ROM:20060721B1WWE

sanirim son versiyon budur..
    eger kontrol etmek istersen resmi web sitesinden bakabilirsin
  • o2 XDA EXEC aldım... bazı sorunlarım var hallederseniz sevinirim...ben bu işlerde yeniyim de...

1. Rom nedir. ne işe yarar. Rom update nasıl olur.
    2. Ben ikinci el aldım format atmak istiyorum nasıl yapılır.
    3. işletim sistemini nasıl türkçeleştireceğim.
    4. Bilgisayarıma bu aleti nasıl bağlayacağım...

acil yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkani -- 3 Eylül 2007; 8:15:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkani

o2 XDA EXEC aldım... bazı sorunlarım var hallederseniz sevinirim...ben bu işlerde yeniyim de...

1. Rom nedir. ne işe yarar. Rom update nasıl olur.
    2. Ben ikinci el aldım format atmak istiyorum nasıl yapılır.
    3. işletim sistemini nasıl türkçeleştireceğim.
    4. Bilgisayarıma bu aleti nasıl bağlayacağım...

acil yardım ederseniz sevinirim.

1. Rom denilen pda nin işletim sisteminin oldugu memory alanınıdır. işletim sistemi bu memory nin tamamini kullanmaz.. burda sana ait dosyalarda koyabilirsin.Rom update i ise alet piyasa cıktıktan sonra bazi problemleri olabilir mesela gec acilma pil yonetimi gibi bunlari iyilestirmek için uretici firma işletim sisteminde bazi guncellemeler yapar ve bunlari yayinlar.. Bazen de ek uygulama koyabilirler ..bizlerde bu updateleri yapmak zorunda kalırız.

2.Format atmak derken dosyalarimi silmek yoksa fabrika cıkısı haline mi getirmek istiyorsun. Fabrika cıkısı haline
    getirmek için Hard Reset atman lazım. bunu yapmak için stylus ile reset dugmesine ve acip kapatma dugmesine birlikte basınca sana ekranda bazi sorular sorcak onlari onaylarsan hard reset atmis olursun.

3. turkceye cevirme ile ilgili bir bilgim yok

4. USB kablo ile bilgisayara baglayabilirsin. yalnız bilgisayarinda Active SYNC programı olmak zorunda. bu programi microsoftun sitesinden indirebilirsin. Bu sekilde alete program yukleyebilir. Dosya atabilir alabilirsin.. Rom Update i de bu program ile yapılmaktadir..

• arkadaşlar aramaları kaydedebileceğiniz bi program işinize yarar diye düşünerek link veriyorum.yorum beklerim ona göre :) O2 atom exec. için....

http://www.pxdxa.com/job.php?action=download&pid=tpc&tid=26770&aid=50785

• ha bu arada arkadaşlar avea için gprs ayarlarını o2 atom exec de nasıl yapıcaz bilen varsa lütfen yardımcı olarsa bol bol dua edicem :)
  • haa size bi kıyak daha güsell iki adet media player skini veriyorum arkadaşlar herşey paylaşarak güzelleşir ve tat verir lütfen paylaşıma açık olalım daha yeni üye oldum benden arkası gelir emin olun atomu da yeni aldım daha şimdilik araştırmaya devam ediyorum buyrun skinleri umarım beğenirsiniz..:)

burdan indirebilirsinissss

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz

• aaaaa size bide webcam programı vereyim bence kullanabilen için şahane :)

burdan buyrun

• webcam programının regist kodunu unutmuşum pardooon (Reg-Code needed)
  • atom için yine sizlere cam templates sunuyorum dostlar buyrun...lütfen yorumsuz bırakmayın bu arada repten hiç bahsetmedim ben yaa :)))

Buradan indirebilirsiniz...

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz

• bu arada bu program skin ve templates leri atoma yerleştirme problemi yaşayan arkadaşlar olursa sorabilirler yardımcı olmaya çalışırım...
  • ayrıca seste kalite isteyenler varsa size x-bass ı olan şahane bi program vericem cracklı
    bir de astrolojiden anlayan varsa eğer mükemmel ötesii bi pro daha var cracklı yine dünyayı elinde çeviriyon yaa ben denedim hepsini atom da no prüzz tıkır tıkır çalışıyolar astronavigasyon gps kullanıyosanız olayı bitiriyosunuz.isteyen varsa bana mail atsın ene_say@hotmail.com

ha şunu bi daha belirteyim şu dediğim müzik player bi çok uzantıyı destekleyip windows media player den kat be kat güzel ses veriyo eğer kulaklığınız da sony ise gerçek verimi alacağınıza emin olabilirsiniz.
    size bikaç resim bırakıyorum isteyenler sölesin arkadaşlar maille bye.

• quote:

Orjinalden alıntı: myeloblast

arkadaşlar aramaları kaydedebileceğiniz bi program işinize yarar diye düşünerek link veriyorum.yorum beklerim ona göre :) O2 atom exec. için....

http://www.pxdxa.com/job.php?action=download&pid=tpc&tid=26770&aid=50785

/>

ben bunu daha once kullanmistim fakat memnun olmadim.Ancak acik oldugu zaman gorusmeleri kaydediyor..
    Bunun yerine Resco AudioRecorder 4.0 ayni işi yapıyor ve reset atsaniz bile arkada telefon gorusmelerini kaydediyor.Ram den fazla kullanmiyor..

• arkadaşlar merhaba, pc ye usb kablosu ile takılıyken pc nin ana kartı yandı ve atom um artık hiç bir pc de usb kablosu ile bağlantı yapmıyor. (tanımsız cihaz diye bir hata alıyorum) usb kablosu olmadan rom upgrade i yapabilir miyim? Teşekkürler,
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.