Şimdi Ara

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atoma uygun mu peki bu kulaklık atom 3.5 mm jaklı mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

ya ben sennheiser cx300'ün performansını gördükten sonra atomun orijinal kulaklığını unuttum gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: emininan1

atoma uygun mu peki bu kulaklık atom 3.5 mm jaklı mı?
    quote:

ya ben sennheiser cx300'ün performansını gördükten sonra atomun orijinal kulaklığını unuttum gitti

Hayır atom 2,5 mm. Cx300 kullanabilmek için 3,5 mm adaptör gerekiyor.
  • peki ben kulaklığın fiyatına baktım 65 milyon falan adaptörüyle beraber astarı yüzünden pahalıya gelecek sen kaça aldın?

quote:

quote:

quote:

• Atom Rom Detail from

http://www.seeo2.com/user/XdaAtom/template/XdaAtom_ROMUpgrade_Oct2006_WWE.vm

English ROM
    ROM: 20060426B1WWE
    Radio: R060822N_MN1ARC_RS00052
    ExtROM: EX0023

Xda-Atom-ENG-20060426-MOT0822.exe <<< Atom Rom Update 20 OCT 2006
  • Bişey soracam bu yeni rom mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: keskinermurat

Atom Rom Detail from

http://www.seeo2.com/user/XdaAtom/template/XdaAtom_ROMUpgrade_Oct2006_WWE.vm

English ROM
    ROM: 20060426B1WWE
    Radio: R060822N_MN1ARC_RS00052
    ExtROM: EX0023

Xda-Atom-ENG-20060426-MOT0822.exe <<< Atom Rom Update 20 OCT 2006

• quote:

peki ben kulaklığın fiyatına baktım 65 milyon falan adaptörüyle beraber astarı yüzünden pahalıya gelecek sen kaça aldın?

quote:

quote:

quote:

O dediğin fiyata aldım bende. Adaptörde elektronikçilerde var 3 ytl filan gibi bir paraya aldım. Müzik dinlemek cihazda yaptığın öncelikli şeylerden biriyse tavsiye ederim. Eğer dinlemiyorsan 60 küsür pahalı bir kulaklık tabi. Ama fiyat/performans açısından en şahane kulaklık emin olabilirsin. Zaten forumda arama yaparsan cx300 diye gerekli bilgiye sahip olursun. Saygılar.

• su an benim en son O2 sitesinden login olup indirdigim ve kurdugum rom bilgileri:

ExtROM:EXA032
    Hardware:C1
    Radio:R060711N_MN2ARC_RS00011
    ROM:20060721B1WWE

rom daki 20060721 sanirim release tarihi ama yine de tam kesin emin deilim..

bilgisi olan varsa lutfen aydınlatirsa cok sevinirim...

bu link deki romu indirmek istedigimde update etmenize gerek yok diye bir mesaj aliyorum..

ayni olayi yasayan oldu mu?
    tşk..
  • Bende daha önce yükledim ama program yoktu atomda.Şimdi yüklediğim programlar sininecekmi yüklerse ?
  • ExtROM:EX0018
    Hardware:C1
    Radio:R060428N_MN1ARC_RS00049
    ROM:20060426B1WWE

Bu şimdi eski ROM mu yeni ROM mu ????????? Bende bu yüklü denesemmi acaba ????
  • Rom Update yaptıktan sonra(veya Hard Resetten sonra) butun extradan kurmus oldugunuz programlar gider..
  • Tşk ederim Peki artısı ne yükleyen varmı acaba çok bişey değişmiyorsa uğraşmayalım. Fakat ben yinisini yüklediğimde fotaraf cekme kalitesi düzeldi,özellikle gece modu daha iyi şimdi.Acaba işimize yarar yenilikler varmı acaba ?????
  • sitedede yazdığı gibi sanırım en önemli özelliği gelen aramalarla ilgili sorunları gidermesiymiş bundan kasdettigi herhalde yankı cızırtı ve sesin az gitmesi gibi şeyler ama denemedm bilmiyorum deneyince bilgilendiricem

quote:

Orjinalden alıntı: akrep69

Tşk ederim Peki artısı ne yükleyen varmı acaba çok bişey değişmiyorsa uğraşmayalım. Fakat ben yinisini yüklediğimde fotaraf cekme kalitesi düzeldi,özellikle gece modu daha iyi şimdi.Acaba işimize yarar yenilikler varmı acaba ?????

• Yüklediğinde haberdar edersen seviniriz Birsürü program var deymiyorsa yeniden yüklemeye uğraşmayalım bariiii. Zaten göbeğim catladı yükleyene kadar
  • Rom upgradelerini yüklemekte fayda var, bir sürü hatayı giderip performansı artırıyor. Pil ömrü bile çok hafif uzadı. Tavsiye ederim. Akrep69 programları tekrar yüklemek ilk seferindeki kadar zor olmaz, activesync zaten bi kaç tıkla hallediyor herşeyi.
  • aslında arada reset atmak ii bişey telin performansaını arttırıo programları baştan yüklersin çok sorun olmaz sürekli program yükledin mi telin hafızasını kastırıosun daha sonra silsende dosya bırakıo bişekilde bi yerlere hiç bi zmn ilk hafızası kdr boşluğa ulaşamıosun o yüzden ben 3 ayda bir fln hard reset atarım tavsiyede ederim
    quote:

Yüklediğinde haberdar edersen seviniriz Birsürü program var deymiyorsa yeniden yüklemeye uğraşmayalım bariiii. Zaten göbeğim catladı yükleyene kadar

• quote:

Rom upgradelerini yüklemekte fayda var, bir sürü hatayı giderip performansı artırıyor. Pil ömrü bile çok hafif uzadı. Tavsiye ederim. Akrep69 programları tekrar yüklemek ilk seferindeki kadar zor olmaz, activesync zaten bi kaç tıkla hallediyor herşeyi.

Dayanamayıp denedim zaten Fakat daha önce yüklemiştim,yükleyecek rom u kontrol ettim aynı o yüzden yüklemeye gerek kalmadı
  • Orjinalden alıntı: emininan1

aslında arada reset atmak ii bişey telin performansaını arttırıo programları baştan yüklersin çok sorun olmaz sürekli program yükledin mi telin hafızasını kastırıosun daha sonra silsende dosya bırakıo bişekilde bi yerlere hiç bi zmn ilk hafızası kdr boşluğa ulaşamıosun o yüzden ben 3 ayda bir fln hard reset atarım tavsiyede ederim
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programları, Settings'de Remove Programs'dan kaldırınca bişey kalmıyor benim bildiğim. Zaten hepsini karta yüklemiyormuyuz Benim telefonun hafızasında birtek zil sesi yüklü,onun dışında tlf. hafızası boş.Kartdan zil sesini tanımıyor. Ben yeni zil seslerini File Explorer'de My Device-Application Data-Sounds'un içine atınca görüyor & böylece kişiye özel zil sesi atıyabiliyorum.Keşke onlarıda hafıza kartına atsam ordan tanısa.Yolu varmı bunun ?

• Gittigidiyorda atom için istenen fiyatı gördünüz mü.... puhahahha

http://urun.gittigidiyor.com/O2-XDA-ATOM-PDA-SMARTPHONE-CEP-TELEFONU_W0QQidZZ3092008

İnsanlar çıldırmış
  • quote:

Gittigidiyorda atom için istenen fiyatı gördünüz mü.... puhahahha

http://urun.gittigidiyor.com/O2-XDA-ATOM-PDA-SMARTPHONE-CEP-TELEFONU_W0QQidZZ3092008

İnsanlar çıldırmış

birileride 2 200 ytl ye kadar vermiş yaniiiiiiii
    ben kıyak yapayım 1 750 ytl ye veririm

• quote:

quote:

Gittigidiyorda atom için istenen fiyatı gördünüz mü.... puhahahha

İnsanlar çıldırmış

birileride 2 200 ytl ye kadar vermiş yaniiiiiiii
    ben kıyak yapayım 1 750 ytl ye veririm

2200 açılış fiyatı.. kimse teklif vermemiş doğal olarak

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.