Şimdi Ara

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Photocontacts die bi program var onu kurarsan tam boy foto görürsün ekranda.

Tşk.
  • Photocontacts buldum ama demo varmı bu programın kullanılabilinir olanı birinde
  • bende olması lazım bi arşive bakayım sana link atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emininan1

bende olması lazım bi arşive bakayım sana link atarım

Valla cok sevinirim şimdiden tşk
  • bulamadıysan ben de akşam evden yollayabilirim.
  • Bu arada 2,5 mm yi 3,5 mmye çeviren adaptör arıyorum ben de.. yada 2.5 mm kaliteli kulakık. Nerede satılır (ebay hariç) fikri olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

bulamadıysan ben de akşam evden yollayabilirim.

Valla çok sevinirim. Birde :Resco Explorer v5,40 ı yükledim 1 gün sonra code istedi ne yazacağımı bilen varmı acaba
  • quote:

Bu arada 2,5 mm yi 3,5 mmye çeviren adaptör arıyorum ben de.. yada 2.5 mm kaliteli kulakık. Nerede satılır (ebay hariç) fikri olan var mı?

Ben atomun kuaklıığını kullanıyorum ve çok memnunum. Bahsettiğin adaptör birçok elektronikçide var.
  • ya ben sennheiser cx300'ün performansını gördükten sonra atomun orijinal kulaklığını unuttum gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrep69

quote:

Valla çok sevinirim. Birde :Resco Explorer v5,40 ı yükledim 1 gün sonra code istedi ne yazacağımı bilen varmı acaba

resco her owner icin baska kod istiyor..tek bir codu yokki..
    ben de o konuda muzdaribim.

photocantacts gercekten hosmus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuseki

quote:

quote:

resco her owner icin baska kod istiyor..tek bir codu yokki..
    ben de o konuda muzdaribim.

photocantacts gercekten hosmus.

Yokmu bize yardım edecek biriiii

• quote:

ya ben sennheiser cx300'ün performansını gördükten sonra atomun orijinal kulaklığını unuttum gitti

cx300 kullanmadim ama atom un kulakligindan ben de cok memnunum..
    aradigin kulaklik donusturucusunu eger istanbuldaysan karakoyde ses sistemleri satılan yuksek kaldirimda kesin bulursun.. eger istanbulda deilsen elektronikcilerde ve daha cok ses sistemi uzerine calisan dukkanlarda bulursun
  • quote:

quote:

ya ben sennheiser cx300'ün performansını gördükten sonra atomun orijinal kulaklığını unuttum gitti

aradigin kulaklik donusturucusunu eger istanbuldaysan karakoyde ses sistemleri satılan yuksek kaldirimda kesin bulursun.. eger istanbulda deilsen elektronikcilerde ve daha cok ses sistemi uzerine calisan dukkanlarda bulursun

Atomun kulaklığını ilk kullandığımda bende önce mennun kalmadım ancak işi biraz detaylı araştırınca kulaklığın kulağa iyi oturmasının önemli olduğunu öğrendim ve bunun üzerinine kulaklığıma ısınınca yumuşayan bir malzeme ile kulak kalıbı yaptım. Şimdi son derece iyi bir performansı olduğunu düşünüyorum.

• abi ben bir cx300 deneyin derim.. pişman olmazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oksay

quote:

quote:

Atomun kulaklığını ilk kullandığımda bende önce mennun kalmadım ancak işi biraz detaylı araştırınca kulaklığın kulağa iyi oturmasının önemli olduğunu öğrendim ve bunun üzerinine kulaklığıma ısınınca yumuşayan bir malzeme ile kulak kalıbı yaptım. Şimdi son derece iyi bir performansı olduğunu düşünüyorum.

kulak kalibimi yatpın nasıl bişey bir resmini yollayabilirmisin? merak ettim

• Bu ısıyla yumuşayan soğuyunca da sertlşen bir malzeme. Önce ısıttım sonra klaklığın çevresine sardım sonrada kulağıma yerleştirip soğumasını bekledim. Bunu şekersiz sakızla da deneyebilirsiniz.

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz
  • cok saol..
  • Arkadaşlar HP O2 atom XDA modelinin aynısını HP IPAQ rw6815 adı altında piyasaya sürmüş. HP ile görüştüm önümüzdeki hafta geliyor cihazlar. Garantili Atom XDA isteyenler için alternatif bir çözüm

Cihaz O2 için Quanta şirketi tarafından üretiliyormuş. Quanta aynı cihazı HP ye de 6815 modeli olarak üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 18 Kasım 2006; 0:30:51 >
  • merhaba devilmudy eğer mümkünse wm5 türkçeleştirmeyi banada gönderirmisin
    cemrem55@hotmail.com
  • http://rapidshare.com/files/3914758/PhotoContactsPro_PPC_v4_1_.01_Retail.rar.html
    Bu linkten indirebilirsin

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emininan1

bende olması lazım bi arşive bakayım sana link atarım

Valla cok sevinirim şimdiden tşk

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.