Şimdi Ara

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, O2 Atom Exec almayı düşünüyorum. Yakında Çin e gideceğim. 1)Pekin ya da Şanghay da bulabilir miyim, farklı sistem vs den dolayı sorun yaşayabilir miyim. 2) Çin de üretilen/rahat bulunan örn. Dopod gibi muadil ürün tavsiye eder misiniz. Görüşleriniz için teşekkürler.
  • ben açıkçası çok memnunum ama atomdan şikayetçi olan bir çok insanda var tabiki ben önceden I mate jam kullanıyodum ona göre kat kat güzel tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: mitch

Merhaba, O2 Atom Exec almayı düşünüyorum. Yakında Çin e gideceğim. 1)Pekin ya da Şanghay da bulabilir miyim, farklı sistem vs den dolayı sorun yaşayabilir miyim. 2) Çin de üretilen/rahat bulunan örn. Dopod gibi muadil ürün tavsiye eder misiniz. Görüşleriniz için teşekkürler.
  • arkadasim ben rusyadan 3 tane gonderdim turkiyeye hepside canavar gibi calisiyor. mudavimi bir cihaz dersen bence bu cihazin sikligi yeter.
  • 4 aydır kapalı duran atomum nihayet kayıtlı gözüküyor ve açılmış. Geri dönmek hoş. Seviyorum bu cihazı.
  • Çok sevindim arkadaşım Darısı bana ve kapalı olan tüm arkadaşlara Nasıl yaptın peki ???????
  • vişne sokaktaki yerden almıştım ve adamlar uğraşıyorlardı açtırmak için. Sonunda becermişler. henüz konuşmadım nasıl hallettiklerini ama sanıyorum yurtdışına giriş çıkışla çözdüler. Detayları öğrenip bilgi veririm daha sonra.
  • Çabuk cevabın için Tşk. ler.Bende verdim yurt dışına giden birine ama Antalya dan giriş yaptılar. Tlf. un markasını bile bilmiyorlarmış listede yok demişler öğrendiğim bu kadar.Çok merak ediyorum. Pzartesi İst. a gelecek bakalım actırabildimi. :( Çok ozedim Atom umu
  • umarım çözersin problemi. İyi şanslar...
  • Tşk ederim. Ama öğrenince bilgilendirirsen sevinirim
  • Tamamdır. En geç pazartesi öğrenmiş olurum
  • arkadaslar atom exec geldi bugun actım power tusuna basıyorum
    acılıs ekranı cıkıyor öle kalıyor kapanmıyorda acılmıyorda
    cıldırıcam
    lutfen bi cvb böyle olan oldumu ne yapmalıyım
  • Slm Arkadaşlar,

Aranızda Win Mobile 5 için türkçe dil paketi olan arkadaşımız varsa bana mail ile iletebilirlermi lütfen

Şimdiden teşekkürler

Selçuk SARICAN
    BURSA
    selcuk16@hotmail.com
  • Bana vergisi trt puluyla birlikte 190 ytl ye mal oldu Gorevli faturaya bile bakmadi internetten dogu bank fiyatina bakarak vergisini aldi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetufo -- 31 Ekim 2006; 16:43:38 >
  • arkadaşlar benim atom da acılmak üzere ayrıntıyı ben anlatayım size Eniştem zaten yurt dışında yaşıyor ve sık gelip gider.Atom u ona vermiştim en son geldiğinde. Yeniden geldiğinde Antalya Hava alanındaki günrükte vergi bakbuzunu ödedi ve bir belge verildi gümrüğe kayıt yapıldığına dayır.Yarın o belgeyi,sasaportuyla birlikte Turkcell ekstra lardan birine (gümrüğe kayıt yaptıran kişi.Başkası olmuyor) sözlü müracat da bulunacak (o belge ve pasoportun fotokopini verip) ve sonra acılmasını bekliyeceğiz......Nihayet kavuşacam Atom uma

Bundan sonrada faturasız ürün almak yok

Heeeeee bu arada 75YTL ye halletmiş enişte Nasıl diye sormayın, en masum halimi takındım diyo

• çogu atom kayıtsız old için ve yeni bi cihaz old için atom bir çok sorunla karşılaştık ama yinede atomun üstüne yok diorum:)
  • walla bu kadar zaman kullanmaya kullanmaya soğumuşum cihazdan. Satışa çıkardım... Ama gerçekten çok güçlü ve sağlam bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 7 Kasım 2006; 11:26:23 >
  • Arkadaslar turkceye cevirdim full screen keybord yukledim bide masa ustu kontrol programı yukledim. inanılmaz memnunum zevkle kullanıyorum o2 atom exec
    harika
  • ama bi sorunum var. internete giriyorum bankalara gitmek istiyorum ama kullanıcı adı vs girmek ici galiba java gbi bişeye gerek duyuyo. internet subelerine girebilmek icin explorera eklemem gereken bişey varmı yada bunu yapabilen bi browser onerirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilmudy

Arkadaslar turkceye cevirdim full screen keybord yukledim bide masa ustu kontrol programı yukledim. inanılmaz memnunum zevkle kullanıyorum o2 atom exec
    harika

Nasıl çevirdin türkçeye? Bende türkçeleştirmek istiyorum
  • programı var bende aktivasyon işinide yuklemeden once tarihi ileri alıp cozuyosun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.