Şimdi Ara

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu Kadıköy Vişne sokakta bulunan teknik servis ile ilgili bir yer ismi yada telefon numarasına sahip birisi var mı aranızda? Ya da Atom tamir ettiğini iddia eden başka bir teknik servis bilgisi olan...
  • valla bildigim yer yok ama bence kolay kolayda bi yere bırakma çünkü şu an teknik servisi olm için hiç bi yere güvenilmez
  • Merhaba arkadaşlar,
    bende 2 aylık atom kullanıcısıyım foruma yeni katıldım. Benim atom da telekom mağduru :) yalnız bu konuda doğubanktaki satıcıları suçluyorum. Aleti satarken kayıtsız olduğuna dair en ufak bir şey söylemediler. tk kapatınca kendilerini aradım ve firmanın bana verdiği cevap şu: Size aleti satan arkadaş işten ayrıldı :). Ben bu olaya sadece gülerek geçebiliyorum. Atom u patlayan ve yükleten yada başka bir yolla açtıran arkadaş varmı varsa nasıl yaptığını anlatırsa çok sevinirm.
    2 aylık süre içinde atomla hiçbir problem yaşamadım. Sadece telefonla konuşurken eko yapıyor ama bu çok yüksek seviyede değil. Atom kapandıktan sonra Turkcell in qtek e fason ürettirdiği ppc yi kullandım bir süre. Atom ile uzaktan yakından alakası yok. Öncelikle atom un ekran kontrastı çok yüksek. Performans görünürde aynı gibi ama hiçbir benchmark uygulamadım. Atom un radyosu var :). Stereo hoparlörü var. qtek in pdasında ses inanılmaz kötü, gerek telefonda konuşurken gerek müzik sesi gerçekten iyi seviyede değil. İkisinde de 2mp kamera var fakat atom un kamerası en az 4 kat daha iyi. qtek in ppc sinde Türkçe windows yaması var sanırım bütün ppc lere kurulabilir. İsteyen arkadaşlara gönderebilirm. Yakından karşılaştırma fırsatım olduğu için söylüyorum siz siz olun atom unuzu başka bir ppc ile değiştirmeyin. Yanlız ben patlayan atomumu ne yapıcam bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim. Yurtdışına çıkabilecek kimse yok bizde o yüzden bu seçeneği atlayın :)

• senin klonlatmaktan başka bi çagren kalmamış ama güvenip nereye yaptırabilirsin bilmem forumda yaptıran varsa onlardan tavsiye al

quote:

Orjinalden alıntı: xmasterx

Merhaba arkadaşlar,
    bende 2 aylık atom kullanıcısıyım foruma yeni katıldım. Benim atom da telekom mağduru :) yalnız bu konuda doğubanktaki satıcıları suçluyorum. Aleti satarken kayıtsız olduğuna dair en ufak bir şey söylemediler. tk kapatınca kendilerini aradım ve firmanın bana verdiği cevap şu: Size aleti satan arkadaş işten ayrıldı :). Ben bu olaya sadece gülerek geçebiliyorum. Atom u patlayan ve yükleten yada başka bir yolla açtıran arkadaş varmı varsa nasıl yaptığını anlatırsa çok sevinirm.
    2 aylık süre içinde atomla hiçbir problem yaşamadım. Sadece telefonla konuşurken eko yapıyor ama bu çok yüksek seviyede değil. Atom kapandıktan sonra Turkcell in qtek e fason ürettirdiği ppc yi kullandım bir süre. Atom ile uzaktan yakından alakası yok. Öncelikle atom un ekran kontrastı çok yüksek. Performans görünürde aynı gibi ama hiçbir benchmark uygulamadım. Atom un radyosu var :). Stereo hoparlörü var. qtek in pdasında ses inanılmaz kötü, gerek telefonda konuşurken gerek müzik sesi gerçekten iyi seviyede değil. İkisinde de 2mp kamera var fakat atom un kamerası en az 4 kat daha iyi. qtek in ppc sinde Türkçe windows yaması var sanırım bütün ppc lere kurulabilir. İsteyen arkadaşlara gönderebilirm. Yakından karşılaştırma fırsatım olduğu için söylüyorum siz siz olun atom unuzu başka bir ppc ile değiştirmeyin. Yanlız ben patlayan atomumu ne yapıcam bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim. Yurtdışına çıkabilecek kimse yok bizde o yüzden bu seçeneği atlayın :)

• Teşekkürler emininan1

Peki cihazın rom versionunu nereden öğrenebilirim? downgrade yapmak istiyorum bunun için bir upgrade tool u bilen varsa linkini verirse çok sevinirim. Yurt dışında bazı forumları taradım ve klonlama konusunda biraz bilgi topladım. Eğer downgrade yapabilirsem ve çalışırsa konu hakkında size bilgi vericem
    Teşekkürler.
  • settings de system in içinde system info var onda yazıo ordan check et
    quote:

Orjinalden alıntı: xmasterx

Teşekkürler emininan1

Peki cihazın rom versionunu nereden öğrenebilirim? downgrade yapmak istiyorum bunun için bir upgrade tool u bilen varsa linkini verirse çok sevinirim. Yurt dışında bazı forumları taradım ve klonlama konusunda biraz bilgi topladım. Eğer downgrade yapabilirsem ve çalışırsa konu hakkında size bilgi vericem
    Teşekkürler.
  • Orjinalden alıntı: vitae_1974

selam kayit disi telefonunu bence su sekilde actirabilirsin.
    Ilkonce yurt disina cikip da gelecek bir arkadas bul kendine (seyahat veya herhangi bir amac icin cikacak olabilir). Bu arkadas ayni zamanda kendi icin telefon satin almayacak olsun tabii. Cunku yurt disindan sadece 1 adet yeni tel. sokabiliyosun (ya da gumruk memurunu kafalamana gore olay degisiyo)
    Telefonunu yurt didina cikan arkadasina ver.
    Sora otur PC karsisina kendine bi gercekci fatura dizayn et, uyduruk bir magaza ismi, telefonu kaca aldigina dair bilgi, telefoonun IMEI numarasi vs. olsun uzerinde, sanki gercek bir faturyamis gibi, internette magaza logosu bul sole artistik bisiler ki herifler cakmasin!! Tabi logonun uzerinde veya kaatta uydurma bi adres de bulunsun, arkadasin gittii ulke dorultusunda.
    Yurt disina giden arkadasa veriyosun simdik faturayi (aman fatura tarihi de onemli yurt disinda kalinan zamanlar dahilinde bi tarih at!!) bi de cep telini veriyosun.
    Arkadas donuste gumruge ibraz edilcek esyalar bolumune gelip, "kardesim ahanda yeni cep tel aldim cezamiz neyse kesin diyo (ceza refers to yeni alinan cep tel icin odenmesi gereken vergi, turkiyeye ozgu!!!)
    Vergisini odiip, gumrukcu abiden, turkiye devletine bu cihaz girmistir takir takir da vergisi alinmistir kaadini arkadas aliyo. Sonasinda ise gene ayni arkadas bu almis oldugu belge + giris cikisini belgeleyen pasaport + cep tel ile beraber ya bir turkcell extra veya muadili bi telsim avea subesine gidiyo, ya da bu ise bakan telekomunikasyon subelerine gerekli basvuruyu yapiyoo.. Sonasinda kismetse cep telin aciliyooooo :)
    Bu arada i-mate jasjar, O2 exec veya atom turu cihazlar icin yaklasik 150 torkis lira vergi odeniyo.. deneyimle sabittir

kolay gele

vitae

Slm arkadaşım bende Atom maduruyum Dediğin şekilde fatura uydurduktan sonra tuekcell abone merkezlerindende aactırabiliyorsun ( pardon ben 1,5 ay önce yurt dışından geldim Antalya dan gece 01:30 gibi giriş yaptım ve bilmiyordumda bununla ilgili masa olduğunu.Gerci Antalya da hala varmı bilmiyorum) Bu yaptığın fatura sonra başımıza bela olurmu acaba. Bir arkadaşlımız fatura olmasada vergisi ödeniyor demişti ama o hala gecerlimi acaba.Eğer bu faturalar araştırılırsa başımız büyük belaya girmezmi.Buna değermi acaba ????? HAYIRLI RAMAZANLAR ARKADAŞLAR

• okulun wireless ına baglanamıorum sertifika eksige benzer ingilizce bi uyarı verio nedeninin ne olabilecegini bilen bi arkadaş var mı?
  • atom kullanan arkadaslar mazur gorun ama uzun zamandir turkiyeye gelmedigim icin soruyorum. turkiyede bu Atomun kizilotesi klavyesi satiliyormu. yani dogubank felen varmi hic rastlayan. eger yoksa cok ciddi ticaretine baslicam. Bu arada exec satiyorum 0 + klavyesi ile beraber .

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz
  • Atomu her geçen gün daha çok seviyorum. Wireless'i evde kullanıyorum. Mac adres sınırlamalı ve şifreli bir sunucuyla çalışıyorum şimdiye kadar problem yaşamadım. Tek derdim atomun anteni ipaq 6315'e göre daha zayıf ve daha kısa mesafede çalışmam gerekiyor.
    Bir sorum var. Ne tür bir şarj cihazı kullanılması gerekiyor. Her şarj cihazı ile şarj olmutor.
  • kendi orjinal şarj aleti yok mu sende?
    quote:

Orjinalden alıntı: Oksay

Atomu her geçen gün daha çok seviyorum. Wireless'i evde kullanıyorum. Mac adres sınırlamalı ve şifreli bir sunucuyla çalışıyorum şimdiye kadar problem yaşamadım. Tek derdim atomun anteni ipaq 6315'e göre daha zayıf ve daha kısa mesafede çalışmam gerekiyor.
    Bir sorum var. Ne tür bir şarj cihazı kullanılması gerekiyor. Her şarj cihazı ile şarj olmutor.
  • Kendi orjinal şarj aleti var ancak ben navigasyon için arabada kullanıyorum ve arkası usb çıkışlı olan bir adet oto şarj aletim var ve onunla şarj olmuyor. Ayrıca 220 volta uyumlu iki adet usb çıkışlı şarj aletim var onlarlada şarj olmuyor. Sadece kendi Şarj aletiyle şarj oluyor. Dikkatimi çeken bir noktada kendi şarj aletinin üzerindeki ışık şarj olurken kırmızı şarj olduktan sonra yeşil yanması. Bu bana şarj cihazının özel bir devresi olduğunu düşündürdü. Ayrıca şarj cihazı seçen bir aletin her bilgisayarda şarj olabilmeside ilginç. Şimdi otomobilde çakmaklıktan şarj olmasını sağlayacak bir şarj aleti arıyorum. Tabiki navigasyon cihazınında buşarjdan çalışması için usb çoklayıcıyla kullanabileceğim bir usb çıkışlı şarj cihazına ihtiyacım var.
  • arkadaşım bendede atom var kapalı Bende nevigasyon olarak arabada kullanmak istiyorum.kaca bal oldu ve İst. un ayrıntılı haritası varmı? Yardımcı olursan çok sevinirim
  • bir adet bluetooth gps alıcısı edinmelisin. istanbul için Navtürk, igo ve tomtom kullanabilirsin. Üçüde oldukça iyi.
  • atom icin calisan navturk var mi? nasil bulabilirim??
  • Bildiğim kadarıyla navtürk pda'lar için program satmaya başladı. En azından sitesinde öyle yazıyor. Ayrıca bu siteyide iyice bir tararsan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oksay -- 15 Ekim 2006; 23:12:12 >
  • bluetooth gps alıcısı sana kaça mal oldu?
  • Benim gps alıcım Royaltek BT GPS (RBT-2010) (SiRF III). Alalı bir yıla yaklaştı şimdi aynı yollardan almaya kalkarsam, $104.99 cihazın fiyatı, Shipping $29.00. Toplam $133.99'a mal oluyor.
  • peki aldıgın gps ile birlikte programınıda veriolar mı ayrıca yoksa bi de ona mı para ödüyosun?
    quote:

Orjinalden alıntı: Oksay

Benim gps alıcım Royaltek BT GPS (RBT-2010) (SiRF III). Alalı bir yıla yaklaştı şimdi aynı yollardan almaya kalkarsam, $104.99 cihazın fiyatı, Shipping $29.00. Toplam $133.99'a mal oluyor.
  • Bu sadece GPS cihazının fiyatı daha düşük ve daha yüksek fiyatlı cihazlarda var. Programlar ayrıca satılıyorlar. Tabi ki legalmi yoksa illegalmi kullanacaksınız? Buna siz karar vereceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.