benim üzerime kayıtlı faturalı bir tlf var onu düşünüyorum ama birdaha kazık yemeden yapacağım iyi bir yer güvenebileceğim yaniii biliyormusun dostum :)
valla ne desem yalan olur o işinde suyu çıkmış çünkü onun için maalesef yönlendiremicem seni
quote:
Orjinalden alıntı: akrep69
benim üzerime kayıtlı faturalı bir tlf var onu düşünüyorum ama birdaha kazık yemeden yapacağım iyi bir yer güvenebileceğim yaniii biliyormusun dostum :)
Sağ oldostum bende güvenip bir yere gidemiyorum :( Beklemedeyim şimdilik
selam bende almanca xda mini var nasıl türkçe yapabilirim? yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
sanırım dogubankta yapan bi çok yer var ama ne derece güvenilir bilemem
quote:
Orjinalden alıntı: idola
selam bende almanca xda mini var nasıl türkçe yapabilirim? yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
bir seferle aptal olunmaz ama iki seferle aptal derler o yüzden orasını istemiyorum birdaha Şu vişne sokakta varmış bir yer ama gidenler memnunmu acaba
Arkadaslar teknik servis bulma konusunda yardimci olabilecek biri var mi? Bu soruyu ikinci kez soruyorum. Telefonun ahizesinden ses alamiyorum.
arkadaşım sen nerdesin bilmiyom ama sakın doğu banka gitme. Kadıköyde vişne sokak varmış boğaya cıkarken ama orası içinde bende referans arıyorum.
Eger bana sorduysan ben Istanbul Levent tarafindayim. Ama karsi tarafa da gecebilirim eger gerekirse...
evet Levent deki arkadaşım sana dedim ama bende bu vişne sokakdakini bu formdan okudum ama onaylıyacak biri cıkmadı daha bende briyle konuşup referas arıyorum orası ile ilgili ama sen bir şansını dene istersen
symbian da kullanılan full screen caller gibi bi programın ppc versionu olan var mı resimler çok küçük çıkıo jam de bile gene ekranın yarısını kaplıodu
Merhaba arkadaşlar
Doğubanktan aldığım O2 atom u kayıt dışı kaldığı için 2 aydır kullanamıyorum ve artık canıma tak etti. Benim gib faturasız O2 atomunu kullanamayıp ta IMESINI değiştiren arkadaş varmı ? varsa bu işi yapan yeri banada iletirse memnun olurum.
Aslında şunun vergisi neyse ödesek te bu sıkıtıdan kurtulsak.
kulübe hoş geldin vergisini ödeyebilsek keşke fatura yokki vergisini ödeyelim sorunu cözersen banada haber ver lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: myonur
Merhaba arkadaşlar
Doğubanktan aldığım O2 atom u kayıt dışı kaldığı için 2 aydır kullanamıyorum ve artık canıma tak etti. Benim gib faturasız O2 atomunu kullanamayıp ta IMESINI değiştiren arkadaş varmı ? varsa bu işi yapan yeri banada iletirse memnun olurum.
Aslında şunun vergisi neyse ödesek te bu sıkıtıdan kurtulsak.
ne kadar aldın _
Arkadaslar telefonunu kaydettirmek isteyenler icin bir oneri...
Yurtdisina cikacaksaniz ya da cikacak bir arkadasiniz var ise telefonu ona veriyorsunuz. Arkadasiniz ya da siz donuste pasaport kontrolünü gectikten sonra cikisin orada telefonumu kaydettirmek istiyorum diye gorevlilere soruyorsunuz. Onlarda size bir masayi gosteriyorlar. Masaya gittiginizde bu telefonu onceden aldiginizi ve faturasinin olmadigini soyluyorsunuz. Telefonu calistirip IMEI numarasini aliyorlar. Onlar zaten bu telefonu tanidiklarindan asagi yukari fiyatini da biliyorlar. 160 YTL gibi bir vergiyi yatirdiktan sonra elinize bir makbuz veriyorlar. Bu makbuz ile havaalaninin hemen karsisinda bulunan CNR Fuar merkezinin icerisinde Turk Telekominkasyon Merkezi'ne basvuruyorsunuz. Sizden o aldiginiz belgeyi ve pasaportunuzu istiyorlar. Yaklasik bir hafta icinde de telefonunuz acilmis oluyor.
Bu kadar tiyodan sonra bana bir teknik servis ismi ve telefonu verirsiniz umarım...
160 milyon çok deil mi vergi için ya ben trt bandrolüyle beraber 95 milyon ödedim
quote:
Orjinalden alıntı: detan1
Arkadaslar telefonunu kaydettirmek isteyenler icin bir oneri...
Yurtdisina cikacaksaniz ya da cikacak bir arkadasiniz var ise telefonu ona veriyorsunuz. Arkadasiniz ya da siz donuste pasaport kontrolünü gectikten sonra cikisin orada telefonumu kaydettirmek istiyorum diye gorevlilere soruyorsunuz. Onlarda size bir masayi gosteriyorlar. Masaya gittiginizde bu telefonu onceden aldiginizi ve faturasinin olmadigini soyluyorsunuz. Telefonu calistirip IMEI numarasini aliyorlar. Onlar zaten bu telefonu tanidiklarindan asagi yukari fiyatini da biliyorlar. 160 YTL gibi bir vergiyi yatirdiktan sonra elinize bir makbuz veriyorlar. Bu makbuz ile havaalaninin hemen karsisinda bulunan CNR Fuar merkezinin icerisinde Turk Telekominkasyon Merkezi'ne basvuruyorsunuz. Sizden o aldiginiz belgeyi ve pasaportunuzu istiyorlar. Yaklasik bir hafta icinde de telefonunuz acilmis oluyor.
Bu kadar tiyodan sonra bana bir teknik servis ismi ve telefonu verirsiniz umarım...
Senin 95 milyon ödediğin faturalıydı sanırım doğrumuyum
Yurtdisindn kargo ile de getirseniz elinizde de getirseniz 100 doların üstündeki her ürün için ödemenize gereken vergi %10dur. Yaklaşık 800 Amerikan doları civarında olan bu ürünlere de %10 artı diger masraflar yaklasik 160 YTLye denk gelmektedir.
Ben servis konusundaki soruma henuz yanit alamadim...
madem olabiliyor bizde verebilsek şu 160ytl yide kullanabilsek,hem yasallaşsa hemde devletde kazansa Arkadaşım servis için burda duyduğum ve insanlarında memnun kaldığı (burda okuduğum kadarı ile,ben gitmedim) Kadıköy de boğaya giderken vişne sokakta bir yer varmış.Umarım işine yarar
bende uğraştım telefona 1300 vermedim 600 dolar verdim üzerinden vergisini ödüyüm faturası burda die ama olmadı zınk die yazdı 1300 ü. ödedim tıpış tıpış.