Şimdi Ara

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzerinde gelen rom'a göre çok daha hızlı. Ama o2'nin sitesinden(www.seeo2.com) indirebileceğin Xda "Atom ROM (ENG) 20060426B1WWE" orjinal rom'u zeten cihazı yeterince hızlandırıyor. Benim linkini verdiğim rom ise XDA Atom Exec'te kullanılan Rom'un Xda Atom'a uyarlanmış hali. Avantajı ise beraberinde gelen bazı O2 phone plus, O2 sms plus, Worldmate gibi programlarında beraberinde gelmesi. Ayrıca ben kullanıcı ara yüzünü daha sevdim. Hoşuma gitmeyen tarafı ise Atom'un orjinal romunda radyoyu çalıştırdığınızda power dümesinden kapatsanızda radyo çalmaya devam eder ve radyo dinlerken ekranın pilini harcamasını önlemiş olursunuz ancak atom exec'in romunda cihazı kapattığınızda radyoda susuyor.
  • zaten O2 phone plus ve O2 sms plus falan O2 connect ten yüklenio ama sen arayüzde farklı diosan bi denemek lazım:)
  • Uzun süredir o2 exec rom'u kullandığımdan atomun orjinal romunda neler verdı tam hatırlamıyurum. Exec'deki programları yazıyorum karşılaştırabiliriz.

Auto configurator, Camera, Codewallet pro 5, Equalizer, FM radio, GPRS monitor, java, Jeyo SMS backup, O2 auto instal, O2 connect, O2 media plus, O2 phone plus, O2 plus, O2 sms plus, Photo album, Photo editor, Setup Wizart, WorldMate. Ayrıca O2 connect içinde Metro 5.3.8 var.
  • Hands-free nasil kullaniyor atom da bilen varmi
  • Arkadaşlar
    Ben O2 XDA Atomum da kulaklıkla radyo sesini çok düşük alıyorum.
    Atom Headset volum Liimiter i de yüklememe rağmen.

Sesi artırmak için nelere yapabilirim.
  • yükledigin program zaten sesin net çıkması için sesi kısıo onu sil bence bende ilk yükledim çok düşüktü şimdi süper
  • Codewallet pro 5, Jeyo SMS backup, WorldMate, O2 connect içinde Metro 5.3.8 yok. Ne zmndır sen öle kullanıosun hiç bi problemle karşılaştın mı?
  • Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Hatta IMEI numarası yüzünden 3-4 kere de silip tekrar yükledim. Şu anda problemsiz çalışmakta.
  • Arkadaşlar yeni farkettim. Atom'un radyosundaki cızırtı Xda_Atom__ROM_upgrade__ENG__20060721B1WWE romunda duyulmuyor. Bundan şikayeti olanlşara duyurulur.
  • peki en çok mrk ettigim kamerasında bi fark var mı sanmıyorum ama:)
  • Kamerası malesef yeterince iyi değil. Ama zaten bir PDA'nın içine girmiş bir kameranın iyi olmasını beklemek yanlış olur diye düşünüyorum. En azından iyi ve zoom yapabilen bir optiğe ihtiyaç var. Herşeyi yapan cep telefonlarının fotoğraf özelliğini, herşey dahil ama hepside kalitesiz otellere benzetiyorum. Fotoğrafıda fotoğraf makineleri çeksin. :)
  • eski romda kamera daha yavas aciliyordu update yapinca acilisi hizlaniyor
  • zaten eski romla kullanan yoktur artıkdaatom exec romunu yüklüyen arkadaşlar var biz sadece en hızlı ve performanslı olan hangisi onu bulmaya çalışıoruz
  • Merhabalar,

Gruba yeni uye oldum. Atom kullanicisiyim. Atom'un ahize bolumununden iki gundur hic ses alamiyorum. Bildiginiz bir tamirci var midir?
  • Arkadaşlar kameranın açılış hızını da karşılaştırabiliriz. Tabiki koşulları eşitlemek için soft reset yaptıktan sonra ve pili tam dolu bir cihazda ve aynı miktarda program yüklü cihazlarda karşılaştırma yapmak lazım. İlk iki koşulu sağlamak kolay üçüncüsünde ise benimkisi oldukça yüklü bir makina. Atoma uyarlanmış exec romda pili tam dolu iken ve soft reset yaptıktan sonra kamera tuşuna basıp zaman tuttum. Bunu 6-7 defa tekrar ettim. Ekranın aydınlanması yaklaşık 2sn, görüntünün ekrana gelmesi ise 4sn tuttu.
  • evet yaaaa arkadaşlar bende doğu bank maduruyum nerde acyıracam telefonumu yardımcı olun lütfen faturası yokkkk
  • oksay yabancı forumlarda okuyorumda bir sürü insan exec rom magduru ve exec rom dan atom romuna geçişe makina izin vewrmiyomuş hallletmesi çok zor oluyomuş sen şanslıymışın sorunsuz çalışıo:)
  • faturası yoksa açtırman yasal yollarla mümkün deil maalesef ancak klonlama yapcaksın eski bi telinin imie sini klonlıcaklar eskisini kullanmıcaksın
    quote:

Orjinalden alıntı: akrep69

evet yaaaa arkadaşlar bende doğu bank maduruyum nerde acyıracam telefonumu yardımcı olun lütfen faturası yokkkk

• Atoma rom yüklerken mini sd kartı çıkartıp, cihazı usb ile bilgisayara bağladıktan sonra önce kamera eş zamanlıda reset düğmesine basarsanız bootloader moda geçer ve her türlü romu sorunsuz upgrede veya downgrade yapabilirsiniz.
  • seninde today themes leri atarken yavaş mı sistem benim elli saatte deiştirio temayı bi de reset attıktan sonra baya sürüo açılması seninde öle mi mrk ettim?
    quote:

Orjinalden alıntı: Oksay

Atoma rom yüklerken mini sd kartı çıkartıp, cihazı usb ile bilgisayara bağladıktan sonra önce kamera eş zamanlıda reset düğmesine basarsanız bootloader moda geçer ve her türlü romu sorunsuz upgrede veya downgrade yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.