Şimdi Ara

O2 Atom kullanan arkadaşları bu linke beklioruzz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
15.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet benim cihazım faturalıydı yalnız vergi öderken 300 euro nun üstünü ödedim ben vergi olarak yani toplamda 560 dı 260 ın %10 unu ödedim 26 euro + damga pulu+ trt bandrolü
    quote:

Orjinalden alıntı: sadist1000

o2 bedelini 1300 ytl yazdıgı için gümrükte
    %10 vergi - 130 ytl
    damga vergisi - 26.30 ytl
    fotokopi - 4 ytl

160.30 ytl ordan geliyor

bende uğraştım telefona 1300 vermedim 600 dolar verdim üzerinden vergisini ödüyüm faturası burda die
    ama olmadı zınk die yazdı 1300 ü. ödedim tıpış tıpış.
  • arkadaşlar olaya bilir kişi olarak el atiyorum imei sorunu olanlar diğer sorunu olanlar bana email adresimden ulaşin ben size yardimci olurum tosun69@hotmail.com yaninizda dandik bir telefon getirin imei sini kontrol edin kayitlimi değilmi diye sonra kimseye bok atmayin 1 haftada açiliyo diyenlerede 6 aydir bekleyenler vardi :) beni bulana kadar tabi gümrüktede 160 ytl aliyorlar bende de satilik O2 xda mini s var orjinal
  • 6 ay kadar beklenmesinin sebebi (ki aslında bu mümkün değildir. Zira kanun Şubat ayından itibaren yürürlüğe girdi ve telefonların kesilmeye başlaması da Nisan Mayıs aylarına rastlamaktadır. Yani ilk sizinki kesilmiş olsa ve o gün başvursanız bile 6 ay etmiyor) Turkcell ile Türk Telekomünikasyon Kurumu'nun arasındaki anlaşmazlıktan olmuştur. Turkcell bir dönem kendisine başvuran tüm belgeleri toplayıp kendi içerisinde eleyip sonradan kuruma iletti ancak yaşanan bir anlaşmazlık sonucu tüm başvurular iptal edildi.
    O yüzden size tavsiyem madem bu kadar para verip almışsınız makineyi verin vergisini, goturun CNR'daki merkezi pasa pasa kullanin telefonunuzu. Kadikoydeki yer icin tesekkur edrim. Bu yerin bir telefonu varsa daha da cok sevinirim.
  • cihaz açılırken çok yavaş açılıo ve bi süre takılıo bazen windows mobile yazan ekranda aynı soruınu yaşayan var mı?
  • Ben yaklaşık 1 ay önce yurt dışından geldim ama bilimiyordum vergisini böyle ödüyebileceğimi Hava alanına pasoportumla şimdi gitsem ödeyebilirmiyim acaba vergisini Heeeeeee ben zaten antalyaya geldim direk yurt dışından orda varmıydı böyle bir yer onu bile bilmiyorum zaten
  • var bütün havaalanlarında vardır gümrük eskiden dedigin gibi yapılıodu ama sanıyorum şimdi onu kaldırdılar tekrar ülkeye giriş çıkış yapman lazım o zmn kayıt ettiriceksin ama genede bi git ögren
    quote:

Orjinalden alıntı: akrep69

Ben yaklaşık 1 ay önce yurt dışından geldim ama bilimiyordum vergisini böyle ödüyebileceğimi Hava alanına pasoportumla şimdi gitsem ödeyebilirmiyim acaba vergisini Heeeeeee ben zaten antalyaya geldim direk yurt dışından orda varmıydı böyle bir yer onu bile bilmiyorum zaten

• cihaz açılırken çok yavaş açılıo ve bi süre takılıo bazen windows mobile yazan ekranda aynı soruınu yaşayan var mı?
  • arkadaşlar ben Atom için Flash Player arıyorum.Formda ara mölümünde taradım ama bulamadım Yardımcı olursanız sevinirim.Ama unutmayım Windows mobil 5 uyumlu olmalı Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk. ederim. Unutmadan herkeze hayırlı ramazanlar

• http://rapidshare.de/files/34618335/fp7_ppc_en.cab.html
    bu linkten download edebilirsin

quote:

arkadaşlar ben Atom için Flash Player arıyorum.Formda ara mölümünde taradım ama bulamadım Yardımcı olursanız sevinirim.Ama unutmayım Windows mobil 5 uyumlu olmalı Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk. ederim. Unutmadan herkeze hayırlı ramazanlar

• quote:

Orjinalden alıntı: emininan1

var bütün havaalanlarında vardır gümrük eskiden dedigin gibi yapılıodu ama sanıyorum şimdi onu kaldırdılar tekrar ülkeye giriş çıkış yapman lazım o zmn kayıt ettiriceksin ama genede bi git ögren
    quote:

Ben yaklaşık 1 ay önce yurt dışından geldim ama bilimiyordum vergisini böyle ödüyebileceğimi Hava alanına pasoportumla şimdi gitsem ödeyebilirmiyim acaba vergisini Heeeeeee ben zaten antalyaya geldim direk yurt dışından orda varmıydı böyle bir yer onu bile bilmiyorum zaten

Ben yeni kayıt yaptırdım. Pasaportunda bir ay önce geldiğinin damgası varsa onunla yoksa emniyetten alacağın giriş belgesiyle hangi şehirde yaşıyorsan o şehrin gümrük müdürlüğüne giderek işini halledebilirsin.

• Arkadaşım link ölü

• quote:

Orjinalden alıntı: Oksay

quote:

var bütün havaalanlarında vardır gümrük eskiden dedigin gibi yapılıodu ama sanıyorum şimdi onu kaldırdılar tekrar ülkeye giriş çıkış yapman lazım o zmn kayıt ettiriceksin ama genede bi git ögren
    quote:

Ben yeni kayıt yaptırdım. Pasaportunda bir ay önce geldiğinin damgası varsa onunla yoksa emniyetten alacağın giriş belgesiyle hangi şehirde yaşıyorsan o şehrin gümrük müdürlüğüne giderek işini halledebilirsin.

Sağ olasın dostum güzel haber Hayırlı ramazanlar sana & okuyan herkeze

• link gayet güzel çalışıo:)

quote:

Arkadaşım link ölü

• quote:

link gayet güzel çalışıo:)

quote:

Arkadaşım link ölü

Arkadaşım amacım ukalalık değil zaten sizin kadarda anlamıyorum ama linke tıkladığımda cıkan bu

Sayfa görüntülenemiyor
    Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.

Acaba neyi yanlış yapıyorum

• sorun bence şu ordaki **** olan kısma r a p i d s h a r e yazcaksın birleşik olarak

quote:

quote:

link gayet güzel çalışıo:)

quote:

Arkadaşım link ölü

Arkadaşım amacım ukalalık değil zaten sizin kadarda anlamıyorum ama linke tıkladığımda cıkan bu

Sayfa görüntülenemiyor
    Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.

Acaba neyi yanlış yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emininan1 -- 28 Eylül 2006; 18:18:12 >

• quote:

http://****.de/files/34618335/fp7_ppc_en.cab.html

quote:

arkadaşlar ben Atom için Flash Player arıyorum.Formda ara mölümünde taradım ama bulamadım Yardımcı olursanız sevinirim.Ama unutmayım Windows mobil 5 uyumlu olmalı Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk. ederim. Unutmadan herkeze hayırlı ramazanlar

Tşk dostum oldu

• önemli deil ben sorununun o olabilecegini hiç düşünmedigim için forumu kullananlar bilir genelde çünkü
    quote:

quote:

http://****.de/files/34618335/fp7_ppc_en.cab.html

quote:

Tşk dostum oldu

• Dedim yaaaa sizin kadar anlamıyorum.Cevremdede gösterecek yada anlatacak kimese yok İşte sizin sayenizde yada karıştıra karıştıra öğrenmeye calışıyorum Programı yükledim ama onunla ilgili ikon yada başka bişey cıkmadı Anlıyacağın karııştırmaya devam
  • ikon çıkmıo mrk etme o sadece internet sitelerindeki flaan videoları oynatıo otomatik

quote:

Dedim yaaaa sizin kadar anlamıyorum.Cevremdede gösterecek yada anlatacak kimese yok İşte sizin sayenizde yada karıştıra karıştıra öğrenmeye calışıyorum Programı yükledim ama onunla ilgili ikon yada başka bişey cıkmadı Anlıyacağın karııştırmaya devam

• selam kayit disi telefonunu bence su sekilde actirabilirsin.
    Ilkonce yurt disina cikip da gelecek bir arkadas bul kendine (seyahat veya herhangi bir amac icin cikacak olabilir). Bu arkadas ayni zamanda kendi icin telefon satin almayacak olsun tabii. Cunku yurt disindan sadece 1 adet yeni tel. sokabiliyosun (ya da gumruk memurunu kafalamana gore olay degisiyo)
    Telefonunu yurt didina cikan arkadasina ver.
    Sora otur PC karsisina kendine bi gercekci fatura dizayn et, uyduruk bir magaza ismi, telefonu kaca aldigina dair bilgi, telefoonun IMEI numarasi vs. olsun uzerinde, sanki gercek bir faturyamis gibi, internette magaza logosu bul sole artistik bisiler ki herifler cakmasin!! Tabi logonun uzerinde veya kaatta uydurma bi adres de bulunsun, arkadasin gittii ulke dorultusunda.
    Yurt disina giden arkadasa veriyosun simdik faturayi (aman fatura tarihi de onemli yurt disinda kalinan zamanlar dahilinde bi tarih at!!) bi de cep telini veriyosun.
    Arkadas donuste gumruge ibraz edilcek esyalar bolumune gelip, "kardesim ahanda yeni cep tel aldim cezamiz neyse kesin diyo (ceza refers to yeni alinan cep tel icin odenmesi gereken vergi, turkiyeye ozgu!!!)
    Vergisini odiip, gumrukcu abiden, turkiye devletine bu cihaz girmistir takir takir da vergisi alinmistir kaadini arkadas aliyo. Sonasinda ise gene ayni arkadas bu almis oldugu belge + giris cikisini belgeleyen pasaport + cep tel ile beraber ya bir turkcell extra veya muadili bi telsim avea subesine gidiyo, ya da bu ise bakan telekomunikasyon subelerine gerekli basvuruyu yapiyoo.. Sonasinda kismetse cep telin aciliyooooo :)
    Bu arada i-mate jasjar, O2 exec veya atom turu cihazlar icin yaklasik 150 torkis lira vergi odeniyo.. deneyimle sabittir

kolay gele

vitae

quote:

evet yaaaa arkadaşlar bende doğu bank maduruyum nerde acyıracam telefonumu yardımcı olun lütfen faturası yokkkk

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.