Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi 87 GLavier Charımı satıLığa / takaslığa çıkarıyorum. Charın Skilleri Heuxal 87 ama skilleri 82 ye max , fire 81 e full , light 80 e full derseniz glavie niye ileride. Charı 0 gap ile 90 yapıp 81 e çektikten sonra Farm yapmaktı amacım ,
Neyse Biraz ben susayım Resimler konuşsun =) İşte Resimler :
Character :
HeuksaL 1 :
HeuksaL 2 :
Lighting 1 :
Lighting 2 :
Fire 1 :
Head :
Chest :
Leg :
Shoulder :
Hand :
Boot :
Earring :
Necklace :
Ring 1 :
Ring 2 :
Dress Helmet : Dress Chest :
Chardan Bir Görünüm :
Evet ArkadaşLar bu kadar inşallah size yeter ;)
Geçelim char Fiyatına . Charda email Verif oLduğu için ucuzdan satıcam. ( Charın email adresini tamamen vericem tabikide. ) Benim için İzmir içi oLursa eLden yaparız bu sizin için daha hayırlı olur msn den de yapabiLiriz ama bu sizin için güven problemi yaşatabilir . bana kalırsa istediğiniz yerden yaparım her türlü teklife açığım ( küfür dışında charıma iyi kötü her türlü teklif sunabilirsiniz )
Geçelim Charı NeyLe Takas Ediceğime. : Herhangi bir serverda : Pure int +84 Nuker ( s/s yada Spear fark etmes ) Pure int Wizard / Pure str xbow charla takas edebilirim Str char Pek tercihim deiL ama Pure Str Bir Chinese Bowman oLursa hayır demem ;)
Charı Almak isteyen arkadaşlar Kaç TL vericeklerini ve msn adreslerini bırakırsa Anlaşabiliriz ;) Takas isteyen arkadaşlar charın nicki ve msn adreslerini bırakırsa Anlaşabiliriz ;)
ßu arada arkadaşLar charı Silk karşıLığı satabilirim. Silk Epin oLucak : Kaç silk verebilceğinizi siz yazarsınız , ama en az 800 silk olur.
Stat tablosu eksik.. Ekleyin lütfen
VERİRİM 84 WARIOR VAR BENDE EDERSEN VERIRIM PACIFICTE CHAR PM ATARSIN SEN YADA ISTIYOSAN MSN MI EKLE KONUSAK dessas.star@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme