Şimdi Ara

OASİS CLUB BELEK hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan bu mesajı otelden yazıyorum.2 gün önce geldim arkadaşımla beraber.İlk izlenimleri aktarıyım tatile çıkmak isteyenler için fikir olur.

Artıları :

-Otel yeni yapılmış ve temiz
    -Çalışanlar güleryüzlü
    -Yemekler iyi
    -Herşey dahil sistemi
    -Konumu güzel belek merkeze 2 km denize 1 km.Denize ücretsiz servis var
    -Havuzunda ufak bir kaydırak da var
    -Otelde animasyoncu arkdaşlar var.Ufak çapta etkinlik olabiliyor.Dün de topluca belekin en güzel club na götürdüler.
    -Giriş yapacağınız gün erken gelseniz bile otelden oda hariç her türlü faydalanabiliyorsunuz yeme içme de dahil.

Eksileri:

-Otele girerken iranlı turistler yüzünden sorun yaşadık odadan çıkmak bilmediler.14.00 de giriş yapacakken 15.30 da giriş yaptik
    -Oda temizliği şimdiye kadar olmadı oluyor mu bilmiyorum ama isterseniz havlu ve çarşaflarınızı değiştiriyolar.
    -Yemeklerde çeşit az ama karnımızı tıka basa doldurabiliyoruz :)
    -İçki çeşitleri az bira olarak skol bira veriyorlar ben pek sevemedim.
    -Kaydıraktan sadece günde 2 saat faydalanabiliyorsunuz belli saatler arasinda.
    -Plaja servis günde 2 defa saat 10 ve 14 te.

Aklıma gelirse yazarım daha veya sizin sorularınız olursa cevaplarım.otel için en uygun fiyatı kolaytatil.com üzerinden buldum.Şuan geceliği kişi başı 57,5 tl olması lazım.

• peki ücreti ne kadar? Seneye evleniyorum balayı için bir yer arıyorum yeni evli biri için uygunmudur ?
  • balayı için tavsiye etmiyorum.fiyatına kolaytatil.com adresinden bakabilirsiniz.en uygun orada bulmuştum ben.
  • bende gitmeyi düşünüyorum ama nasıl bilmiyorum
  • belek çok eğlenceli bir yer değil daha çok kafa dinlemek için sakin bir yer.yine de çok büyük bir club ve aquapark da var belekte eğlence arıyorsanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 21 agustosda tek basıma ordaayım bakalım görelım
  • alanya avsallar incekum da deniyo jasmin beach hotel tavsiye ederim süper .. bodrum içmeler holiday resort tavsiye ederim bodrum çocuksuz daha eylenceli olur çocukla yorucu .
  • Skol bira veren yerin kalitesinden şuphe edrim :) otelin fiyatını şimdi gördüm, o zmn normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 16 Ağustos 2011; 2:14:09 >
  • ewet arkadaslar bende suan o otelden yazıyorum

fiyatına göre ıyı geldı bana

sonucta 57 liraya ne arıyoruzkı bence kafa dinlenecek yer
  • oasis club belek hotele birzat gittim. Size tavsiyem otele sakıııın gitmeyin. tek kelimeyle berbat bir yer. hani hiç mi iyi birşey yok otelde diyorsanız en ii yeri odasıydı. tatil boyunca zaten odadan çıkmadık diyebilirim. Otelin havuzu rezalet . üzerine bakınca suda yağların olduğunu görebiliyorsunuz. Ki zaten oteli iranlılar basmış.(iranlıları özellikle belek bölgesinde zaten kabul eden otel yok çünkü yani ben rusları görgüsüz sanardım. bunlar rusların yanında bildiğiniz kaba saba görgüsüz aç gözlü sapık şahsiyetsiz ayılar. zaten otele bekarlarda alınıyor. Gelen bekar iranlıların oradaki türklere sapıklık yaptığınada şahit oldum. ) Yemekler derseniz ayrı bir olay artık otelde yemek görmek istemedik midemizin bulantısından. Zaten restorantıda yok . baraka gibi bir yeri camla kapatmışlar alın size restorant. Dünyanın en görgüsüz çalışanlarını bir araya toplamışlar. Hani böyle stajer diye beğenmeyenler vardır ya otellerde burda zaten garson falanda yok. garsona bi bakıyosunuz barmen oluvermiş.zaten doğudan toplayıp getirmişler çalışanları bişey bilmiyorlar. Onlarda ayrı bi görgüsüz. Özellikle bayan çalışanlar adamı öldürecek gibi çalışıyorlar. tabakları ellerinde kalsa yüzünüze fırlatacaklar. 57 TL diye küçümsemeyin bana kalırsa o otel bırakın 57 tlyi bedava gönderseler bile asla gitmem. Bir haftamız ve paramız boşa gitti.Acenta ise hiç yardımcı olmadı. Kİ biz zaten gittiğimiz ilk andan itibaren çıkmaya karar verdik fakat paramızı vermediler. Ayrıca internette olan resimlerde o kadar güzelki sakın inanmayın öyle bir yer yok. Animasyon ekibine teşekkür ediyorum çünkü bir tek onlar insanlıklıydı. gitmaden önce 100 kere düşünün , kararınızda gitmemek olsun.

• ayrıca 4 yıldız değil ordan olsa olsa 1 yıldız olur. bar falanda yok.HAVUZUN KENARINA saçma bişey koymuşlar bar diye. zaten küçücük bir yer etrafında inşaatlar var. temizlik konusuna gelirsek zorla odanızı temizletebilirseniz şanslısınız. Hayatımda gittiğim en berbat oteldi. sadece belekte olduğu için iyi bir yer olabileceğini ummuştuk.denize de 1 km. arabanız yoksa gitmek için çok sıkıntı çekerseniz. sahildede kötü şezlongler var zaten otele ayrılan bölüm küçücük. sadec sabah erken saatlerde sahhile gidip denize girilmesini tavsiye edebilirim. Kendi internet sitelerine yazdığımız yorumu anında yok ettiler zaten. Bir daha bilmediğimiz bir yere ailecek gitmek mi ? ASLA !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.