Şimdi Ara

OBA 3v3 Ranked STREAM ON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

Ne zaman gelecen West'e

Geleceğimi pek sanmıyorum açıkçası, zaten çok oynama fırsatı bulamıyorum

Bu arada sizden namağlup challenger bekliyoruz

İnşallah ancak namağlup olacağımızı ben pek sanmıyorum. Er geç maç kaybederiz gibi tahmin ediyorum. 3v3 de işler hemen tersine dönebiliyor çünkü. Map küçük olduğu için 1 tf de yanlış yerde durmak oyunu kaybettirebiliyor.

O yüzden diamond olduktan sonra beni çağıracaksınız böyle bir sorun kalmayacak burak

• Vay vay vay. MoonScream asmis kendini. Tipki sen gibi tek karakter oynar sanardim ben onu. Gormeyeli cok sey degismis ^^
  • Renektonu bana sevdirdiğin için ayrı bi sempatim var size güzel gidiyosunuz bu gidişle rahat challenger olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an4cond4 -- 27 Mayıs 2013; 20:42:50 >
  • 1 Oyun oynanır seri bozulur pm.
  • 3v3 match making aşırı hatalı 2 bronz kuzenimle takım kurup oyuna giriyoruz karsıya challengerlar mı dersin diamondlar mı dersin hersey geliyor

2 tane daha bilen adam bulsam challenger oluruz yani o derece gg easy
  • quote:

Evet arkadaşlar, arkadaşlarla 3v3 ranked atmaya başladık son zamanlarda ve ben de bu konuyu açmak istedim. Heddefimiz Challenger olmak. Vakit bulamadğımdan fazla atmıyoruz ama yakında daha sık atmaya başlamayı planlıyoruz.

OBA 3v3 Ranked STREAM ON  OBA 3v3 Ranked STREAM ON  OBA 3v3 Ranked STREAM ON

sen çelıncır olursun inanıyorum o renekton ve sen bütünleşmişsiniz artık. bende tahta 3 e çıktım 1 ayda bakalım yaz gelsin hedef çelıncır

• Riot yetkilileri bu konuyu görse sabahına kalmadan Renekton'u nerfler. Eminim yani. Sırf sen oynuyorsun diye. Gerçi buna oynamak da denmez. Bağımlılık haline getirmişsin resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Riot yetkilileri bu konuyu görse sabahına kalmadan Renekton'u nerfler. Eminim yani. Sırf sen oynuyorsun diye. Gerçi buna oynamak da denmez. Bağımlılık haline getirmişsin resmen

Eğlenmek için oynuyorum, Renekton olmasa oynamazdım oyunu herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Vay vay vay. MoonScream asmis kendini. Tipki sen gibi tek karakter oynar sanardim ben onu. Gormeyeli cok sey degismis ^^

Ben ne zaman gorsem heimer oynuyordu o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak sıcak buyrun..

OBA 3v3 Ranked STREAM ON
  • 21. maç da geldi.

OBA 3v3 Ranked STREAM ON
  • Biri sizi durdursun!
  • quote:

Biri sizi durdursun!

İlginçtir bir maç aldık ama kimsenin match history sinde görünmedi, 22 maç aldık şu an ama 21 görünüyor hala. Anlam veremiyorum.
  • quote:

quote:

Biri sizi durdursun!

İlginçtir bir maç aldık ama kimsenin match history sinde görünmedi, 22 maç aldık şu an ama 21 görünüyor hala. Anlam veremiyorum.

Gerçekten çok büyük kayıpmış sizin için İnanılmaz bir w/l var hocam challenger yakın bence. Hiç mi bir oyunda işler ters gitmez yahu. Ateist olsam da maşallah diyeyim de nazar değmesin

• quote:

quote:

quote:

Biri sizi durdursun!

Gerçekten çok büyük kayıpmış sizin için İnanılmaz bir w/l var hocam challenger yakın bence. Hiç mi bir oyunda işler ters gitmez yahu. Ateist olsam da maşallah diyeyim de nazar değmesin

Ters ggiden 3-4 oyun oldu ama bir şekilde halletmeyi başardık Ama o kayıp oyun gerçekten çok acıttı, neden durduk yere bir oyun hiç oynanmamış gibi görünür ki anlamadım. Rakibimizin match history lerinde de görünmüyor, maç kaybetmemiş görünüyorlar ilginç.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biri sizi durdursun!

Ters ggiden 3-4 oyun oldu ama bir şekilde halletmeyi başardık Ama o kayıp oyun gerçekten çok acıttı, neden durduk yere bir oyun hiç oynanmamış gibi görünür ki anlamadım. Rakibimizin match history lerinde de görünmüyor, maç kaybetmemiş görünüyorlar ilginç.

Loss prevented yazması gerekirdi en azından, ilginç gerçekten. Bence supporta bir çıtlatın, önemli bir promotion maçı da olabilirdi yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biri sizi durdursun!

Loss prevented yazması gerekirdi en azından, ilginç gerçekten. Bence supporta bir çıtlatın, önemli bir promotion maçı da olabilirdi yani.

Neyse artık, anlamsız bir şey ama bıraktık o oyunu. Önümüzdeki maçlara bakarız artık Nereye kadar kaybetmeden gidecez bakacaz

• bu tamamen farklı bir kulvar degil mi? yoksa her türlü challenger mı görüneceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborn.

bu tamamen farklı bir kulvar degil mi? yoksa her türlü challenger mı görüneceksin

Ayrı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.