Şimdi Ara

OBA 3v3 Ranked STREAM ON (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LOL OBA

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

quote:

quote:

quote:

Biri sizi durdursun!

İlginçtir bir maç aldık ama kimsenin match history sinde görünmedi, 22 maç aldık şu an ama 21 görünüyor hala. Anlam veremiyorum.

Gerçekten çok büyük kayıpmış sizin için İnanılmaz bir w/l var hocam challenger yakın bence. Hiç mi bir oyunda işler ters gitmez yahu. Ateist olsam da maşallah diyeyim de nazar değmesin

Ters ggiden 3-4 oyun oldu ama bir şekilde halletmeyi başardık Ama o kayıp oyun gerçekten çok acıttı, neden durduk yere bir oyun hiç oynanmamış gibi görünür ki anlamadım. Rakibimizin match history lerinde de görünmüyor, maç kaybetmemiş görünüyorlar ilginç.

Loss prevented yazması gerekirdi en azından, ilginç gerçekten. Bence supporta bir çıtlatın, önemli bir promotion maçı da olabilirdi yani.

Neyse artık, anlamsız bir şey ama bıraktık o oyunu. Önümüzdeki maçlara bakarız artık Nereye kadar kaybetmeden gidecez bakacaz

Skin bugından dolayı oyunlar sayılmıyor deniyordu, karşıdan biri yapsa bile sayılmıyormuş

• Skin bug olayı kötü oldu, acı tecrübeyle öğrendik.

Şu an oyuna giryoruz stream on..
  • Yeni oyunumuz geldi

OBA 3v3 Ranked STREAM ON
  • hll knk
  • Bence son maçta yenilmenizin sebebi en başta rakibi çok küçümsediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PikacuTR

Bence son maçta yenilmenizin sebebi en başta rakibi çok küçümsediniz.

ozaman bütün maçları kaybetmemiz lazım eğleniyoruzda oyun sırasında küçümsemeyiz
  • quote:

Yok canım, laf olsun diye konuşuyoruz aramızda, gidipte saçma buld çıkmadık, altarları bırakmadık , farmdan vazgeçmedik. Oyunun başında 30 saniye gittim, ilk kill aldığımızda koordine olamadık, 1 kere altarı boş yere bıraktık, ufak ufak hatalar birikince çok geri kaldık. Doğrudur konuşurken biraz dalga geçiyoruz gibi duruyor ama oyun içinde hiç dalga geçer gibi bir şey yapmadık.

OBA 3v3 Ranked STREAM ON

• Takip
  • komiklik mi yapıyonuz
  • quote:

quote:

Yok canım, laf olsun diye konuşuyoruz aramızda, gidipte saçma buld çıkmadık, altarları bırakmadık , farmdan vazgeçmedik. Oyunun başında 30 saniye gittim, ilk kill aldığımızda koordine olamadık, 1 kere altarı boş yere bıraktık, ufak ufak hatalar birikince çok geri kaldık. Doğrudur konuşurken biraz dalga geçiyoruz gibi duruyor ama oyun içinde hiç dalga geçer gibi bir şey yapmadık.

OBA 3v3 Ranked STREAM ON

renekton oynamamışsın ondan öyle olmuş . Üzüldüm. umarım diğer maçları yenersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

quote:

OBA 3v3 Ranked STREAM ON

renekton oynamamışsın ondan öyle olmuş . Üzüldüm. umarım diğer maçları yenersiniz

Aslında Renekton bendim

• oynadı ya farklı hesaplardayız
  • Oyun No 28.

OBA 3v3 Ranked STREAM ON
  • iyi şanslar 1v3 beklerim
  • Stream gitti
  • AKK'ye takıldım diye mi izleyemiyorum yoksa yayında mı sıkıntı var anlayamadım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

Stream gitti

Geldi geldi
  • bu maçınızı izliycem başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chekkumeito -- 22 Haziran 2013; 20:56:26 >
  • Challenger ları yenip Diamond olmak...

OBA 3v3 Ranked STREAM ON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOL OBA -- 22 Haziran 2013; 20:56:04 >
  • Bende TR den girerdimde simdi 30 lvl dengeyi bozmayim :P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.