Şimdi Ara

OBA dan Renekton Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
43
Favori
83.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamını okumaya-incelemeye üşendim doğrusu. Bilmeyen-öğrenmek isteyen arkadaşlar için gerçekten emek harcamışsın ve güzel olmuş. Ellerine sağlık.
  • Dengeli beslenen renekton için iyi bir rehber olmuş.
    O değilde teemoyu nasıl outfarm bırakacaz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uğraşmışsın bende arada sırada Renekton oynarım okudum çoğu yeri eline sağlık ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Dengeli beslenen renekton için iyi bir rehber olmuş.
    O değilde teemoyu nasıl outfarm bırakacaz ?

Çalılıkları kullanarak. Tabiî o da mantarları çalılıklara dizdiyse, ki dizer, işiniz zorlaşır, ona yarar sağlarsınız. Mantarlardan uzak durdukça E+AA+W+AA+Q kombosuna dayanamaz. İki komboda canı 1/3'e düşer sanıyorum, mid sonu late başı değilse oyun. Sizin zaten mananız yok, aynı komboyu yapabilene kadar, yani CD'ler bitene kadar, sonra tekrar aynısını yapacaksınız ama Teemo zor gerçekten. Teemo, Pantheon, Yorick zorlayabilir Renekton'u.
  • Şu ana kadar forumda gördüğüm en güzel rehber. Eline sağlık

EDIT: East'teymişsin ekledim arkadaş olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 25 Ağustos 2012; 12:52:28 >
  • Gördüğüm en iyi rehber olabilir. Ellerine sağlık.
  • Renekton oynayasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Benim bi sorum olcak. Benim main lane im solotop fakat solotopda hep ap heroları oynadım; Fizz, Vladimir, Cho Gath artık ad oynamak istiyorum hazır bu rehberi bulmuşken renekton alıyım diyorum bir sorum olucak, Renektonun earlysi cok güclü fakat latei nasıldır?

Arkadaş da güzel anlatmış ben de yazayım yine de. Early iyi Renektonun ama bu avantajı iyi bir şekilde kullanmak lazım. Early game avantajını 20 minion fazla kesmek için kullanırsak Renekton hiç bir işe yaramayan bir hero olur. Tamamen agresif oynayarak düşmana minion göstermemek, bazen exp almasını engellemek ve yaklaşırsa öldürmek lazım. Örnek videoların çoğunda minionların içinde oynadığımı farkedersiniz. yaklaşınca çoğuna aynı 50 fury li komboyu çekiyorum. Hem ölüyorlar ve aynı zamanda outfarm kalıyorlar. Renektonun late i kötü deniyor doğrudur ama onların ki de iyi olmayacak değil mi ? Bizim gold avantajımız olacak. Bunu iyi kullanırsak latede de onlardan iyi oluruz. Her şey early i iyi kullanmakta.

• quote:

Kardeşim senin tavsiyen sayesinde renekton aldım. Tam istediğim şampiyon diyebilirim. Rehberinide okuduktan sonra yaklaşık 10 kez co op girdim. Sonrasında ise normal girip bir deneyeyim dedim ve oyun sonunda tanrı modundaydım . Tabi karşıdakilerdende kaynaklanıyor doğal olarak.Ama yinede eğlenceli ve sağlam bir şampiyon. Sağol tavsiyen için
     OBA dan Renekton Rehberi

• Renekton'a tf ve 2 "ie" çıkınca daha hızlı kule yıkayabiliyoruz(wash wash)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthedain -- 25 Ağustos 2012; 14:25:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbelao

quote:

Kardeşim senin tavsiyen sayesinde renekton aldım. Tam istediğim şampiyon diyebilirim. Rehberinide okuduktan sonra yaklaşık 10 kez co op girdim. Sonrasında ise normal girip bir deneyeyim dedim ve oyun sonunda tanrı modundaydım . Tabi karşıdakilerdende kaynaklanıyor doğal olarak.Ama yinede eğlenceli ve sağlam bir şampiyon. Sağol tavsiyen için
     OBA dan Renekton Rehberi

Rica ederim. Eliniz alıştıkça çok daha rahat bir şekilde oyun taşırsınız. Daha ilk normalden böyleyse

• Hocam başkalarının videolarını koyuyor musun bilmiyorum ama ben de güzel bir örnek teşkil ettiğini düşündüğüm için bi tane video koyayım buraya istersen mesaja eklersin. Geçen sonbahar DH East bölümü olarak attığımız custom gamelerden biri, 9-10 ay olmuştur herhalde - tabi ben weste geçtim kışın beni unutmuş olabilirsin - spell seçimi tuhaf biraz çok zaman geçti aradan tabi ben de artık ignite flash oynuyorum. Ha bu demek değil ki ex ghost çok kötü; yine yapılır ama renekton flash + q/w + ignite kombosu gerçekten karşı taraf anlayamadan kill alabiliyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=uApfVpLBmwg&feature=plcp

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Hocam başkalarının videolarını koyuyor musun bilmiyorum ama ben de güzel bir örnek teşkil ettiğini düşündüğüm için bi tane video koyayım buraya istersen mesaja eklersin. Geçen sonbahar DH East bölümü olarak attığımız custom gamelerden biri, 9-10 ay olmuştur herhalde - tabi ben weste geçtim kışın beni unutmuş olabilirsin - spell seçimi tuhaf biraz çok zaman geçti aradan tabi ben de artık ignite flash oynuyorum. Ha bu demek değil ki ex ghost çok kötü; yine yapılır ama renekton flash + q/w + ignite kombosu gerçekten karşı taraf anlayamadan kill alabiliyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=uApfVpLBmwg&feature=plcp

Unutur olur muyum hiç Ben custom yazdığınızı bile görmeden bu oyun custom galiba dedim videodaki 3 kişiyi de tanıdığımdan Çok güzel bir video bu arada. Videoyu ekliyorum hemen.

• çok çok iyi bir rehber olmuş renakton oynayanlar için acaip iyi olmuş eline sağlık videoları izlerkende zevk aldım renaktonum yok ama :)
  • Biri hiç lane kaybettinmi diye sormuş.

Ben hiç lane kaybettiğini görmedim Adam timsah kral
  • Renekton kullanmadım ama gerçekten çok ayrıntılı bir rehber olmuş. Beğendim, hatta o kadar beğendim ki sırf emeğin için renekton alıp deneyesim geldi.
  • Eline sağlık sırf bu rehber için renekton alacağım
  • Senin renekton oyun tarzın baya bi değişik benim bildiğime göre. Yani Wickd çok izledim main herolarından biridir renekton adamın, iki blade'den sonra bloodthirster rush atıp ondan sonra GA çıkıyor hep. Agresif hero early game'i iyi sonuçta damage gitmek mantıklı.
  • Gerçekten iyi bir rehber.Eline,emeğine sağlık
  • rehberin rehberini yapmışsın resmen. Ellerine sağlık. Gördüğüm en iyi rehber
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.