Şimdi Ara

Obduction Türkçe Çeviri Tamamlandı (Resmi Çeviri) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
5
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Emeğine sağlık kardeşim :)
    Teşekkürler hocam, sizin de. :)
  • Steamde dillerde Türkçe gözükmüyor oyun Türkçe mi ona göre alacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Steamde dillerde Türkçe gözükmüyor oyun Türkçe mi ona göre alacağım?
    Güncelleme ile ekleyeceklerdi karar değiştirdiler sanırım. Oyun Türkçe, oyun içi arayüzden Türkçe dil seçeneğini seçebilirsiniz.
  • merhaba linkleri göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

merhaba linkleri göremedim

Merhabalar,

Oyun Steam'de resmi olarak Türkçe dil desteğine sahipti fakat Epic Games'te göremedim. Buradan indirebilirsiniz:

Steam sürümünü kurup yükleyebilirsiniz. Eğer oyunda dokulara gömülü yerler gözükmezse gog sürümünü deneyebilirsiniz.

google docs
    Obduction Türkçe Yama - www.kaan.camera.rar
    https://drive.google.com/file/d/1IsfjVbNycNA8k11WIBxPJOBGfS0HarQR/view

• linkteki uygulamayı virüstotale atınca 3 tane program tehlikeli diyor sakıncalı mıdır? direk dil dosyası yok mu?

• Şu oyunun epic games için Türkçe dil paketi yok mu ? 1-2 siteden indirdim onlarda ise yarım yamalak çeviri var misal oyundaki kitaplar mektuplar vss boş çıkıyor sanırım çevirisi yapılmamış, aslında steamdan alan bir kişi ordaki tr dosyasını atsa yeterli sayılır.

• TechnoPC kullanıcısına yanıt

Sadece tr dosyası değil Languages json, Global ve Static klasörlerini de atmalı yani oyunun tam Türkçe (ses hariç) olabilmesi için bu dört dosyaya ihtiyaç var Languages json, Global, Static ve tr klasörü.

Güncelleme: Yukarıda saydığım dosyaları "gog sürümünden" alıp epic games'e aktardım ancak sorun yine çözülmedi çünkü yukarıda ki dosyalara ek olarak "paks" klasörü içinde bulunan yaklaşık "8gb'lık" pak dosyasınıda aktarmamız gerekiyor. Ancak o zaman sorunsuz bir şekilde tüm metinler Türkçe oldu.

Kısaca uyguladığım adımları anlatıyorum;

1- Gog games'in dağıttığı "Obduction_1.8.4.1_(33737)_win_gog" sürümünü bilgisayarıma yükledim.

2- Sonra önce Localization klasörüne baktım tr klasörü bu sürümde bulunuyordu(oyunu çalıştırmadım çünkü oyunu torrentten indirdim ve bilgisayarımda minning işlemlerinin olmaması için korsan oyun oynamıyorum)

3- Localization klasörünü komple kesip epic games'in ücretsiz verdiği obduction oyunundaki oyun klasörlerine aktardım sonra oyunu epic launcher'dan başlattım ve sonucu biliyorsunuz zaten boş kağıtlar ve defterler.

4- Sonra oyundan tamamen çıkıp bu sefer de gog games'in dağıttığı obduction oyun klasöründe bulunan paks klasörünü komple kesip yine epic games'in ücretsiz verdiği obduction oyunundaki oyun klasörüne aktardım ve yeniden oyuna girdim bu sefer tüm kağıtlar sorunsuz bir şekilde Türkçe yazılarla doldu yani uzun lafın kısası dört değil beş dosyaya ihtiyaç varmış.

Dosyalarının bulunduğu klasörler:

Dil dosyalarının bulunduğu klasör(Localization)

1- D:\GOG Games\Obduction\Obduction\Content\Localization -> D:\Epic Games\Obduction\Obduction\Content\Localization

Pak dosyasının bulunduğu klasör(Paks)

2- D:\GOG Games\Obduction\Obduction\Content\Paks -> D:\Epic Games\Obduction\Obduction\Content\Paks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardıç Tunç -- 29 Temmuz 2021; 20:47:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.