Şimdi Ara

Object 261 oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tank hakkındaki düşünceleriniz ne? 600 maçı aşkındır oynadığım ve aim hızı - reload süresi ve tank hızıyla beni kendine bağlıyan bu arti damage ve ıskalama olarak beni çok büyük hayal kırıklığına uğratıyor.

Tier8 ve üstü tankların gövdesine vurduğu 400dmgden az HE hasarı beni AP kullanmaya zorlıyor. Bu seferde üst üste gelen milimetrik ıskalamalar , palet atıp hasar vermemeler ve sekip bambaşka diyarlara yol almalar gibi sonuçları doğuruyor. Öyle ki bir tanka bazen hasar verebilmek için 3 ap atıyorum, 1 i çok az farkla ıskalıyor diğeri sekiyor sonuncusu ise gövdeye girip adama 1100 civarı oturtuyor tamam eyvallah da adama bu süreçte 3 HE atsam daha faydalı olucak gibi geliyor.

Bir diğer konu ise HE mermi ile defalarca başıma gelen merminin tankın içinden geçip yere çarpması ve splash hasarı vermesi. Mesela hareketsiz duran yada ağır ağır yaklaşmakta olan bir tanka HE atınca mermi adamın ön zırhtan içeri delip yere değiyor tabi bu esnada gövde ile temas yok ve mermi yere değip adama alt zırhtan splash hasarı veriyor. Yakın bir zamandır bu durum AP ile olmayada başladı ve dünkü son maçtan video kaydı yaptım.

Durum o kadar vahim ki plat arkadaşlarıma ''sıkıyosa t8 arty ile 380 HE dmg siz vurunda görelim'' diyorum. Herhalde bu kadar az vuramazlar değil mi ?

Anlatmış olduğum hayalet mermiye ait görüntü; E100 ü ortalayıp yaptığım atışta mermi ön zırha çarpması gerekirken içinden geçip yerde patlıyor

yoksa bütün bunların sebebi 261 in gun açısı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihat034 -- 5 Mart 2012; 16:59:24 >

• Niho bu 261 ile senin hesapta 4-5 el oynadım dubble almak için. Aynen dediğin gibi bu merminin tankın içinden geçme olayı benim başıma gelmişti. T29'a bu şekilde ap mermi sallamış sonra mermi alenen görünür bir şekilde t29'un gövdeyi delip geçmiş ve yerde patlamıştı. Ama işin daha garibi bundan sonra gelişti. Yaklaşık 3-4 saniye sonra T29 birden ammo rack yemiş gibi patlayıverdi. İlk defa yaşadığım bu olay beni harbiden şok etmiş ve sana bu olayı anlattığımı da hatırlarsın. Bu konuyu burada da paylaşım ki bilmeyen kişiler bilsin.

Öncelikle yapımcılar 261'in he mermisinin hasar oranını bi an önce yükseltmeli. Tier8 arty topunun 400 hasar vermesi şaşılacak bir olay. Bu merminin tankın içinden geçme olayını da 261'in kendi topuna özel bir bug olduğunu düşünüyorum. Çünkü bunun başka hiçbir açıklaması yok mantıklı olarak. Paylaştığın videoda mermi e100'un gövde altına inmiyo, resmen sol çarpraz palet kısmını nasıl bir şekilde oluyosa hayalet gibi delip geçerek altında patlıyo. Aynı zamanda 261'in ap mermisinin neredeyse sık sık denecek derecede palet almasını da ben bu gun'a bağlı bug olayına yoruyorum... neden diceniz 0.37 accuracy gibi bir sapma oranında bariz bir hedef farkı oluşacağını ve merminin çok sık bir şekilde palete oturacağını pek sanmıyorum.

Bence bu konu burada paylaştığın şekilde wot forumunda daha önceden paylaşılmamışsa mutlaka video ekiyle birlikte paylaş derim. Hakikaten önemli bir olay. Şahsen ben typ-e'yi satıp özellikleri beni cezbettiğinden dolayı 261'i almayı düşünüyordum ama senin 261 konusundaki tecrübelerin benim hayalimdeki 261'i zedelemeye başladı. Zaten bir süredir arty oynamıyordum, merak ettiğim için de 261 almak istiyordum fakat ilerleyen zamanlarda 261 almayı temelli bırakabilirim bahsettiğin problemler yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 5 Mart 2012; 17:15:11 >

• Senin dediğin olayı şimdiye kadar yaşamadım ama 261 in topunda bir sıkıntı var gerçekten. Geçenlerde bir maçta he mermi ile t34 e direk isabet ettirip 29hp damage vermiştim mausu kaldırıp atıyordum az daha. ap mermi ise özellikle palete isabet edecek şekilde ayarlanmış gibi.
  • rus topları öyle. sen bide alman topu ile vur bakalım ne oluyo e-100
  • Hem Type E, hem 261 kullanıyorum. 261 ile tecrübem Nihat'ınki ile aynı. O kadar çıldırttı ki artık kullanmıyorum. AP oturduğunda çok güzel hasar veriyor ama be kardeşim hasarlı isabet ettirmek bu kadar mı zor olur? AP atmayı tamamen bıraktım artık neredeyse, HE atıyorum, her attığımda da ah keşke Type E olsa diyorum.

Ghost mermi işi benim başıma gelmedi hiç ama track olayı her 3 isabetten 2si diyebilirim. O kadar sık.

Bu tankı büyük başarıyla oynayan arkadaşlar da var, aslında biraz onları mı dinlesek? acaba birşeyleri yanlış mı yapıyoruz?
  • Daha geçen klan maçında counter yiyene kadar 7-8 tane mermi attım 4 ü Is-7 ön zırha girdi. hepsi de en az 700 vurdu. 350-400 damage sadece maus gibi tanklarda oluyor ya da ön zırhtan e-100. Yoksa 650-900 arası vuruyor obje 261. Random'da hiç oynamıyorum ama klan maçlarında durum böyle. Bir de kıçını başını seçebiliyorsunuz atacakken o da farkettiriyor.
  • Bir de şu dikkattimi çekti; ruslarda ap mermi ile daha çok track atıyorsun. Taretleri almanlara göre daha alçakta durduğundan diye düşünüyorum. Eğer is7 yi yandan görüyorsam trackleyeceğini bildiğim için ap atmaya tenezzül bile etmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben klandaki arkadaşlarında fikrini sordum cw de 261 oynayanlar felan hep rapid fire yap diyor. az da olsa sürekli HE sık diyolarda bu seferde credits yetmiyor =)
  • oyundan oyuna farkediyor accuracy si.genelde ilk attigin mermi adami vurursa oyunun genelinde hit acuracy in yuksek oluyor,anlaki ilk 2 mermiyi kacirdin hit accuracyin dusuk olacak o oyunda.saniyorum oyun baslarken sana hit accuracyni veriyor.ilk 2 mermi kacarsa oyunda hicbi zaman AP atmam.Hit accuracyim yuksek oldugunu anladigim zmn AP ye gecerim.
    ufak bi tip veriyim
    AP yi genelde oyunun sonlarina dogru kullan,cunku baslarda herkes yer kapma telasi icinde,kimse sabit durmadigi icin geneldeAP ile kacirma riskin fazla,oyun nezaman campinge doner (oyun orta ve sonlarina dogru) o zaman AP etkili oluyor.hem sende hizini ve manevrani rahat kullanabiliyorsun.oyun baslarinda base de dur,ortalarina dogru artik cik base den

bide 261 eski 261 bunu anladim.birseyleriyle oynamislar eskisi gibi mucize atislar yapamiosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 8 Mart 2012; 11:04:15 >
  • maçtan maça anlık verdiği accuracy dediğin gibi olabilir. bundan sonraki maçlarda buna dikkat edicem bakalım ne değişcek ^^ aslında en doğrusu ilk 300 maçta ne b*k olduğnu anladıktan sonra tankı satıp 212 ye dönmek ve type e ye gitmekti ama işte çevik bir arti oluşu bana hep engel oldu.
  • ben kullanmadım henüz tier 8 arty obje212 deyim henüz, ama 3 tier 8 artyi kullanan bir abimiz vuruş açısından en iyi t92 olduğunu ve patlayıcı mermini yerde patlaması durumunda etki alanının en geniş olduğu artininde t92 olduğunu söyledi.. belki amerikanın üstün olduğu tek koldur arty kolu.
  • T92 çok sağlam vurur da isabeti problemli. Allah kerim deyip sallıyorsun mermiyi. Allahtan çevre etkisi o kadar büyük ki ıskaladığı zaman bile iş yapıyor. (Kendim kullanmadım ama 10 metre ötemde patlayıp bütün modüllerimi bozduğundan ve canımın yarısını götürmesinden bilirim T92'yi).

Obj 261'e hala alışamadım. Çok hızlı nişan alıyor, çok isabetli atıyor ama yine de iyi performans gösteremiyorum. GW Type E çoooook daha fonksiyonel geliyor bana.

(Obj 212 candır, ondan sonra her arty kötü gelir)
  • Altın alın altın mermi atın paranın dibine koyalım diye yapılmış sözde oyunu dengeleyen bir özellik. Artık daha da sık oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.