Şimdi Ara

Recover My Files 3.98 Build 6430

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silinen belgelerinizi, grafiklerinizi, dijital kamera, fotoğraflarınızı, zip dosyalarınızı, e-postalarınızı, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerinizi
    geri getirmenizi sağlayan üstün özellikli bir programdır.

Recover My Files, Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini de geri getirebilme özelliğine sahiptir.

http://r apidshare.com/files/243338791/Upload_R3.My.Files.v3.9.8.Build.6430.Incl.K.rar

• hocam bende bir arkadaştan aynı sürümü aldım yalnız dosyalarımı geri getirmedi buldu ama bozuk dosya diyor resimleri açmıyor

daha iyi bir program varmı acaba elinizde ama crack yani license key olan birisi program ile birlikte özelden bana yollayabilirse çok sevinirim,

fila scavenger iyi gibi duydum vede o da buldu dosyaları ama license key istedi, google da arattım birkaç şey buldum ama işe yaramadı
  • Syruse, dosyaların bulunduğu sektörlere başka dosya kırıntıları yazıldıysa geri kurtarman imkansıza yakındır. Program bozuk diyorsa genelde yapacak pek bir şey kalmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Syruse, dosyaların bulunduğu sektörlere başka dosya kırıntıları yazıldıysa geri kurtarman imkansıza yakındır. Program bozuk diyorsa genelde yapacak pek bir şey kalmıyor.

sanırım öyle olmuşki hocam dosyaları buluyor ama geri yüklemiyor napalım artık sağlık olsun, ama hiçbir program bunu yapamıyormu yaniii
  • Sen yine de ümidini kesme ama üzerine veri yazılmış dosyaları programla geri getirmek çok zor oluyor. Bazen meraktan kendi bilgisayarımda derinlemesine tarama yapıyorum. Aylar öncesinden silinmiş ama sağlam kalan videolar bile bulunabiliyor ama bazen de düz metin dosyaları bile kurtarılamıyor. Biraz şans işi. Kurtarılacak dosyanın olduğu partisyona da kesinlikle veri yazmamak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 Bad animation file format
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.