Şimdi Ara

Oblio Music Plus X 'de neyin nesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir efsane keşfetmiş olabilir miyim diye düşündüm..Bi gün rastgele Teknosa'da gezerken Mp3 lere bakayım dedim ve '' Oblio Plus X '' diye bi mp3 player gördüm ve denedim...Şans eseri Sandisk Sansa Clip+ kullanan biri olarak aynı şarkıyı Oblio da yakaladım ve deneme fırsatı buldum..2sini karşılaştırdım ve Sansa'da ki karmaşık ses Oblio'da çok netti. Üstelik bangır bangır bass ve süper bi tiz vardı. Fakat üstün körü bir denemeydi bu o sebeple emin olamıyorum.. Aramızda Oblio kullanan varsa bir bilgi verebilirmi?

Kulaklık : EP-630
    MP 3 Fiyat : 69 TL

Oblio Music Plus X 'de neyin nesi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rexiach -- 27 Şubat 2014; 4:40:28 >

• Yokmu hiç deneyen ?
  • Rexiach kullanıcısına yanıt
    ben şuan kullanıyorum bu cihazı yaklaşık 2 yıldır elimde şu ana kadar hiç bi sorunla karşılaşmadım sadece hiç elimden düşmediği için tuşlarda biraz sertleşme gerçekleşti ama onun dışında hiç bi sorunu yok dediğim gibi bide ses modlarından extra bass seçeneğiyle müzikleri harika biçime getiriyo tavsiye ederim
  • Rexiach kullanıcısına yanıt
    biraz hort olacak ama cevap yazayım :D 2012 yaz ayında 50 tl ye almıştım, bugün hala sorunsuz kullanırım...güzel cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.