Şimdi Ara

Oblio Tablet Mint 7x (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lesnat

Merhaba ;

Tablet pc almak istiyorum.Ama öğrenci olduğum içinde fazla maliyetli bişey olmasını istemiyorum açıkçası. Bu sitede reklamını gördüm Oblio tablet mint 7x nasıldır.
    Sanırım media marklarda da satışta hangi özellikleri ön planda nasıl bir üründür yardımcı olursanız sevinirim.

android başlığının altında olması gerekiyodu sanırım yetkili arkadaşlar mesajı taşıyabilirlermi ...

Bahsettiğiniz tableti bugün media markt ta inceleme fırsatı buldum cihaz ilk başkışta dandik gibi gözüksede alınabilir seviyede bir ürün çokludokunmatik desteği var büyük ihtimalle kapasitif ekranı var Angry birds oyunu vardı akıcı bir şekilde oynanabiliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: zerocontrol

quote:

Orijinalden alıntı: lesnat

Merhaba ;

Tablet pc almak istiyorum.Ama öğrenci olduğum içinde fazla maliyetli bişey olmasını istemiyorum açıkçası. Bu sitede reklamını gördüm Oblio tablet mint 7x nasıldır.
    Sanırım media marklarda da satışta hangi özellikleri ön planda nasıl bir üründür yardımcı olursanız sevinirim.

android başlığının altında olması gerekiyodu sanırım yetkili arkadaşlar mesajı taşıyabilirlermi ...

Bahsettiğiniz tableti bugün media markt ta inceleme fırsatı buldum cihaz ilk başkışta dandik gibi gözüksede alınabilir seviyede bir ürün çokludokunmatik desteği var büyük ihtimalle kapasitif ekranı var Angry birds oyunu vardı akıcı bir şekilde oynanabiliyordu

çoklu dokunmatik desteği yok demişler yukarıdaki mesajlarda ama emin misiniz olduğuna???

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.