Şimdi Ara

Oblio Tablet Mint 7x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tablet pc almak istiyorum.Ama öğrenci olduğum içinde fazla maliyetli bişey olmasını istemiyorum açıkçası. Bu sitede reklamını gördüm Oblio tablet mint 7x nasıldır.
    Sanırım media marklarda da satışta hangi özellikleri ön planda nasıl bir üründür yardımcı olursanız sevinirim.

android başlığının altında olması gerekiyodu sanırım yetkili arkadaşlar mesajı taşıyabilirlermi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesnat -- 6 Ocak 2011; 13:15:53 >

• sımdı sorulacak cok soru var burada !...

hangı ıhtıyaclarını karsılamak ıcın kullanacaksın
    film , oyun , eglence , mobilitesi zaten yuksek urunler ancak busıness gıbı bır bakıs acın olacak mı ?
    androıd gıbı acık bır yazılım mı ?
    wındows tabanlı bır durum mu ?

tabletler genel acıdan netbook lara benzer durumda kullanım acısından
    oblio yu mm'ler gordum ancak tam agız tadıyla kurcalamasını bugun yapacagım
    yaptıkdan sonra anlatabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosix

sımdı sorulacak cok soru var burada !...

film , oyun , eglence , mobilitesi zaten yuksek urunler ancak busıness gıbı bır bakıs acın olacak mı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/oblio-mint-7-tablet/ProductDetails.aspx?productId=bd760345&categoryId=3008012

aynen bende araştırmaktayım satışı başlamış fiyat yüksek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mertche

http://www.hepsiburada.com/Liste/oblio-mint-7-tablet/ProductDetails.aspx?productId=bd760345&categoryId=3008012

Alıntıları Göster
    bu alet multi touch değil galiba. dokunmatiğin hiç bir zevki kalmaz. alacaksanız multi touch alın beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

bu alet multi touch değil galiba. dokunmatiğin hiç bir zevki kalmaz. alacaksanız multi touch alın beyler

Alıntıları Göster
    archos 70 var iyi gibi 600 tl civarı hatta 720p va altyazı destekli android 2.2 froyo var.
  • quote:

Yani daha çok eğlence için olmalı benim için işte face ,msn, skype ve tabiiii film izleyebilmeliyim.

mertche hepsi burada da evet biraz tuzluymuş ama ben media marktda görmüştüm zaten sonra düştüm aklıma :) ama media markta 299 bide 4gb sd kart hediyesi var.

cLk multi touch değil evet ama bu fiyatada multi tocuh bulabilceğimi sanmıyorum :) zaten multitouch öğrencinin boyunu aşar sankim biraz :)

• quote:

archos 70 var iyi gibi 600 tl civarı hatta 720p va altyazı destekli android 2.2 froyo var.

android ROM unu bulup da tabletlere yukleme ımkanı yok mu ? telefonlara yaptıgımız gıbı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesnat

quote:

Yani daha çok eğlence için olmalı benim için işte face ,msn, skype ve tabiiii film izleyebilmeliyim.

mertche hepsi burada da evet biraz tuzluymuş ama ben media marktda görmüştüm zaten sonra düştüm aklıma :) ama media markta 299 bide 4gb sd kart hediyesi var.

cLk multi touch değil evet ama bu fiyatada multi tocuh bulabilceğimi sanmıyorum :) zaten multitouch öğrencinin boyunu aşar sankim biraz :)

Alıntıları Göster
    inceleme şansın oldumu mediamarkt da

• quote:

quote:

android ROM unu bulup da tabletlere yukleme ımkanı yok mu ? telefonlara yaptıgımız gıbı ?

Alıntıları Göster
    hiç bilemiyorum
  • quote:

hiç bilemiyorum

Alıntıları Göster
    evet inceleyebiliyoruz bende biraz inceleme fırsatı buldum ama tavsiyeye de ihtiyaç var tablet pcler hakkında fazla bi bilgim olmadığından karşılaştırma yapmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesnat

evet inceleyebiliyoruz bende biraz inceleme fırsatı buldum ama tavsiyeye de ihtiyaç var tablet pcler hakkında fazla bi bilgim olmadığından karşılaştırma yapmak için

Alıntıları Göster
    http://www.webdenal.com/auri-ta5-5-tablet-pc_253279.html

daha küçük, incelemen için

• quote:

Orijinalden alıntı: Colda

http://www.webdenal.com/auri-ta5-5-tablet-pc_253279.html

daha küçük, incelemen için

Alıntıları Göster
    media markt ta inceledim bende ürünü, usb çıkışı var.içine mkv uzantılı örnek video yüklemişler.mkv formatını hiç takılmadan oynatıyordu.
    ekran kalitesi ve dokunmatiğide fiyatına göre bence çok çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jefe

media markt ta inceledim bende ürünü, usb çıkışı var.içine mkv uzantılı örnek video yüklemişler.mkv formatını hiç takılmadan oynatıyordu.
    ekran kalitesi ve dokunmatiğide fiyatına göre bence çok çok iyi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 3g vınn modemle bundan 3g interneti kullanabilir miyiz ve pili değiştirilebilir mi acaba bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgnyldz

arkadaşlar 3g vınn modemle bundan 3g interneti kullanabilir miyiz ve pili değiştirilebilir mi acaba bilen var mı

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/Liste/oblio-mint-tablet/ProductDetails.aspx?productId=bd760345&categoryId=3008012

fiyat düşmüş. siparişi verdim gelsin görücez.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj123

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bugün media markt ta inceledim bu tableti msn e falan girdim cihaz hoşuma gitti menüler hızlı wifi güzel baya başarılı içinde video vardı onu izledim görüntü kaliteside güzel takılma yapmıyor istediğim gibi ilerletme falan yapabiliyorum. ancak dokunmatiği biraz daha iyi olabilirdi dicem ama bu fiyata gerçekten kaçırılmaması gereken bir fırsat.. bende almayı düşünüyorum kararsız kaldım
  • quote:

Alıntıları Göster
    bugüne özel sadece oblio tablet pc 199 tl store.oblio.com.tr

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: reginagozde

bugüne özel sadece oblio tablet pc 199 tl store.oblio.com.tr

teşekkürler

Alıntıları Göster
    GG de bugün 199 TL

almaya değer mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

GG de bugün 199 TL

almaya değer mi acaba ?

Alıntıları Göster
    ben de almayı düşünüyorum, amacım sadece digitalle çektiğim fotoları 1 tb hdd'ye atmak. bu işi görür mü acaba?? hdd usb girişini kullanıyo. usb varmış tablette ama destekleme durumu fln nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tntntn

ben de almayı düşünüyorum, amacım sadece digitalle çektiğim fotoları 1 tb hdd'ye atmak. bu işi görür mü acaba?? hdd usb girişini kullanıyo. usb varmış tablette ama destekleme durumu fln nasıl acaba

Alıntıları Göster
    sanırım şu üründen bahsediliyor.
    fiyatı daha da düşmüş ama işlemci yetersiz gibi geldi, bir de ramı anlamadım ben,
    anlayanlar cevap verebilirmi?
    ddr2=128 mb mı? ddr 2x128=256 mb mi?
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/oblio-tablet-mint-7x-kacirilmayacak-firsat-48105430

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 10 Aralık 2011; 15:42:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

sanırım şu üründen bahsediliyor.
    fiyatı daha da düşmüş ama işlemci yetersiz gibi geldi, bir de ramı anlamadım ben,
    anlayanlar cevap verebilirmi?
    ddr2=128 mb mı? ddr 2x128=256 mb mi?
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/oblio-tablet-mint-7x-kacirilmayacak-firsat-48105430

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tablet mint in yenisi çıktı incelemenizi tavsiye ederim..

http://forum.donanimhaber.com/m_55520507/tm.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.