Piyasaya girdiği günden beri kendini geliştiren oblio markasını yeni keşfetmiş bulunuyorum ve temin ettim tasarım olarak diğer tabletlere oranla daha hoş geldi gözüme ilerleyen günlerde cihaz hakkında detaylı yorumlarım eklenecek arkadaşlar. Kendi sitesi :http://www.oblio.com.tr/Tablet.aspx ÖZELLİKLERİ;
Ürün Bilgisi ANDROID İŞLETİM SİSTEMİ 4.1 1.6 GHZ DUALCORE İŞLEMCİ 8 İNÇ IPS DOKUNMATİK EKRAN 8 GB DAHİLİ HAFIZA 1 GB RAM 3G MODEM - USB DESTEKLİ G SENSOR DESTEĞİ ( Yatay ve Dikey kullanım kolaylığı) KABLOSUZ AĞ BAĞLANTISI / ETHERNET BAĞLANTISI MICRO SD KART DESTEĞİ (32 GB KADAR DESTEKLER) E-KİTAP, FOTOĞRAF VE VİDEO OYNATICI, (.MKV DESTEKLİ) ÇİFT KAMERA ( ÖN KAMERA 0.3 MP , ARKA KAMERA 2 MP ) 1024x768 YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK
bende tablet almayı dusunuyorum ama karasızım dokunmatıgı ıslem performansı sarjı nasıl acaba ?
hulk_1905H
kullanıcısına yanıt
f/p olarak yüzünüzü kızartmıyacak bir cihaz diyebilirm ben ürünü teknosa turuncu indirimden aldım ve şuan gayet memnunum içiniz rahat olsun şarj konusunu eski modellerine nazaran gayet düzeltmişler,performans zaten 1.6 dual core işlemci var gayet stabil çalışıyor cihaz dokunmatğine gelirsek gayet akıcı ve kasma sorunları yok tavsiye ederim.
mint max 10 aldım cihaz önce hoşuma gitmişti tabletlerin mantığından pek anlamam ancak dahili hafıza bu cihazda 500 gözüküyor kutusunda 1 gb ram yazıyordu depolamada 5 gb görünüyor. Sd 16 gb kart aldım class10 bu dahili hafızayı artırmaktada kullanılmaz mı yada cıhazda bir sorunmu var nicin dahili hafıza 500 gözüküyor toplamda 4 oyun yuklu kullanılabılır hafıza 500 de 170 kalıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme