Şimdi Ara

Oblio Tablet Sahipleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
13.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oğluma telefonumu kurcalamasın diye almıştım.
    15 gün sonra şarz olmama sorunu ortaya çıktı. Daha sonra telefonumun usb uçlu şarz aletiyle şarz olduğunu fark ettim.
    Şarz sorununu hallettik derken şimdi de google playe girememe sorunu başladı. Tablet İnternete giriyor.Ama inat etti google playe girmiyor. 5-6 tane google play uygulaması indirip kurdum nafile.
    Fabrika ayarlarına döndüm. Yine fayda etmedi.
    Güncel FW yükleyelim dedim sitesinde "Lütfen bilgisayarınızın bağlantısını kapatınız ve cihazınızı off konumuna getiriniz. Sonrasında Next Page (ekranın sağında alttaki tuş) butonuna basılı tutun ve cihazı bilgisayara bağlayınız." diyor. Tabletin sağ alt tarafında tuş filan yok. Bunlar tableti de bilmiyor. FW yüklerken çince bir program karşına çıkıyor.Tam rezalet...
    Call Center cumartesi pazar tatilde telefona bakan yok.
    Carrefour bu tableti satacağına Karpuz satsın.
    Akşam akşam sinirlerim zıpladı.
    Cihaz benim olsaydı çoktan yere çarpmıştım...

• quote:

Orijinalden alıntı: murat2408

Oğluma telefonumu kurcalamasın diye almıştım.
    15 gün sonra şarz olmama sorunu ortaya çıktı. Daha sonra telefonumun usb uçlu şarz aletiyle şarz olduğunu fark ettim.
    Şarz sorununu hallettik derken şimdi de google playe girememe sorunu başladı. Tablet İnternete giriyor.Ama inat etti google playe girmiyor. 5-6 tane google play uygulaması indirip kurdum nafile.
    Fabrika ayarlarına döndüm. Yine fayda etmedi.
    Güncel FW yükleyelim dedim sitesinde "Lütfen bilgisayarınızın bağlantısını kapatınız ve cihazınızı off konumuna getiriniz. Sonrasında Next Page (ekranın sağında alttaki tuş) butonuna basılı tutun ve cihazı bilgisayara bağlayınız." diyor. Tabletin sağ alt tarafında tuş filan yok. Bunlar tableti de bilmiyor. FW yüklerken çince bir program karşına çıkıyor.Tam rezalet...
    Call Center cumartesi pazar tatilde telefona bakan yok.
    Carrefour bu tableti satacağına Karpuz satsın.
    Akşam akşam sinirlerim zıpladı.
    Cihaz benim olsaydı çoktan yere çarpmıştım...

hocam naptiniz sorunu cozebildinizmi.bende aldim oblio tablet play store girmiyor uye olduk falan laptoptan sonra uye girisi yapiyorum girmiyor napicaz bu cihazi yav internete giriyor sorun yok is store girmeye gelince giremiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün itibariyle Oblio tablet mint 8X8i DC sahibiyim .
    Listeye beni de ekleyebilirsiniz ..
    İlk izlenimlerim harika . Oblio tercih ettim çünkü tekosa dan mp3ünü alıp kullanmıstım teknik servisleri harikaydı . 1 hafta sonra yenisini göndermişlerdi :)
    Bu yüzden önyargısız inceledim tableti . ve internet hızını , akıcılıgını begenince aldım .
    Tavsiye ederim . umarım ilerde bir problem yaşatmaz bana
  • Bence Tablet isi tamamen sans.
    Komsuma Oblio Mint Slim2 Aldik.
    Kapmanya indirimle 190 TL (normalde 210 TL idi).
    Kisaca: 1 Ghz-1 GB-2 Kamera-sarji 5saat gidiyormus gayet memnun

Market olayini kafaya takmayin ne lazimsa size sonuna .apk yazmaniz yeter
    Ornek angrybirds.apk download yazin google amcaya tamam

Ayrica Google Maket haric slideme Org ve benzeri baska sitelerinde market versiyonlari var bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet Mint Plus 7X aldım yanlışlıkla kardeşim şifre desenini defalarca yanlış yaparak kilitlenmesine sebep olmuş ses kısma tusu olmadıgından factory mode'a bır turlu gecıremedım nasıl format atacagımın bılgısını paylaşırsanız çok sevinirim. bunun harıcınde tabletten cok memnun kaldım oyunları gayet guzel kasmadan oynanıo dokunmatıgı falanda gayet hızlı. şimdiden teşekkurler.
  • Ben Oblio Mint HD aldım ancak google play store üyelikte veri hizmeti kullanılamıyor gibi şeyler söylüyor acil yardım bekliyorum. Bundan çok çektim zaten. Araştırdım update falan yapmalıymışız dediler ama bilemiyorum
  • benim tabletim oblio mint max 10 HD ekranda güvenlik modu yazıyo ve bundan dolayı hiç bir oyuna giremiyorum nerden ne yapmalıyım en kısa zamanda cewapları bekliyorum.
  • mint 7cx de google play stor yokmu arkadaşlar buna 4.0 nasıl yüklenir kendisitesinde bile bu modelin ismi gecmiyor yahu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.