Şimdi Ara

Oblio Tablet Sahipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
13.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüm Oblio Tablet sahipleri memnun olanlar veya olmayan tüm yazılarınızı bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: obliotablet

Merhaba,

Tüm Oblio Tablet sahipleri memnun olanlar veya olmayan tüm yazılarınızı bekliyoruz...

merhaba
    hepsi burada da satılan Oblio Mint 7CX 4GB 7" Tablet
    alsak 4.0 a yükselte bilir miyiz acaba
  • bir kaç sorum daha olacak.
    ile tekno sa nin 199 a sattığı oblio mini plus tablet aynı ürün mü.
    değilse ne fark var.
    son sorum da bu tablet ler de google play store eski adı ile google market var midir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

bir kaç sorum daha olacak.
    değilse ne fark var.
    son sorum da bu tablet ler de google play store eski adı ile google market var midir.

İki cihaz arasındaki tek fark işletim sistemlerinin farklılığıdır.
    Tablet Mint 7CX de market yoktur. Fakat Mint Plus ürününde Google markete erişim imkanı vardır.
  • quote:

quote:

değilse ne fark var.

Tablet Mint 7CX de market yoktur. Fakat Mint Plus ürününde Google markete erişim imkanı vardır.

Oblio Mint 7CX almaktan vazgeçtim,
    Teknosa da mint plus kampanyası tekrar olacak mı?
  • quote:

quote:

değilse ne fark var.

Ya boyle seymi olur cok anlamam ama marketsiz ne yapicaz bu aleti, daha iyi diye dusunerek darty den aldim bugun geldi daha kurcalamadim market yoktu yuklenir heralde dedim , sonra 4.0 a yukseltemeyecegizmi bunu. Olmaz sa iade edeyim bari..

• quote:

Orijinalden alıntı: alpergurel79

quote:

quote:

değilse ne fark var.

Ya boyle seymi olur cok anlamam ama marketsiz ne yapicaz bu aleti, daha iyi diye dusunerek darty den aldim bugun geldi daha kurcalamadim market yoktu yuklenir heralde dedim , sonra 4.0 a yukseltemeyecegizmi bunu. Olmaz sa iade edeyim bari..

hocam ne yaptınız cihazı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Orijinalden alıntı: alpergurel79

quote:

quote:

değilse ne fark var.

hocam ne yaptınız cihazı?

Alıntıları Göster
    merhaba
    oblio mint plus 7 tablet aldım.(249.99 TL)
    fiyatını hak eden bir cihaz.inceleyen arkadaşlarım bu fiyata bu tablet çok bile dediler.
    Az paraya bir tablet almak isteyenlere tavsiye ederim.

• merhabalar, böyle bir başlığı açtığınız için teşekkür ediyorum.ben de 4 gün önce hepsiburada.com sitesinden Oblio mint 8x8 8" 4GB tablet PC aldım.özellikleri bana fena gelmedi.399,01 TL fiyatı...bu cihaz sanırım Android 4.0 ile geliyor.bu cihaz hakında düşüncelerinizi alabilir miyiz? herkese hayırlı günler...
  • Merhaba

Satürnden oblio mint intro tablet aldık.Oğlum için gayet iyi bir ürün .Ama evde kullandığımız vodem 3770 i görmedi,ttnet mf627 ürünüde avea hattımı takarak denedim onuda görmedi.Sadece arkadaşımdaki vodemin 3715 nolu cihazını tanıyor. Bu üründe eski bir ürün olduğu için piyasada bulamadım.

Elimdeki mevcut cihazlar vodem 3770 ve ttnet mf627 tanıtmam mümkün değilmi?EN kısa sürede bilgi verirseniz sevinirim.Oğlumun hevesi kursağında kaldı.

Teşekkürler
  • merhaba oblio mint plus 7 kullanıcıları tablette denediğiniz randıman alabildiniz oyunları yazarmısınız ?
    bi de bu alet hangi tanınmış cihazla uyumluluk sağlıyor yani intrnttn oyun indirirken hangi tanınmış tablet modeline göre indireceğim
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki KENPACHİ!

merhaba oblio mint plus 7 kullanıcıları tablette denediğiniz randıman alabildiniz oyunları yazarmısınız ?
    bi de bu alet hangi tanınmış cihazla uyumluluk sağlıyor yani intrnttn oyun indirirken hangi tanınmış tablet modeline göre indireceğim
    teşekkürler
    Dun teknosadan 280 TL ye oblio tablet mint 7 slim 2 aldim.

Cihazi biraz kurcaladim. Genel olarak performansi fiyatina gore iyi. Antutu benchmark programindan 3250 puan aldi.
    Ekran cozunurlugu 800 / 480 orani olmasi gerekirken 444 olarak gosteriyor ve ekran yatay ve dikey durumunda grafikler
    biraz basik ve yayvan duruyor.

Yanliz cok ilginc bir durumla karsi karsiyayim. Urunu fiziksel olarak inceleyerek aldim. Alirken kutunun disindaki cihazin resmine dikkatli bakmadim.

Eve geldigimde cihazin arkasinda oblio tablet mint 7 slim 2 yazmasina ragmen oblionun hem kendi sitesinde hemde internnetteki tum didik didik arastirmalarima ragmen oblionun boyle bir urunune rastlamadim. Yani sitesinde gosterilen ile
    aldigim cihaz fiziksel olarak tamamen farkli ve hatta sanirsam donanimsal farkliliklar da var. Kutusunun uzerindeki cihaz resmi bile farkli.
    Cihazin anakart modelinden arastirma yaptim cihaz hyundai ve ideaus olmasi lazim bu markalarda birebir ayni. Yani bu cihaz oblio harici herseye benziyor.

Bu durumu aydinlatacak biri varmi yahu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zertac

Dun teknosadan 280 TL ye oblio tablet mint 7 slim 2 aldim.

Cihazi biraz kurcaladim. Genel olarak performansi fiyatina gore iyi. Antutu benchmark programindan 3250 puan aldi.
    Ekran cozunurlugu 800 / 480 orani olmasi gerekirken 444 olarak gosteriyor ve ekran yatay ve dikey durumunda grafikler
    biraz basik ve yayvan duruyor.

Yanliz cok ilginc bir durumla karsi karsiyayim. Urunu fiziksel olarak inceleyerek aldim. Alirken kutunun disindaki cihazin resmine dikkatli bakmadim.

Eve geldigimde cihazin arkasinda oblio tablet mint 7 slim 2 yazmasina ragmen oblionun hem kendi sitesinde hemde internnetteki tum didik didik arastirmalarima ragmen oblionun boyle bir urunune rastlamadim. Yani sitesinde gosterilen ile
    aldigim cihaz fiziksel olarak tamamen farkli ve hatta sanirsam donanimsal farkliliklar da var. Kutusunun uzerindeki cihaz resmi bile farkli.
    Cihazin anakart modelinden arastirma yaptim cihaz hyundai ve ideaus olmasi lazim bu markalarda birebir ayni. Yani bu cihaz oblio harici herseye benziyor.

Bu durumu aydinlatacak biri varmi yahu ?

Alıntıları Göster
    Merhaba obliotablet, ben PM attım, ama bakmıyorsunuz yoğunluktan herhalde. Okunmamış bile mesajım. Ben yaklaşık 1 senedir oblio mint 7x sahibiyim. Şöyle böyle kullanıyordum cihazı. Fakat birkaç ay önce dokunmatik güvenlik kilidi yaptım. Sonra o kodu unuttum(sanırım). Ne kadar uğraşsam boş, açamıyorum. Format atılmıyor zannedersem, fabrika ayarlarına dönemiyorum erişim sağlayamadığım için. Firmwarelerin olduğu sayfa zaten kırık linklerde dolu. Ne yapmam gerektiğini biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cayaith

Merhaba obliotablet, ben PM attım, ama bakmıyorsunuz yoğunluktan herhalde. Okunmamış bile mesajım. Ben yaklaşık 1 senedir oblio mint 7x sahibiyim. Şöyle böyle kullanıyordum cihazı. Fakat birkaç ay önce dokunmatik güvenlik kilidi yaptım. Sonra o kodu unuttum(sanırım). Ne kadar uğraşsam boş, açamıyorum. Format atılmıyor zannedersem, fabrika ayarlarına dönemiyorum erişim sağlayamadığım için. Firmwarelerin olduğu sayfa zaten kırık linklerde dolu. Ne yapmam gerektiğini biliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    merhabalar MF627 ttnet avea destekli vınn modemle laptoptan internete bağlanıyorum. ama oblio mint max 10 tabletim herşeyi doğru yapmama rağmen modemle internete girmiyor. wirelessle bağlantı sağlayabiliyorum. wirelessi kapatıp 3g modemi takıyorum, avea ttnet ve bilimum kişilerle görüştüm oblio servisle de görüştüm sadece 4 tane vınn numarası verdiler bunlarla denedik oldu diye ama, tablet benim modemimi de tanıyor görüyor, telefonda söyledikleri herşeyi de yapıyorum, gene olmuyor..var mı çaresini bilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: premolare

merhabalar MF627 ttnet avea destekli vınn modemle laptoptan internete bağlanıyorum. ama oblio mint max 10 tabletim herşeyi doğru yapmama rağmen modemle internete girmiyor. wirelessle bağlantı sağlayabiliyorum. wirelessi kapatıp 3g modemi takıyorum, avea ttnet ve bilimum kişilerle görüştüm oblio servisle de görüştüm sadece 4 tane vınn numarası verdiler bunlarla denedik oldu diye ama, tablet benim modemimi de tanıyor görüyor, telefonda söyledikleri herşeyi de yapıyorum, gene olmuyor..var mı çaresini bilen?

Alıntıları Göster
    Merhabalar acaba tabletime nasıl hard reset atabilirim (mint plus 7X) ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Versioons_TR

Merhabalar acaba tabletime nasıl hard reset atabilirim (mint plus 7X) ?

Alıntıları Göster
    Hayatimda 2 defa oblio aldim. Tamam ucuz etin yahnisi yavan olurda bu kadar olurmu bilmiyorum
    Iki tabletimde duruyor mp3 player olarak kullaniyorum.

Eski tabletimin ekrani abanmatik olarak ayarlanmis. Kullanirken algilamasi icin kas yapmaniz gerek.
    Ikinci tablette sagolsun. Ekran o kadar guzelki landscape modda tum goruntuler yana dogru tombul
    portrait modda da ince uzun zayiiifff.

Daha kendileri bile ne sattiklarini bilmiyorlar, yazilim gelistirmek icin aldim ucuz uygun birsey olsun diye ama. Ne yazdiklari cihaz ozellikleri dogru
    Ne kasasi ayni ne de baska birseyi. Sattiginiz urunun ne oldugunu biliyormusunuz arkadaslar ? Yahu kutusundaki urun ile icindeki urun bile birbirini tutmuyor.

Bu ne lan ? boyle satis stratejisimi olur ? boyle mantik mi olur. ? 1 yil aradan sonra ilk defa sitelerindeki linkleri duzelttiler buyuk basari.
    Cok sagol oblio muthissin.

Edit : tablet mint slim 2 nin 2D oyunlarda bile reset attigini soylemeyi unutmusum. Ayrica ekranin bulundugu bolumdeki kapak kendi kendine yukar i dogru her gun biraz daha kabariyor. Birde he iyi yanlari var mi ? var tabi. Tasarimi bir cok tablete gore kibar ve hos. Hafif. Batarya suresi tatmin edici performans da fena degil. Tabiki ucuz

Edit 2 : Su anda tablet sizlere omur oldu. 3-4 tane oyun yuklu ve toplamda 10 defa kullanmisimdir. Sarz etmek isterim. Sagolsun kapali iken keranda cok silik isik gelip gidiyor. acilmiyor. Pc tanimiyor. Verdigim her kurus haram olsun oblio. 10 defa kullandim bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zertac -- 8 Kasım 2012; 14:31:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zertac

Hayatimda 2 defa oblio aldim. Tamam ucuz etin yahnisi yavan olurda bu kadar olurmu bilmiyorum
    Iki tabletimde duruyor mp3 player olarak kullaniyorum.

Eski tabletimin ekrani abanmatik olarak ayarlanmis. Kullanirken algilamasi icin kas yapmaniz gerek.
    Ikinci tablette sagolsun. Ekran o kadar guzelki landscape modda tum goruntuler yana dogru tombul
    portrait modda da ince uzun zayiiifff.

Daha kendileri bile ne sattiklarini bilmiyorlar, yazilim gelistirmek icin aldim ucuz uygun birsey olsun diye ama. Ne yazdiklari cihaz ozellikleri dogru
    Ne kasasi ayni ne de baska birseyi. Sattiginiz urunun ne oldugunu biliyormusunuz arkadaslar ? Yahu kutusundaki urun ile icindeki urun bile birbirini tutmuyor.

Bu ne lan ? boyle satis stratejisimi olur ? boyle mantik mi olur. ? 1 yil aradan sonra ilk defa sitelerindeki linkleri duzelttiler buyuk basari.
    Cok sagol oblio muthissin.

Edit : tablet mint slim 2 nin 2D oyunlarda bile reset attigini soylemeyi unutmusum. Ayrica ekranin bulundugu bolumdeki kapak kendi kendine yukar i dogru her gun biraz daha kabariyor. Birde he iyi yanlari var mi ? var tabi. Tasarimi bir cok tablete gore kibar ve hos. Hafif. Batarya suresi tatmin edici performans da fena degil. Tabiki ucuz

Edit 2 : Su anda tablet sizlere omur oldu. 3-4 tane oyun yuklu ve toplamda 10 defa kullanmisimdir. Sarz etmek isterim. Sagolsun kapali iken keranda cok silik isik gelip gidiyor. acilmiyor. Pc tanimiyor. Verdigim her kurus haram olsun oblio. 10 defa kullandim bozuldu.

Alıntıları Göster
    Belki gören olur diye buraya da yazıyorum:

Oblio Tablet Mint Max10 için uygun (fiyat !) kılıf ala/bulabilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: B.E

Belki gören olur diye buraya da yazıyorum:

Oblio Tablet Mint Max10 için uygun (fiyat !) kılıf ala/bulabilen varmı?

Alıntıları Göster
    Oblio Tablet Mint 8x8i kutusunda FilmBoxLive adlı bir uygulamadan bahsediliyor. Bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtik

Oblio Tablet Mint 8x8i kutusunda FilmBoxLive adlı bir uygulamadan bahsediliyor. Bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Alıntıları Göster
    Tabletleride MP3 çalarları gibi ise eve sokmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Tabletleride MP3 çalarları gibi ise eve sokmayınız.

Alıntıları Göster
    İstediği kadar ucuz olsun; oblio sestek konusunda şu ana kadar gördüğüm en kötü marka. Net söylüyorum bunu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.