Şimdi Ara

Oblivion (2013) | Tom Cruise - Morgan Freeman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
15.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görsel açıdan baya zengin olacak gibi film. Fragman inşallah beklediğim gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Görsel açıdan baya zengin olacak gibi film. Fragman inşallah beklediğim gibi olur.

+1
  • 2 büyük oyuncu merakla bekliyorum .
  • İzlenecekler arasına alınmalı
  • Biraz The Book of Eli bir tutam I Am Legend hoop filminiz hazır
  • İmdb'de birisi fragmanı izlemiş de ben böyle bir şey görmedim diyor. Erken izlediği için abartıyor olabilir.

Saw the trailer tonight and it blew my mind. The photography and the special effects look unreal. Never seen anything like it. The world in the clouds, cool helicpter looking air crafts and the dark world below were brilliant. Cruise and Freeman look like they have great chemistry. Olga looks stunning in this. I haven't seen anyone else. This trailer is only 1:35min long so it just sets up the tone of the film. It felt more like an extended teaser than trailer

Filmle ilgili mesajlarımı abarttığımın farkındayım. Yakında biri oğlum bıktık senden de tom cruise'dan da diyecek ama ne zaman bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 6 Aralık 2012; 10:14:42 >
  • koobee24 paylaş dostum.güzel haberler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

İmdb'de birisi fragmanı izlemiş de ben böyle bir şey görmedim diyor ama fragman sadece 1 dakika 35 saniyeymiş

Saw the trailer tonight and it blew my mind. The photography and the special effects look unreal. Never seen anything like it. The world in the clouds, cool helicpter looking air crafts and the dark world below were brilliant. Cruise and Freeman look like they have great chemistry. Olga looks stunning in this. I haven't seen anyone else. This trailer is only 1:35min long so it just sets up the tone of the film. It felt more like an extended teaser than trailer

Filmle ilgili mesajlarımı abarttığımın farkındayım. Yakında biri oğlum bıktık senden de tom cruise'dan da diyecek ama ne zaman bilmiyorum

Şahsen benim fragmandan ve filmden beklentim gayet yüksek. İnşallah hayal kırıklığı olmazda görsel şölen yaşarız başka birşey istemem.

• "Jak, bir kazada tanıştığı gizemli bir kadınla tanıştığında" ulan hollywood, yine filme zorlama kadın karakter sokup başrol ile aşk yaşatmayın yeter gına geldi artık,
  • Olga varsa o film %100 muhteşemdir.
  • Film güzel olacak gibi.
  • Fragman yakında geliyor.

Oblivion (trailer #1) 12/05/2012 2:25 Universal Pictures
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

"Jak, bir kazada tanıştığı gizemli bir kadınla tanıştığında" ulan hollywood, yine filme zorlama kadın karakter sokup başrol ile aşk yaşatmayın yeter gına geldi artık,

Aynı dertten yakınıyoruz. gerçekten filmin bütün keyifi kaçıyor.
  • sağlam bir yapım geliyor gibi. takip edelim bakalım
  •  Oblivion (2013) | Tom Cruise - Morgan Freeman

Güzel Poster
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Poster çok güzel ama filmin tam posterinde kesin Tom Cruise'un suratı olacaktır. Fragman da Pazar Pazartesi civarı geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nogay_Han

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

"Jak, bir kazada tanıştığı gizemli bir kadınla tanıştığında" ulan hollywood, yine filme zorlama kadın karakter sokup başrol ile aşk yaşatmayın yeter gına geldi artık,

Aynı dertten yakınıyoruz. gerçekten filmin bütün keyifi kaçıyor.

O kadın büyük ihtimalle Olga olacak
  • Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 9 Aralık 2012; 8:55:36 >
  • Beklediğime yakın görüntüler var. Morgan Freeman'ın karakter süper olacak gibi. Heyecanla beklediğime değecek gibi.
  • Aynen beklediğime yakın bir fragman oldu. Ayrıca benim için görüntüler ve karakterlerin kalitesiz olmayacakları garantilenmiş oldu. Güzel Fragman, güzel poster.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.