Şimdi Ara

Oblivion GOTY ve Skyblivion Türkçe Yama Çalışması (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
6
Favori
11.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet onu bende gördüm ama o konuda 1 yıldır güncellenmemiş hatta kesin bir çıkış tarihi yok diyor. Dürüstİnsan nickli arkadaşın mesajını görünce kendisinden bilgi almak istedim, çevirinin çıkacağından kesin olarak emin olmak istiyorum çünkü ona göre oyunu satın alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mundt

Evet onu bende gördüm ama o konuda 1 yıldır güncellenmemiş hatta kesin bir çıkış tarihi yok diyor. Dürüstİnsan nickli arkadaşın mesajını görünce kendisinden bilgi almak istedim, çevirinin çıkacağından kesin olarak emin olmak istiyorum çünkü ona göre oyunu satın alacağım.

Yönetici, yorumlardan birinde şu linki atmış.

https://www.facebook.com/elderscrollsturk/photos/a.274150509380976.63038.237273523068675/1161778913951460/?type=3&comment_id=1161784473950904&reply_comment_id=1162556660540352&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R0%22%7D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 3 Haziran 2017; 1:37:27 >

• Yani özet olarak kesin olarak çıkaracağız diyorlar, peki öyleyse. Bize de teşekkür etmek düşer kendilerine.
    Steam yaz indirimlerini bekleyeceğim, oblivion'a da indirim gelirse alacağım dursun bir köşede, yama da ne zaman çıkarsa oynarız artık.
    Saygılar.
  • mundt kullanıcısına yanıt
    Arkadaş cevabı vermiş. Çeviri işi bitti. Sadece bazı arayüz çevirileri, test aşamaları vs... devam ediyor. Bakarsın 1 hafta sonra şak diye çıkarırlar. O seviyedeler yani. Bundan sonra çıkmaması için bir sebep yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hazır; yama bekleniyor. Çıksa da oynasak.
  • Evet arkadaşlar yama çıkmıştır Yamayı yapanlara teşekkürler. Büyük bir emek var sonuçta

Linkte gerekli açıklamalar mevcuttur.
    http://www.elderscrollsturk.com/konu-oblivion-goty-turkce-yama.html?pid=160040#pid160040

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 7 Haziran 2017; 14:49:58 >
  • Vay be bir oyun daha, hem de Oblivion gibi bir oyun daha Türkçe oldu. Yapanlara teker teker teşekkür ediyorum.

• Teşekkürler yama için büyük oyun büyük iş.

Böyle sağlam oyunlar Türkçe olunca tadından yenmiyor yahu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 6 Haziran 2017; 15:27:33 >
  • Büyük özveriyle yürütülen bir çalışma. Maalesef TES takipçileri dışında fazla ilgi çekmeyecek ancak umarım bu durum çevirmenlerin şevkini kırmaz ve Morrowind'le devam ederler bu çeviri projelerine.

Neyse hemen oynayalım
  • Yamayı kurdum ama altyazılar Türkçe olmadı. Bir çözüm bilen var mıdır?
    Ek: Sorun çözüldü. Shivering Isles eklentisini kurunca altyazılar düzeldi.

Yamayı yapanların ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperest44 -- 6 Haziran 2017; 18:14:34 >
  • Oyunun GOTY versiyonu çevrildi şuan. Deluxe edition ile birlikte gelen dlcler ingilizce şuan için. Yakın zamanda onlarda çevrilecekmiş

• Skyrimi korsanda minimum 900-1000 saat, steam versiyonunda 250 saati devirmiş ve elder scrolls hayranı biri olarak oynamak istediğim bir oyundu.
    Yamaya emek veren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim, harika iş başardılar haklarını helal etsinler.
    Ama henüz oyunu edinmemiştim steam yaz indirimini bekliyordum, GOTY edition şuan 31 TL steam de, şimdi ikilemde kaldım alıp geçsem mi indirimi mi beklesem...
    gerçi indirim alacağı da kesin değil bilemedim...
    Ayrıca sormak istediğim bir şey daha vardı, biliyorsunuz fallout 3 "windows 7" "windows 10" işletim sistemlerine uyumlu olmadığı için sorunlar çıkıyordu. Oblivion, fallout 3'den daha eski bir oyun olduğuna göre acaba bu gibi optimizasyon uyumsuzluk sorunları var mı? windows 10 64bit kullanıyorum.

Ayrıca sormak istediğim diğer bir soru; Skyoblivion diye bir muhabbet varmış, skyrim grafikleriyle oynayabiliyor muşuz, sanırım bu bir mod. Nerden ve nasıl kuruyoruz? bununla ilgili nereden bilgi alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mundt -- 7 Haziran 2017; 0:46:57 >

• Yahu zaten oyun kıtlığı çekiyordum süper oldu bu haber yalnız oyun elimde yok maalesef, korsan da çekmek istemediğim için yaz indirimini bekleyeceğim mecbur. Keşke 15.5 tlye düştüğünde alsaydım.
  • Yaz indirimlerinde skyrimi alacaktım. Okadar öven olduki artık oynamak istiyorum. Bu haberi görünce oblivionuda alma kararı aldım. Yamayı yapan arkadaşların ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 7 Haziran 2017; 2:42:6 >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Grafiğe önem veriyorsan oblivion seni fazla tatmin etmeyecektir bu yüzden ilk önce oynanış videolarına bakmanı öneririm ama hikayesi skyrimden çok daha iyi'(imiş).
    İyiymiş diyorum çünkü ben de henüz oynamadım, alıp oynayacağım hikayeyi anlaya anlaya ve oyundan zevk alarak bu çeviri sayesinde ve oyunların hikaye akışı ve sürükleyiciliği benim için grafikten daha ön planda. aslında skyblivionu da merak etmiyor değilim fakat nereden indirip nasıl kuracağımı henüz çözebilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mundt -- 7 Haziran 2017; 5:5:39 >
  • Bende deluxe var ama yükleyeceğim. Bu oyuna her ne kadar ısınamasam da diğer oyunlardan daha ayrı bir yeri var bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Skyblivion bildiğim kadarıyla halen geliştirilme aşamasında. Yıllardır geliştiriliyor, yakın gelecekte de çıkacak gibi görünmüyor. Size önerim şimdilik oyunun ana hikayesini oynayın, Skyblivion çıktığı zaman tekrar yükler zevkine yan görevleri falan da oynarsınız.
  • Skyblivion daha çıkmadı. Arkadaşın dediği gibi yakın zamanda çıkmaz. Oyun 2006 yılında çıktığı için malum sıkıcı oynanışı var. Ama alışınca oynanıyor. Ayrıca oyunun gog versiyonuda çıktı 1 hafta önce. İsterseniz oradan da alabilirsiniz. Windows 10 veya başka versiyonlarda rahatça çalışır.
    Hikaye sağlam olsunda, gerisi benim için pek önemli değil. Eski oyunları oynayabiliyorum o konuda çok katı değilim yani.

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    habire oblivion kapılarını kapatıyoduk bir yerden sonra fenalık getiriyordu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.