Şimdi Ara

OBLIVION-Knight Slayer Armor (Mod)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdilik bu kadar yaptım, ileride belki geliştiririm. İndiren fanatiklere iyi eylenceler diliyorum şimdiden. Görüşlerinizi beklerim ayrıca, belki yeni fikirler doğar
    Knight Slayer Armory3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 22 Nisan 2007; 15:14:45 >

• Maşallah bu konuda çok yetenekli olduğun belli
  • gerçekten çok hoş gözüküyor dostum eline sağlık...
  • 10/10

helal olsun valla hocam
  • Arkadaşlar indiren varsa bir daha indirsin çünkü uykusuzluktan imla hataları yapmışım iconlar eksik filan olmuş. Tekrar aynı linkten indirin ve... Kusura bakmayın olur oyle vakalar. Şimdilik 100 kişiden azar aldım :). Ama olsun çok zamanını almaz adamın. Aslında tüm dökümanlar var ama küçük bir imla hatasından ötürü model kaplamayı görmüyor ve oyunda harbi görünmez oluyorsun:). Neyse hallettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 22 Nisan 2007; 15:07:30 >
  • Güzel görünüyor daha bulamadım ama bulacam ^^ Bu arada Kask'ta (Verdiğin Ss'te) ki işlemeler biraz daha belirgin olabilirmiş.
  • Anvil'in kuzey-batısında bir Ayleid Ruin olacaktı :) onun oralarda bi turla . Sahilde de Obi Van abimizin unutulmaz lafını yazan bir mezar taşı görürsen tamamdır. Buldun sayılır, biraz ıslanmayı da göze aldınmı çok değil ayak bileklerine kadar... Nirnroth aramaktan daha zor değil.
    __________________________________________________________________________________________________________

Ayrıca evet haklısın kasktaki dokunun çözünürlüğü biraz düşük ama oyunda hissetmezsin emin ol. Knight of the Nine oynayanlar bilir bu zırh sadece Auroranlara mahsustu, oyuncu alamıyordu o zırhı ben aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 23 Nisan 2007; 6:23:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God Of War Ragnarok REF
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son gelişme olarak, modu indirmek geçici bir süreliğine durduruldu sebebi de modun var olduğu sitenin yoğun ilgi karşısında server değişikliği ihtiyacı hissetmesi. 40 saat gibi bir süre sonra tekrar yayında.
  • Hmm neden giremediğim şimdi anlıyorum ^^ Tamda ihtiyacım varken. Crosshair'ler karıştı sadece Sneak moduna geçince çıkıyor kıl oldum :S
  • Müthiş bir armor... Heveslendirdin beni şimdi baştan kurup oynayasım geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Crosshair'ler karıştı sadece Sneak moduna geçince çıkıyor kıl oldum :S

Bunu anlamadım bak.
    Hitboy ben kurduğumdan beri silmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 23 Nisan 2007; 23:31:28 >
  • Ayrıca buradan indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 24 Nisan 2007; 18:50:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giskar

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Crosshair'ler karıştı sadece Sneak moduna geçince çıkıyor kıl oldum :S

Bunu anlamadım bak.
    Hitboy ben kurduğumdan beri silmedim...

2 Crosshair mod indirdim biri 3. şahıs kamerası için diğeride Dynamic'ti sanırım onlar karıştı ^^ Çok bi değişiklik yok ama sneak'ta iken görülüp görülmediğimi anlıyamıyorum.
  • Valla ben mod indirince hemen kurmuyorum, önce onu bir yere unzip edip orda bi bakıyorum. Zaten neyin nrereye ait olduğunu biliyorum, sen de anlarsın eğer modun içinde klasörlerden biri başka bir klasörle aynı ismi taşıyorsa zaten çakışıyor demek. Başka klasörden kastım diğer modların klasör isimleri. O sebepten sen sen ol, modlarda bulunan ev, şato gibi yerlere asıl oyunda var olan objeleri koyma. Bir hatalı mod alırsın çakışır ve ne şato kalır ne oyunun esas elemanları. Yüklerken zaten çakışma durumunda sana sorar değiştireyimmi diye o zaman o modu kurma iptal et.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Not: Benim Tigin's weapon and armor diye bir modumda var mesela oyle bir script hatası. Dark Legion Helmet yapmıştım ve "Legion Dragon" ekipmanlarını almanı engelliyordu. Yani bunu ben de çok geç farkettim. İndirildiği siteye yazdım ama herhangi bir şikayet gelmedi demek ki alanlar önce Legion Dragonu almış.

• Anladım teşekkürler.
  • yaw sen bu charı ne kdr zamanda yaptın helal olsun ben bnm charı daha arcane unuverstye kayıt yaptıramadım daha bide bnm asıl char formatta gitti ellerin dert görmesin kıskanmadım desem yalan olur

• Molag Bal idi sanırım, hani bir mace veriyor sana Shrine da gidip bir elemana kendini öldürt ki diyor. Yaw adamım oyle bir donanımlı olmuş ki, diğeri vurdukça onun hakkı daha hızlı azalmaya başladı. Soydum elemanı anadan doğma block filan da yapmıyorumgene nafile hayır save de yapmak istemedim nedense. Bir taş vardı orda yüksekçene üzerine çıkıp bir yandan kendimi aşşağı atıyorum tekrar çıkarken eleman yetişip enseye bir mace patlatıyor anca öldürttüm kendimi. Eğer yapmasam o halde karşımdaki eleman, elf zırhları içinde elinde mace olsa bile, ben kazanacaktım (görevi de kaybedecektim).
  • Valla iyi olmuş hocam.İndirmedim modu ama estetik olarak beğendim,temiz olmuş.Yalnız bişeye kafam takıldı :

Knight Slayer : Şövalye Katili nden daha baba bi isim bulamadın mı

Bu modu yapmak kaç gününü(saat/hafta/asır) aldı acaba ?

Bide Greaves ile Boots birarada mı (öyleyse sanırım bi ilk) ? Botları ayrı göremedimde resimde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 25 Nisan 2007; 1:30:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

Valla iyi olmuş hocam.İndirmedim modu ama estetik olarak beğendim,temiz olmuş.Yalnız bişeye kafam takıldı :

Knight Slayer : Şövalye Katili nden daha baba bi isim bulamadın mı

Bu modu yapmak kaç gününü(saat/hafta/asır) aldı acaba ?

Bide Greaves ile Boots birarada mı (öyleyse sanırım bi ilk) ? Botları ayrı göremedimde resimde ?

Hocam iyi sordun da bunun pek bi önemi yok. Hani içindeki adama bağlı. Ama eğer KOTN onadıysan bilirsin ki bu elemanlar şovalye değil. Yani şovalye avcısı demek istedim. Malesef kötü karakter olarak oyunu bitirmek zor. Tüm görevleri bitirmeyi kastediyorum. Ama olsaydı...
    İsmini salladım.
    Botlar ayrı değil (ilk değil, DB kıyafetine bak) Botların yapısı başka pantolonlara uymuyor. Kötü görüneceğine hiç olmasın.
    2 günde yaptım.
    -----------------------------------------------------------------
    Başka modlar da yapmıştım eskiden:
    Archers Desire
    WARRIORS ROBE CORRECTION
    Matun's chest
    Helmes
    TIGINS ARMORS AND WEAPONS
    Wallpapers
    Knight Slayer Armor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 26 Nisan 2007; 17:55:02 >

• Evet geçmiş olsun bana. This mod should require KOTN, if it doesn't its illegal and will be taken off the site. diye bir uyarı geldi, haksız da sayılmaz mecburen modu KOTN paketine uyarlayıp sürecez. Ne de olsa adamların resmi sitesinde linki olan bir siteye yükledik. Kısa bir zaman sonra yeniden KOTN paketine uyarlanmış olarak ( Knight of the Nine uzantısı olanlar oynayabilir ) yeniden vizyondayız.
    __________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 25 Nisan 2007; 19:28:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.