Şimdi Ara

Oblivion-wallpaper

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arada güncelleme yapacağım, şimdilik bu kadar. Bir de takvim yapma olayı olacak sanırım... Bakalım.
    wallpaper01 download ederseniz resim kalitesi çok daha iyi olur.
    Wallpaper save picture as (resmi farklı kaydet) demeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 16 Mayıs 2007; 5:29:27 >

• üstad gayet güzel olmuş çalışmaların, eline sağlık...
  • Eyvallah...
  • Çok güzel olmuş. Blizzard' a felan CV göndersene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

Çok güzel olmuş. Blizzard' a felan CV göndersene.

İyi fikir...
  • Screen almak isteyenlere bir kolaylık, konsola tfc yazın free camera moduna geçersiniz. Ardından da tm yazarsanız ekrandaki menüleri, iconları vs. gizlemiş olursunuz.

Oblivion-wallpaper

Oblivion-wallpaper

Oblivion-wallpaper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 16 Mayıs 2007; 4:52:04 >

• Hocam gene güzel işçilik çıkarmışsın ellerine sağlık.. KotN için yaptıkların müthiş olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten süper resimler, yazı fontlarını oyundakine biraz daha benzer yapsan daha da iyi olurdu bence ama senin seçimin tabi eline sağlık
    bu arada giskar tavsiyeler için sağol deniyecem eve gidince buraya da upload ederim resimleri
  • Ok, şey yakalamaya çalış daha esetik poz. Oblivion karakterim havasından uzak olsun, Manzara resmi havası da olmasın. "Hiç şunu farkettiniz mi" dercesine olsun . Bende yakaladığımı aktarırım bakalım bu forumda da farklı bir hava olsun.
    Photoshop kullan derim her formatı okur destekler "Obiçim" oyunlar taklalar attırır... Ivır zıvır programlarla bilgisayarını kirletme bence... Bir yöntem anlatmıştım bi kaç kez, Screen almak için kullanılması gereken. O yöntem sadece Anti-Aliasing açıksa işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giskar -- 26 Mayıs 2007; 16:42:37 >
  • yapma yaa o zaman kötü ya ben de resimlerde neden aa yok diyodum neyse çözünürlüğü artırcaz o zaman
  • ne zaman yaptıklarını görsem oblivionu açıp oynayasım geliyor hocam , ellerine sağlık
  • Bunları ingilizce yaz ve Bethesda'ya yolla bak ben sana nasıl teşekkür ediyorum o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giskar

Screen almak isteyenlere bir kolaylık, konsola tfc yazın free camera moduna geçersiniz. Ardından da tm yazarsanız ekrandaki menüleri, iconları vs. gizlemiş olursunuz.

Dostum bu ss'ler senin karaktere mi ait?Hatırladıgım kadarıyla senin karakter tam bir kızılderiliydi ve kelebek gib ucup,kirpiye ceviriyordun.
  • cok deli bişi olmuş goruntu felan thx
  • Hah işte ben atımı buldum...

Oblivion-wallpaper
  • giskar süper olmuş kamyon yaa ama ordaki yollara sığmaz o bi bisiklet ya da motor yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.