Şimdi Ara

oblivion yardm ltfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önclkle herkse ii oynlar ya beyler k-watch die bi olaya girdim daha eziğiz level 6 da şansa bala geldik bi yerlere ama tıkandım..ölümsüz bi adam var yanımda savlian matius die kaleye girdik bütün askerler öldü sdc 2miz kaldık flame atronach die ateşden hatunlar var onlarıda kesti dayı saolsunda you need to find Count! dio ilerlemio olduu yerde duruo bu Count kimdir nerde bulurum bi yardm edersnz svnrm

• quote:

Orjinalden alıntı: bes01

önclkle herkse ii oynlar ya beyler k-watch die bi olaya girdim daha eziğiz level 6 da şansa bala geldik bi yerlere ama tıkandım..ölümsüz bi adam var yanımda savlian matius die kaleye girdik bütün askerler öldü sdc 2miz kaldık flame atronach die ateşden hatunlar var onlarıda kesti dayı saolsunda you need to find Count! dio ilerlemio olduu yerde duruo bu Count kimdir nerde bulurum bi yardm edersnz svnrm

ordan direk ilerle işte sen ilerki odalara gitceksin kaledeki.. ama o levelde orları geçmesi zor oluyo hakketen.. bence önce bir guild de ilerle sonra ana görevlere bak..

not : oyunun genel konusu var orda sorsanız daha iyi olur
  • bunun gibi yardımlar içinwww.gamefaqs.com da oblivion diye aratırsan tonlarca rehberle karşılaşırsın (tabi ki ingilizce ama oyunu oynamandan ingilizcenin yeterli olduğunu varsayıyorum )
  • hocam eyw saol da oyundaki terimleri bilmiorm tam guildde ilerle derken?
  • ya bide izleybilceğim bi yol varmu younda ben rastgele oraya buraya gidorum kafama göre ama
  • evt orta seviyede ingilizcen yoksa pek bulaşma oyun a
    http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Oblivion
    oyunu bu sisteden çok güzel takip edersin online map ı bile var
    guild olarak ben sana bunu öneriyorum burda denen görevleri tekere teker yap ve arcene universty ye girmeye hak kazan
    http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Mages_Guild#Quests

biraz aşağı Quests kısmına gel ve Joining den başla görevlerin üstüne tıkladığında nerden ve kimden alacağın yeni çıkan sayfada yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Ekim 2007; 15:50:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bes01

ya bide izleybilceğim bi yol varmu younda ben rastgele oraya buraya gidorum kafama göre ama

meydan gibi bir yerde olman gerekir, kale girişi önünde. yanındaki adam orada kalıyor ve sana içeri gir diyor.
    dediği yer kale girişi olan tünel, oradan girip kale içine devam et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.