Şimdi Ara

OBP ETKİSİ İÇİN MİLLET İTTİFAKINA ÇAĞRI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi ordan madem 4 sene çalıştın beni yine geçersin sinavda kalkarsa kalksin obp sana zarari yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence obp etkisi kesinlikle kaldirilmamali devlet okulunda okuyup esek gibi calisip 90 ustu ortalama yapan adamin sucu ne 4 sene yatmissin simdi de agliyorsun evet devlet okulunda cok zor soruyorlar gozunun yasina bakmiyor hocalar 1 puan bile vermiyor yeri geldiginde ama calisinca cok yuksek ortalamalarla bitirebiliyorsun okulu.

• Arkadaşlar şimdi siz bunu diyosunuz ama burda köpek gibi sınavlara çalışanlar ne olucak 11 in ortasında tmye geçme kararı alıp ama obp için her çalışan da benim.Evet haklısınız temel lise konusunda ama benimde hakkım var??
  • wonderxxx W kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ben fizikten 90 alırken bilgisayar hocası 70 veriyodu performansa ama ben çalıştım ve hakkım aq
  • Siyaset yapma kardeş. Meselenin özünü verceğine neden şu kaybedecek bu kaybedecek deme ihtiyacı duyuyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVzeR16

Siyaset yapma kardeş. Meselenin özünü verceğine neden şu kaybedecek bu kaybedecek deme ihtiyacı duyuyosun?
    +1

Bencede yıkıcı değil yapıcı mesajlarla halletmemiz lazım bu meseleyi konu sahibinin konuyu düzenlemesini rica ediyorum.

• O kadar sığ kafalı insanlar yazmış ki hepsini okumaya tenezzül bile edemedim. Adam diyor ki hiçbir efor sarf etmeden şişirme notlar alıp hakketmediği yerlere gidiyorlar. Nereden biliyorsun sen efor sarfetmediğini düdük? Hayır 100k yapmış adamın ortalamasının 90 olmasına itiraz edersin anlarım. Eleştirmek hakkın. Ama 5k yapan adamın ortalamasının yüksek olmasına ağlayıp haketmiyor diyemezsin. O adam it gibi çalışmıştır, bal gibi de hakkıdır. Onun rakibi devlette de o ortalamayı tutturan adamlar, sen değilsin. Tek avantajı sen 5 ayda uzata uzata organik öğrenmeye çalışırken, o sınava yönelik çalışıp 4 yılı tekrar etmiştir. Bahane arayacağına neden yks'ye 12. Sınıf sınavlarına çalışmak zorunda olduğunu sorgula.

• O kadar sığ kafalı insanlar yazmış ki hepsini okumaya tenezzül bile edemedim. Adam diyor ki hiçbir efor sarf etmeden şişirme notlar alıp hakketmediği yerlere gidiyorlar. Nereden biliyorsun sen efor sarfetmediğini düdük? Hayır 100k yapmış adamın ortalamasının 90 olmasına itiraz edersin anlarım. Eleştirmek hakkın. Ama 5k yapan adamın ortalamasının yüksek olmasına ağlayıp haketmiyor diyemezsin. O adam it gibi çalışmıştır, bal gibi de hakkıdır. Onun rakibi devlette de o ortalamayı tutturan adamlar, sen değilsin. Tek avantajı sen 5 ayda uzata uzata organik öğrenmeye çalışırken, o sınava yönelik çalışıp 4 yılı tekrar etmiştir. Bahane arayacağına neden yks'ye değil 12. Sınıf sınavlarına çalışmak zorunda olduğunu sorgula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markidos -- 17 Haziran 2018; 19:1:0 >
  • baband kullanıcısına yanıt
    standart sapmaya göre değişir. mesela msü de en çok sıralama değiştiren fen sorularıydı. en az değerli olan da tr oldu. ösym yayımladı bu istatistikleri.
    yani papaz her zaman pilav yemiyor
  • Hocam ben de obp’ye karşıyım ama bu iş millet ittifakını destekleyelim demekle olmaz siyaset karıştırma işe bence yok o kaybedecek bu kazanacak demekle olmaz zaten 2 haftada hiçbir şey olmaz obp’de ama seçim sonrası zaten herkes bu duruma itiraz ederse 2019 için obp’de zaten değişiklik olur.

• Ben birak obp yi kirik obp magduru bir kardesiniz olarak ankara hukuk geliyorken kocaeli hukukda okumanin acisini tatmis biri olarak bu hareketinizi destekliyorum

• markidos kullanıcısına yanıt
    sanırım çevrende kimse yok bu durumda olan.
    her neyse abicim bak . o kadar insan tanıyorum ki sırf özel lisede okuyor diye 90+ obp si olup 200k-1m bandında olan.
    bi şey söylüyorum ki biliyorum neyin ne olduğunu. zaten ilk 5 k ya gircek adam alsın notunu banane.
    hayır yani bu meseleyi tartışma haline getirmek niye?
    zaten 5k yapan adam 95 obp yi de yapar.
    ama sen görmüyormusun?
    200k yapıp obp yle binlerce insanı geçen?
    bunlar hak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excaliburaw -- 18 Haziran 2018; 12:28:41 >
  • abicim burda aylarca obp için emek verildi ne değişti ?
    HİÇ BİR ŞEY.
    şimdi seni yöneten adamın gitmesi gerektiğini, gideceğini söyleyince ben siyaset mi yapmış oluyorum?
    aptal mısın kardeşim?
    Ben diyorum ki ona değil de buna derdimizi anlatalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excaliburaw -- 18 Haziran 2018; 12:29:7 >
  • Excaliburaw kullanıcısına yanıt
    Yukarda öyle dememişsin fırıldak olma hemen. Akp gidecek zaten demenin bi anlamı yok. Direkt olarak diğer adaylara derdimizi anlatalım diyebilirdin . Ayrıca evet siyaset yapmış oluyosun

• Eskiden bizim zamanımızda okula göre puan alınıyordu şimdi sadece diploma notuna göre mi alınıyor puanlar? Mesela okul birincisi fen lisesinde de düz lisedede aynı puanı alırdı ama 2.ler arasında büyük fark olurdu. Örnegin en yüksek okul puanı 50 diyelim iki lisenin 1.si aynı puanı alırdı ama 2.lerde fen lisesine giden 49.5 alırken düz lisenin 2.si 47 filan alırdı. Böylece adaletsizlik bir nebze engellenirsi fen lisesindeki adama sorulan sorular ve aldıgı eğitimle düz lisedeki adam arasında dağlar kadar fark var

• bizi bu saatten sonran kimse kurtaramaz.

Ama ileriye dönük olarak temel liselerin katsayısı 0.8,0.9 olabilir mesela
  • Sevgili kardeşim 24 haziranda seçim olacak 24 haziranda cumhurbaşkanı Rte olmasa bile ki diğer türlü kesin 2.tura kalacak daha sonra da resmi süre var senin sınavların çoktan açıklanmış olur belki de yani ses falan duyuramazsın.Tabii ben konuyu bu şekilde açmanın amacının obp olduğunu düşünmüyorum siyasetini git başka yerde yap.
  • Amacının ne olduğu belli zaten arkadaşın.Bu arada akp gidecek gibi kesin bir yargıya düşmeyin biraz gerçekçi olmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.