Şimdi Ara

OBP ETKİSİ İÇİN MİLLET İTTİFAKINA ÇAĞRI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BENCE AKP GİBİ LAF ANLAMAZ, DİNLEMEZ ,ÇIKARI UĞRUNA HER ŞEYİ YAPACAK ADAMLARIN OLDUĞU Bİ YERE
    DERDİMİZİ ANLATMAKTAN VAZGEÇELİM.
    EN MANTIKLISI MİLLET İTTİFAKINI DESTEKLEYİP MUHARREM İNCEYE YA DA MERAL AKŞENERE TOPLU ÇAĞRIDA BULUNMAK.
    BAKIN BUNU YAPABİLİRİZ GERÇEKTEN.
    MUHARREM İNCE SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR.
    YOUTUBE KANALI BİLE VAR ADAMIN.

HERKES BİRLİK OLURSA SESİMİZİ DUYURABİLİRİZ.

• Meclise bile taşınsa bu karar oy çoğunluğu ile şu şartlarda onaylanmaz diye düşünüyorum. Üzerinden bir kaç sene geçer yeni yönetim seçimi kazanırsa ancak öyle olur. Hemen bu seçimde yönetimin değişeceğini sanmıyorum. Mevcut yönetiminde bu konuda pek bir çalışması yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu denedik denedim hocam 1 gunde bine yakin twit attim o zaman olmadi ise artik olmaz.Bu adamlar her onergeyi reddediyorlar akp oylari ile muharrem ince yardim etse bile olmaz yani.Hem 2 hafta kaldi otur calis artik gec.

https://forum.donanimhaber.com/obpetkisiazaltilsin-tagina-gelen-destekler-onur-soguk-inci-caps-salim-unsal-behzat-hoca--130877908-1

• hayır , temel liselerde dönen haksızlık göz ardı edilemeyecek kadar fazla. bence bunu değiştirebilirler.
    Çünkü bu duruma mevcut hükümetin dengesizlikleri yüzünden geldik.
    ben iyi bir anadolu lisesi mezunuyum. girdiğim sınavlar ciddi derecede zordu.
    performans notları desen zaten hocalardan puan alabilmek için çok çalışman gerekiyordu.
    özel liseye giden biri hiç efor sarfetmeden haketmediği puanları aldı.
    Bu hakısızlığı göz ardı ederler mi etmezler mi bilmiyorum onlar için ne kadar önemli.
    Ama sınava girecek yaklaşık 3 milyon kişiden bahsediyoruz.
    şansımızı denemeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excaliburaw -- 17 Haziran 2018; 11:33:45 >
  • 70 diploma notu ile 100 diploma notu arasında ki fark tyt deki 5 din sorusu

• hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    70 obp ile 100 obp arasindaki fark 18 puan. Bu da 14 tyt sorusu demek yaklasik sadece ayt dersek 6 ayt sorusu fark var

tytdeki tüm testlerin ağırlıkları aynı, yani bir din sorusu= bir mat sorusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sen çok yanlış gelmissin. Yoksa obp 99 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: İki Direk Arası

70 obp ile 100 obp arasindaki fark 18 puan. Bu da 14 tyt sorusu demek yaklasik sadece ayt dersek 6 ayt sorusu fark var
    obpde 6 puan 1 tane tyt sorusu eder
    yanlış biliyosun
  • Bence Obp etkisi durmalı. Lisede (zor bir devlet Fen Lisesi) yazılı haftaları çektiğimiz acıyı bir biz bir de Allah bilir. Lisede yan gelip yatan adamla benim notum bir olamamalı. Ya temel liseler kapanacak falan ya da temel liselere sıkı denetim gelecek. Şey de olabilir temel liseleri eksi puandan başlatma. Mesela eskiden Fen liselerine ek puan veriliyordu zor olduğu için. Şimdi de devlet liselerine verilebilir.

Bu durum akp iktidarının eğitim konusunu ne derece önemsediğini gösteriyor. Mahvettiler zaten bitik olan eğitim sistemini. Bi konu vardı geçen millet OKb falan olmuş stresten. İstediğimizi yapalım adamların zerre umrunda değil. Biri çıkar TV de ben bu sistemi istemiyorum falan derse o zaman işler değişir anca. Kimse o birisi artık...

• "EVET SEÇİMİ AKP KAYBEDECEK.

BENCE"den sonrasını okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 1 temmuzda sınavdan çıktıktan sonra 31 temmuza kadar atılabilecek her yere mesaj atalım. Şuan da herkes ders çalıyor kimse ilgilenmez bu konuyla

• sakkaroz44 S kullanıcısına yanıt
    Birader tytnin aytye etkisi yüzde 40.Tytde her soru normalde 400/120 puan bunun yüzde 40ini aldiginda 1 sorunun genel puana etkisini bulursun bak bakalim kac yapıyor

• Obp durmalıdan sonrasini okumadim yazık seni Okutan hocaya

• :] canın sağolsun kardeşim
  • İki Direk Arası İ kullanıcısına yanıt
    İşine öyle geliyor çünkü aslan, okuduğuna adım gibi eminim :) Obp kaldırmak yerine alternatif çözüm yolları bulmaya çalışmayarak kendinizi rezil ediyorsunuz. Sen yat yat sonra yumurta kapıya dayanınca çalış sonra Obp kalksın de. BENDE DEVLET LİSESİNDE OKUDUM aklın alıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFourBarMechanism

İşine öyle geliyor çünkü aslan, okuduğuna adım gibi eminim :) Obp kaldırmak yerine alternatif çözüm yolları bulmaya çalışmayarak kendinizi rezil ediyorsunuz. Sen yat yat sonra yumurta kapıya dayanınca çalış sonra Obp kalksın de. BENDE DEVLET LİSESİNDE OKUDUM aklın alıyor mu?
    Aynı netleri yaptığın adam temel lisenin obp şişirmesiyle seni geçince çok adaletli olucak güzel kafa
  • Excaliburaw kullanıcısına yanıt
    kwsinlikle katiliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneMan

Aynı netleri yaptığın adam temel lisenin obp şişirmesiyle seni geçince çok adaletli olucak güzel kafa

Alıntıları Göster
    eşek gibi para döküyoruz bence devlet liseleri temel liseye çevirilmeli bok var gibi zorluyolar adamları devlette, hocanının cebinden çıkıyor sanki performans notları üniversite sınavına yönelik eğitim verilen yer temel liselerdir devlet liseleri at yetiştirmekle uğraşıyor ama haklısınız büyük haksızlık
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Konuya ilk yazdığımı oku istersen bi. Sanki temel lise sevdalısıymışım gibi. Bence olmaması gerek bişi. Dersanelerin kapatılması bu sonucu doğurdu. Ama Obp tamamen kalksın demek benim yazılı için emeklerimin döktüğüm terin heba olması demek. Parayla not satın alınmasına tamamen karşıyım. Bu ikisinin arasında bir çözüm yolu bulunması taraftarıyım sadece.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.