Şimdi Ara

OBP kaldırılsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Obp nin zulüm olduğunu düşünen bir tek ben değilimdir herhalde çünkü çok haksızlık var ben sınavda fullesem bile kalkıp beni 30 lara falan atıyor[Ki bu sıralama 1000 lerde falan 2000-3000 lere atıyor :( ]. Sizce ileride kaldırlar mı obp yi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ez Dınıme Meriyo -- 12 Şubat 2020; 16:6:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şişirme puanın denetlenme ihtimali 0. Hoca isterse yanlış cevabı siler doğrusunu yazar. Türkiye'deki tüm öğrencilerin yazılı kağıtlarını kriminal incelemeye mi yollayacaksınız?

''4 sene obp kasmak yerine sınava çalışırdım'' diyenler de garip. Sanki lisede signals&systems çalışıyorsunuz da yks konularına zaman kalmıyor
    Bizim ülkenin sorunu tam olarak bu işte. Benim başıma geldiyse benden sonrakinin de başına gelmeli. Adam hiç oturup olayın mantıklı olup olmadığını tartışmıyor bile. Ben 3 sene askerlik yaptıysam benden sonraki de yapsın diyen zihniyet de aynı.

Üni çağını çoktan geçmiş bu bölümle alakası olmayan anasayfada görüp giren birisiyim bu arada.
  • bence kaldırılmaz etkisi azaltılır etkisi azaltılırsa sınavdaki soru sayısını arttırırlar

• Milli eğitim bakanına söyledim. Şuan kaldırıyor.
  • Hocam biraz mantıklı düşünün obp olmazsa neye göre sıralayacak adamlar o kadar öğrenciyi
    Her sınavda yüzlerce insan aynı neti yapıyor obp olmazsa onları neye göre sıralayacaksın alfabetik sıraya göre falan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MechaZix M kullanıcısına yanıt
    Teog da napiyorlardi ya bundada aynı sistem olsun ham puana göre siralansin

• Ez Dınıme Meriyo E kullanıcısına yanıt
    Teogda da son 3 yılın ortalamaları etkiliyordu. Bundan haberiniz yok

• Obp sı iyi olanların zoruna gidiyor galiba ama şu da bir gerçek ki ben lisede çalışmamışsam aklım sonradan başıma gelip bütün bir sene harıl harıl çalışıp da kötü geçen bir lise den dolayı beni geriye atamaz bu hakkın yenmesidir ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerekli işlemleri başlatıyorum. İlginiz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ama aklı başında olan insan eskiden beri çalışıyorsa onun hakkını yemek olmaz mı bu? Bakın obp sorunu var katılıyorum ama sadece etkisi azaltılsın yeter. Ayrıca obp arttırmanın bir yolu var. Benimki 89-->95 oldu hiçbir şey yapmadığın halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 12 Şubat 2020; 19:4:24 >
  • Bence OBP nin kaldırılması saçma bir şey 9.siniftan beri çalışan ile son sene çalışanin farkı olması lazim

• Ben de ondan bahsediyorum hocam

• 👍

• OBP kaldırılırsa üniversite öğrencileri sınava girmesin diye ağlarsınız. OBP kalktığı an eminim ki birinci sınıf öğrencilerinin yarısından fazlası bir daha sınava girer.
  • Obp arttırmak mı , Nasıl ?

• Çalışan , hakeden kazansın sonuna kadar :)

Açık liseye geçmek

• "Mezunum"

Keşke zamanında geçseydiniz hocam. Benim geçtiğim sene birçok kişi geçmişti. Herkesin artti. Sizin obp kaç?

• 4 sene çalışan adamı son sene çalışıp da ham puan da geçebiliyorsam bırakın da yerleştirmede de geçeyim.bu nasıl mantık 4 sene çalışan adam hakkını alır zaten merak etmeyin

• 84.5 , Hayır zoruma giden o kadar çalışacam çabalayacam ilk 1000 e giricem beni tutup 2500-3000 e atıcak bu arada dağ gibi fark eden üniversiteler var Hem daha iyi hem daha kaliteli
    Gerçekten istediğim yer obp yüzünden gelmezse oturur ağlarım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.