< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ez Dınıme Meriyo -- 12 Şubat 2020; 16:6:29 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ez Dınıme Meriyo -- 12 Şubat 2020; 16:6:29 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Şişirme puanın denetlenme ihtimali 0. Hoca isterse yanlış cevabı siler doğrusunu yazar. Türkiye'deki tüm öğrencilerin yazılı kağıtlarını kriminal incelemeye mi yollayacaksınız?
''4 sene obp kasmak yerine sınava çalışırdım'' diyenler de garip. Sanki lisede signals&systems çalışıyorsunuz da yks konularına zaman kalmıyor |
Milli eğitim bakanına söyledim. Şuan kaldırıyor.
|
Teogda da son 3 yılın ortalamaları etkiliyordu. Bundan haberiniz yok
|
Bizim ülkenin sorunu tam olarak bu işte. Benim başıma geldiyse benden sonrakinin de başına gelmeli. Adam hiç oturup olayın mantıklı olup olmadığını tartışmıyor bile. Ben 3 sene askerlik yaptıysam benden sonraki de yapsın diyen zihniyet de aynı.
Üni çağını çoktan geçmiş bu bölümle alakası olmayan anasayfada görüp giren birisiyim bu arada. |
4 sene çalışan adamı son sene çalışıp da ham puan da geçebiliyorsam bırakın da yerleştirmede de geçeyim.bu nasıl mantık 4 sene çalışan adam hakkını alır zaten merak etmeyin
|
Yatmayıp çalıştıysan Beni herturlu geçersin o zaman ham puanda ?? Bu Obp ye muhtaçlık ne yiğidim ???
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 12 Şubat 2020; 19:4:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|