Şimdi Ara

OBP kaldırılsın (CHANGE.ORG KAMPANYASI BAŞLATILDI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
7
Favori
5.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

Hükümetin özel okullara geçtiği en büyük kıyak obp olayı akıl ve mantık açısından hiçbir oluru yok

Birçok devlet okulunda kızlar da hocaya yavşayıp yüzüne 2 gülüp 100 sözlüyü alıyor kız da değiliz ki kaşar olalım

Adam içimdekileri dile getirmiş ya la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 11 Ağustos 2015; 19:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene zengiler temel liseye geçip ortalamayı uçuracak bizde düşük obplerle sınava gireceğiz

• Obp'em düşük ama belli kekoların sınava girmesinin engellenmesi karşılığı OBP kaldırılabilir.
  • Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bu AKP'lilerin Change.org'u azıcık Ufacık bile takacaklarını sanmıyorum. Ayrıca şu sistemde OBP'nin kalkmasının olanağı yok. OBP öğrencileri okula bağlayan tek şey şuan için. Eğer kalkarsa lise diye bir şey kalmaz sadece dershaneye dayalı bir eğitim sistemi olur. Önce sistemin düzelmesi lazım kalkması için bu da uzun zaman alır. Evet çok adaletsiz ama geniş vadede OBP'nin kalkması daha kötü sonuçlara gebe olur. Bunu elinde kahvesi yıllar önce sınava girip çıkmış biri ya da bir özel okul mezunu olarak değil, 78 ortalama yüzünden 2k'dan 3k'ya düşmüş , benim sınavda rakip olarak bile görmediğim ama beni OBP'de sollamış kişileri görmüş biri olarak söylüyorum. Biliyorum eksileyeceksiniz ama ben sadece gerçekleri söylüyorum. Bu yüzden zamanınızı motivasyonunuzu harcamayın böyle şeylerle, oturun dersinizi çalışın sizi böyle şeyler yapmaya iten kırgınlığınız ders çalışmaya itsin. Belki bu sayede özel okul mezunu notu bol kendi boş gençlerden birini daha geçip onun geleceği yere siz gelip bu adaletsizliğin düzelmesinde bir payınız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakuda -- 28 Eylül 2015; 18:55:31 >

• Twitter dan #OBPKALDIRILSIN hashtaghi atsın herkes

• Kötü okullardaki adamlar sizleri OBP ile geçiyorsa vay halinize diyim. Rakip olarak bile görmemeniz lazım.

• İmzaladım gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKULDA DERECELERE YERLEŞTİRME ANLAMINDA İYİ KONTEJAN SAĞLANSIN AMA OBP KALDIRILSIN BU 2 MİLYONUN GİRDİĞİ SINAV HERKESİN HAKKINI ALMASI İÇİN OBP KALKMALI
  • +++

• Bir şeyin değişeceği yok ama imzaladım.

• bencede kaldırılsın ben sağlık meslekte okuyorum özel birde fizik kimya biyoloji gördük onada görmek denirse tabi :D size yemin ederim geçen sene kılımı kıpırdatmadım ya çantam bile yoktu defterim vardı birtane bütün dersleri ona yazardım bundan memnunmuyum ? tabiki hayır hem benim aptallığım özel okula gidip adam akıllı çalışmadım hemde insanın içine sinmiyor hemde haketmediği notlar lise 2 'den bu yana full takdirle geçtim kılımı kıpırdatmadan destek
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: neworldgames

Bos islerle ugrasiyorsunuz burda harcadiginiz vakitte 2 soru cozerek obp nin onune gecebilirdiniz

Size bir tavsiye siralamaniz ne kadar yuksek olursa obp o kadar etkisizlesiyor

Ve bir tavsiye daha olumsuz olmayin cunku ya gunese yurursunuz ya karanliga kufredersiniz baska secenek yoktur
    Suz karanliga kufrefiyorsunuz cozum üretmiyorsunuz 60 obp ile odtuyu kazananlar var baktiginiz zaman imkansiz demi

Askinda o imkansizligi siz gozunuzde buyutuyorsunuz

Bir sey daha : O kizdiginiz hükümet te sizin bu yollardan geçti özellikle o herkesin düşmanı Erdoğan kolay yoldan direk cumhurbaşkanı olmadı oda bu cumhuriyete bağlı kalarak oda bu sistemlerden geçerek bu noktalara geldi (Asil demek istediğim )

Ha siz bu kisileri sevmiyor olabilirsiniz ama bu kisilerin koymus olduğu sistemi degistirmek için sizin bu sistemlerden geçerek o noktalara gelmeniz lazım

Burada imzalar toplayarak bir sey yapmış olduğunuzu zannetmeyin (Burda ya size posta koymus olabilirim yada bos islerle ugrasarak vakit harcadiginizi daha cok calisarak iyi isler basarabileceginize inanmaniz gerektigini soylemek istemis olabilirim karar sizin)

Biz diyoruz ankara sen diyorsun totom kara. Şu konuyu bir doğru düzgün oku mesele odtü falan değil. Bütün okullarda sınavlar ösym & meb kontrolünde yapılıp sözlüler belirli bir standarta göre verilseydi kimse obp kaldırılsın demezdi. Sorun odtü üniversite sınavı falan değil sorun haksızlık yapılması.

• İmzalayın arkadaşlar

• quote:

Bos islerle ugrasiyorsunuz burda harcadiginiz vakitte 2 soru cozerek obp nin onune gecebilirdiniz

Ve bir tavsiye daha olumsuz olmayin cunku ya gunese yurursunuz ya karanliga kufredersiniz baska secenek yoktur
    Suz karanliga kufrefiyorsunuz cozum üretmiyorsunuz 60 obp ile odtuyu kazananlar var baktiginiz zaman imkansiz demi

Bir sey daha : O kizdiginiz hükümet te sizin bu yollardan geçti özellikle o herkesin düşmanı Erdoğan kolay yoldan direk cumhurbaşkanı olmadı oda bu cumhuriyete bağlı kalarak oda bu sistemlerden geçerek bu noktalara geldi (Asil demek istediğim )

Ha siz bu kisileri sevmiyor olabilirsiniz ama bu kisilerin koymus olduğu sistemi degistirmek için sizin bu sistemlerden geçerek o noktalara gelmeniz lazım

Burada imzalar toplayarak bir sey yapmış olduğunuzu zannetmeyin (Burda ya size posta koymus olabilirim yada bos islerle ugrasarak vakit harcadiginizi daha cok calisarak iyi isler basarabileceginize inanmaniz gerektigini soylemek istemis olabilirim karar sizin)

Bu nasıl bir cahilliktir

• quote:

• Kaldırılmasın ama okuldaki ygs sıralamasına göre değerlendirilsin. Okulda kim birinciyse en yüksek Obp ona gelsin, diplomaya göre değil.

• İmzalamaya devam...

• Ben buna şeyimle gülüyorum yav he he
  • Obp nin kaldırılması saçma olur çünkü o zaman öğrenciler dersleri ve öğretmenleri önemsemezler.bence doğru olan
    AOBP nin geri getirilmesi çünkü aobp de mezun olduğun okulun başarısı da etki ediyodu.
    Ama bu obp çok iyi liselerdeki öğrencilere dezavantaj oluyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.