Şimdi Ara

Obp puan kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben mezuna kalmaya karar vermiş bir kardeşinizim, babam başta razı değildi ama sonradan razı oldu.Bugün geldi oğlum yine de birkaç yer yazalım gelmesi çok zor yerler ama bir ihtimal olabilir, şansımızı değerlendirelim dedi.Ben de babamın olumlu tavrına sevindim tamam baba yaz sen dedim.Şimdi baktım da, benim sıralamam 27k, babam 24k dan alan yer yazmış :( yine zor ama orayı kazanırsam obp m kesilicek mi, kayıt yaptırmasam bile?

• Hangi bolumu yazmis hocam? Genelde dusen bi yer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara üniversitesi bilgisayar mühendisliği hocam.hatta şimdi baktım da 26k yazıyor bir yerde.Babamın yaptığı işe akıl sır erdiremiyorum of yarabbim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Any1CanBKilled

ankara üniversitesi bilgisayar mühendisliği hocam.hatta şimdi baktım da 26k yazıyor bir yerde.Babamın yaptığı işe akıl sır erdiremiyorum of yarabbim

Ankara daha dusuk hocam. 30 binlerde olmasi lazim. eger istemiyorsan yazma orayi muhtemelen gelir.

Senin hedefin neresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9elirse kayıt yaptırmasanda düşer puanın.içine sinmeyen yeri kesinlikle yazma derim(pişman biri olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stellarium06 -- 13 Temmuz 2014; 21:30:41 >
  • Ankara bilgisayar daha düşük yazarsan gelir ora.
  • İçinize sinmeyen yeri kesin yazmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzelticem arkadaşlar teşekkür ederim fikirleriniz için, bir de hacettepe bilgisayar yazmış sizce onu da düzelteyim mi?
  • Any1CanBKilled kullanıcısına yanıt
    aa tercihini baban mi yapiyo , buna izin verme gelebilecek yerleri cikar listeden... puanin kesilirse uzulursun ... Cok etkiliyorr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.