Şimdi Ara

OBP PUANI ETKİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 79.2 OBP sizce tıp veya diş hekimliği gelirmi ? geçen seneye baktım tıpa gidenlerin en düşük obp si 90

• Siralama iyi olmasi lazim. Tıp icin cok yuksek yerler gelmez bence ama başka tıplar olur. Dis hekimliği icinde dediğim gecerli ama tabi her sey senin yaptigin sıralamaya bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 65 obp ile ve 90 obp ile bitirmiş arasında 4 matematik sorusu duruyor. Geçenlerde araştırıyordum bu obp olaylarını ve bunu öğrenince OBP nin KAZANACAK adama etkisinin olmadığını öğrendim. 4 mat sorusu fazla yaparsan ( ygs de 4 mat sorusu ve lys de 4 mat sorusu ) önüne geçiyorsun. Toplam 8 mat sorusu yaparsan o obp farkını kapatıyorsun ki snein obp 80 gelicek neredeyse yani 2 ygs 2 lys mat sorusu yapsan geçebiliyorsun. Kafana takma.
    edit. her şey 2 soruya bakıyor hocam sende kazanırsın inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi Matematik -- 12 Haziran 2016; 11:55:28 >
  • İlk 10 binde olursan 1-2 bin geri atar 10-20 bin arası 500-1000 kişi atar

• Üzgünüm ama gerçekler öyle değil. 90 ile 65 arasında 25 puan fark var. 0.6 ile carpilinca 15 puan ediyor. Mf3 puan türünde 1 matematik sorusu 1.245 puan veriyor. Yani 15 puan açığı kapatmak için fazladan 12 lys matematik neti lazım. Obpleri haksız yere şişirip aynı sınavda aynı netleri yapan öğrencilerin arasına binler sokanlara yazıklar olsun.

• Hedef ilk 3000 diyosan sikinti..

Ama 80 obp cok dusuk degil, sanmiyorum 3k dan 6k ya atacagini, kafaya takma bunu, kirik obpyle tip kazanan cok..

• Hocam obpniz o sırada en fazla 3bin geri atar sizi diş için söylüyorum mesela 17binlik bir yer istiyorsanız sizin 14binlik sıralama yapmanız lazım. Ayrıca üst sıralara çıktıkça atma oranı azalır mesela 3bininci olsanız tutup sizi 3bin geri atmaz bin kişi atar belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hallelujah.15 H kullanıcısına yanıt
    benim hatam hocam pardon, MF4 e göre yapmışım. Şimdi kontrol ettim MF4 te geçerli dediklerim
  • Arkadaş troll

• sağol hocam moral verdin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.