Şimdi Ara

obp yumruğu yiyeceğiz(HERKES) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocma bnim obp 51 cok etkiler mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben de cok takardım bu obpyi. (benimki 72, ben bir "old"um)simdi takmıyorum bunun icin üzülmek, adalet nerede a**** diye söylenmek yerine ders calısmalısınız. evet haklıyız ama kimsenin umurunda degiliz.bunlara takılmak vakit kaybından ve enerjinizi düsürmekten baska bir ise yaramıyor.matematik bölümünde edindigim bilgileri seneye kullanmak istiyorum yarım kalan bir hayalim var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • führerbunkerkot1 kullanıcısına yanıt
    Uzaktan eğitim değil hocam bundan öncede vardı adam temele gidiyor basıyorlar 100 ü sonra adam 98 obp ile filan 400 K yapıyor .d

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ztn biz 12 yeni bitiren 21 tayfanın 11 sınavları yüz yüze yapıldı 1. Dönem ztn pandemi yoktu. E 2. Dönem de sınav ztn olmadı. Direkt 11 1. Dönem alındı
    Ztn 12de de çoğu lise sınavları kolay sormaya çalışıyor(en azından benim gördüklerim ve duyduklarım)
    Uzaktan eğitim sürecinde sınav sadece 12de oldu bizim için. O yüzden ben çok çok farklı olacağını zannetmiyorum.

• patheticmuggle kullanıcısına yanıt

Aynen kaldırılsın da tüm ünidekiler sınava girsin ondan sonra da ağlayın

• Bir bizim özel şişirmedi galiba kol gibi Fransızca ve matematik sınavları sağ olsun 89 obp

• hocam troll değilse etkiler baya yani 80 obp de bile 5-10k atıyor (100 bin içinde) 51 can acıtır kısacası

• führerbunkerkot1 kullanıcısına yanıt

tyt 50 ayt 20 bekliorum ayt20 isaretmledim

• hocam yapmayın ya, ben son sene yükselttim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.