Şimdi Ara

obp yumruğu yiyeceğiz(HERKES)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer pandemi olmasaydı 11 ve 12 de kimisi obp yükseltecek kimisi yükseltemeyecekti ama uzaktan eğitimde herkese yüksek notlar verilince aslında baz almamız gereken obp 4 senenin değil 9 ve 10. sınıfın obp si.çünkü 11 12 de okula gitmeyen insanada 100 verildi(tabi ki herkes değil ama büyük çoğunluğa)

yani kısaca 9-10 obp düşükse geçmiş olsun...

• Ben böyle bir obp ortalaması görmedim 93+ olmayan ben varım sanırım bir tek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Denemeciyim D kullanıcısına yanıt

hocam şöyle özetleyeyim pandemi olmasa 11 ve 12 de 10 kişiden 5i felan yükseltecekti ama pandemi uzaktan eğitim felan derken 10 kişiden 7-8i otomatik yükseltmiş oldu

• Düşük ilk 20k için kaç

• hocam kendi adıma 11 ve 12 hakkımız olanı alsak daha karlı olurdu hedef derece olsaydı cevabım farklı olurdu tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi führerbunkerkot1 -- 11 Temmuz 2021; 0:51:42 >
  • 92- düşük diye düşünüyorum

• yorumları merak ettiğim için... up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet hocam mantık doğru ama benim 9 10 düşük o yüzden pandemi olmasa yani bedava 100ler havada uçmasa 11 12 de yükseltip önümdeki tek rakibin özeller olmasını yeğlerdim ama şimdi okula bile gitmeyen kişiler obp 95+ yapmış yani benim şuan artırmam aslında hiçbişeyi değiştirmiyor zaten herkesin ki arttı onu demek istedim

• yoruma açığım...

• sabah güncellemesi...

• 12ler yine arttırmış obpyi. Olan mezunlara olacak. 89 obpyle dip noktayı boylarım artık :d

• patheticmuggle kullanıcısına yanıt

hocam 89 üzmesin sizi binlerce insan 85- biride benim işte.9-10 iyi olanlar kurtarıyor.85+ olmasına aldanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi führerbunkerkot1 -- 11 Temmuz 2021; 11:13:26 >
  • obp kaldırılmalı hayatımda bu kadar saçma az şey gördüm

• hocam eleştirecek binlerce şeyden biride bu ama elimizden bir şey gelmiyor.bakalım...

• führerbunkerkot1 kullanıcısına yanıt
    Maalesef o kadar çok not şişiren okul var ki insan üzülmeden duramiyor :( Keşke obpnin sıralama etkisi kaldırılsa

• Eada ilk 1000-1500 yapacağım büyük ihtimalle ama obp 84. Bu obpsi 95 üstü olup da kötü sıralama yapanlar nasıl beceriyor acacaba obpsi 95 üstü ise bütün konulara fazlasıyla hakim olması gerekmiyor mu :)))))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

bunun cevabı uzaktan eğitim hocam :D 9-10 iyi olan 11 12 kötü olsa da(ki kötü olma ihtimali çok düşük herkese yüksek verdiler) 90+ yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi führerbunkerkot1 -- 11 Temmuz 2021; 11:50:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.