eğer pandemi olmasaydı 11 ve 12 de kimisi obp yükseltecek kimisi yükseltemeyecekti ama uzaktan eğitimde herkese yüksek notlar verilince aslında baz almamız gereken obp 4 senenin değil 9 ve 10. sınıfın obp si.çünkü 11 12 de okula gitmeyen insanada 100 verildi(tabi ki herkes değil ama büyük çoğunluğa) yani kısaca 9-10 obp düşükse geçmiş olsun... |
obp yumruğu yiyeceğiz(HERKES)

-
-
Ben böyle bir obp ortalaması görmedim 93+ olmayan ben varım sanırım bir tek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam şöyle özetleyeyim pandemi olmasa 11 ve 12 de 10 kişiden 5i felan yükseltecekti ama pandemi uzaktan eğitim felan derken 10 kişiden 7-8i otomatik yükseltmiş oldu
-
Düşük ilk 20k için kaç
hocam kendi adıma 11 ve 12 hakkımız olanı alsak daha karlı olurdu hedef derece olsaydı cevabım farklı olurdu tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi führerbunkerkot1 -- 11 Temmuz 2021; 0:51:42 > -
92- düşük diye düşünüyorum
yorumları merak ettiğim için... up
-
evet hocam mantık doğru ama benim 9 10 düşük o yüzden pandemi olmasa yani bedava 100ler havada uçmasa 11 12 de yükseltip önümdeki tek rakibin özeller olmasını yeğlerdim ama şimdi okula bile gitmeyen kişiler obp 95+ yapmış yani benim şuan artırmam aslında hiçbişeyi değiştirmiyor zaten herkesin ki arttı onu demek istedim
-
yoruma açığım...
-
sabah güncellemesi...
-
12ler yine arttırmış obpyi. Olan mezunlara olacak. 89 obpyle dip noktayı boylarım artık :d
hocam 89 üzmesin sizi binlerce insan 85- biride benim işte.9-10 iyi olanlar kurtarıyor.85+ olmasına aldanmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi führerbunkerkot1 -- 11 Temmuz 2021; 11:13:26 > -
obp kaldırılmalı hayatımda bu kadar saçma az şey gördüm
-
hocam eleştirecek binlerce şeyden biride bu ama elimizden bir şey gelmiyor.bakalım...
-
Maalesef o kadar çok not şişiren okul var ki insan üzülmeden duramiyor :( Keşke obpnin sıralama etkisi kaldırılsa
Eada ilk 1000-1500 yapacağım büyük ihtimalle ama obp 84. Bu obpsi 95 üstü olup da kötü sıralama yapanlar nasıl beceriyor acacaba obpsi 95 üstü ise bütün konulara fazlasıyla hakim olması gerekmiyor mu :)))))))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun cevabı uzaktan eğitim hocam :D 9-10 iyi olan 11 12 kötü olsa da(ki kötü olma ihtimali çok düşük herkese yüksek verdiler) 90+ yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi führerbunkerkot1 -- 11 Temmuz 2021; 11:50:38 >
En Beğenilen Yanıtlar

obp kaldırılmalı hayatımda bu kadar saçma az şey gördüm |
Ben böyle bir obp ortalaması görmedim 93+ olmayan ben varım sanırım bir tek
|
Benzer içerikler
- barış çelenk hangi üniversite mezunu
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mi
- 2019 msü sıralama
- hız ve renk türkçe deneme cevap anahtarı
- 2025 yazılımcı maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X