< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hamza yine 4 ayak üstüne düştü ilk bine girdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tyt ayt forumu bile ölü, unililer var. Gerçekten forum ölmüş ağlayanı yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düz memurluk kovalayın, bir sürü alim var açıktan size uygun elbet bir tane vardır. Siz bilirsiniz tabii. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ünili tayfa liseli bizlerle dalga geçtiği için artık tyt ayt bölümüne girmiyorum. uni'ye kapağı attılar allah sanıyorlar kendilerini. |
Kendim adına konuşayım, orası üniversite sınavına yönelik kurulmuş bir forum bölümü. Kimseye zorbalık yapılacağını düşünmüyorum. Ben zamanında çok yararlandim, diğer insanların da yararlanmasını isterim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 1 Aralık 2024; 12:42:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sizce bundan sonra tekrar iptal veya güncelleme olur mu hocam |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 1 Aralık 2024; 13:11:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |